Celebrity News

Marina Tadić objavila prvu sliku ćerkice Vere (foto)

Marina Tadić objavila prvu sliku ćerkice Vere (foto)

Marina Tadić porodila se pre dve i po nedelje i tek sada javnosti plasirala prvu sliku ćerkice Vere.

Popularna pevačica Marina Tadić porodila se pre dve i po nedelje i tek sada na Instagramu obestila svoje pratioce i fanove. Marina Tadić napravila je pauzu i od društvenih mreža, ali je zato danas objavila fotografiju ćerkinih malih stopala i napisala kratko: „V“.

Budući da novopečena mama uživa u nekim sasvim novim danima sas vojom ćerkicom prelepog starinskog imena- Vera, Marina Tadić je ranije pričala o tome kako je podnosila trudnoću.

Marina Tadić uskoro će postati majka, a njena koleginica sada slučajno otkrila pol bebe, kao i ime koje će dobiti

 

View this post on Instagram

 

V ❣️

A post shared by Marina Tadic (@marinatadic_official) on Feb 16, 2020 at 3:22am PST

– Sve je prošlo u najboljem redu. Na početku sam imala mučnine i tegobe, ali brzo su prošle. Nisam jela ništa u preteranim količinama, a nisam bila ni zahtevna trudnica. Zaista sam se hranila kao i pre trudnoće.

– Nisam se budila noću zbog gladi, naprotiv, uveče mi hrana nije prijala. Jedino zbog čega žalim i zbog čega sam se tokom čitave trudnoće nervirala jeste to što sam jela slatko. To sebi ne mogu da oprostim, ali nažalost nisam mogla da se oduprem – rekla je Marina Tadić u jednom od intervjua.

Marina Tadić se porodila i prve čestitke stigle su od koleginice Cece Ražnatović

Marina Tadić je već pripremila sobu za bebu

Marina Tadić popularna pevačica interesantnog glasa a od nedavno i majka male Vere takođe je euforično pričala i o sobici koju je pripremila za svoju bebu. U šali, Marina Tadić istakla je da se toliko predala ovoj ulozi da je bebu Veru "opremila" skoro do druge godine života.

– Pripremila sam sobu i osnovne stvari neophodne za dolazak bebe u kuću, ali kada bolje pogledam, zbrinula sam je do druge godine. Šalu na stranu, ja inače volim da sve u životu na vreme pripremim, a pogotovo je ta moja osobina došla do izražaja sada kada me očekuje najvažnija stvar u životu – bila je iskrena pevačica.

Lepa trudnica Marina Tadić otkrila zbog čega krije partnera, a njen odgovor će vas iznenaditi