Celebrity News

Katarina Grujić ponovo sebe obradovala skupocenim poklonom?!

Katarina Grujić ponovo sebe obradovala skupocenim poklonom?!

Katarina Grujić niže uspehe na poslovnom planu, a poklone ne čeka od drugih već zna kako da obraduje sebe

Pevačica Katarina Grujić trenutno je potpuno posvećena svojoj karijeri. Posle kraće pauze vratila se na muzičku scenu sa pesmom “Muška k***a”, a spot za ovu numeru za devet dana imao je preko 1,5 miliona pregleda.

Budući da pesma govori o bogatašici koja otkriva preljubu svog partnera, a zatim mu sprema surovu osvetu, mnogi su pomislili da je ova pesma posveta nekome i da ima veze sa privatnim životom mlade pevačice

- Osvete se moje, još niko nije spasio! Da li se slušamo dragi moji?! - napisala je lepa pevačica na svom Instagram profilu, ali i zahvalila svojim fanovima što obožavaju novu pesmu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Feb 12, 2020 at 3:06am PST

Iako se trudi da ljubavni život drži u tajnosti, nismo otkrili kome se osvetila, a domaći mediji su nedavno objavili priču o misterioznom muškarcu i buketu od 1001 ruže koji je, navodno, pevačica dobila. Ipak, gostujući u prošlonedeljnoj emisiji "Amidži šou", Katarina je rekla da dotični gospodin ne postoji.

U istoj emisiji je otkrila još jedan detalj iz svog života koji je ostavio mnoge bez daha. U jednoj od igra koju organizuje tim Ognjenove emisije dobila je zadatak da iskreno odgovori na pitanje koliko novca je potrošila u jednom danu.

Pevačica Katarina Grujić na novi spot potrošila je 20.00 evra

Iako ne voli da priča o tome, mlada pevačica je, na kraju, ipak morala da odgovori. Suma koju je, kako kaže, potrošila za jedan dan iznosila je 10.000 i 12.000 evra i to za garderobu.

Katarina je, izgleda, sada otišla korak dalje i rešila ponovo da obraduje sebe.

Naime, prema pisanju magazina "Svet" , pevačica je sebi kupila nov automobila, a reč je o Mercedesu vrednom 80.000 evra!

Katarina Grujić progovorila o neverstvima bivših partnera

Popularna pevačica mnogo radi, a finansijski uspeh ne izostaje. Samostalna je i samouverena, a ljubavne greške iz prošlosti sigurno se neće ponoviti. Ona je nedavno za domaće medije rekla da je bila u ljubavnoj vezi sa dečkom koji ju je finansijski iskorišćavao.

– Imala sam momka koji je bio sa mnom iz interesa i zbog novca. Osećala sam se ko muško u vezi jer sam mu sve plaćala. Tužno je što sam sve to kasno shvatila. On mi je bo najveća životna greška. Prijatelji su mi skretali pažnju na to, ali sma bila toliko zaljubljena da nisam htela da prihvatim istinu. Tu svoju ružnu prošlost sam opevala u novoj pesmi – rekla je Katarina Grujić i dodala da ne želi da otkrije o kom dečku je reč.

Katarina Grujić imala je buran ljubavni život, propraćen psihičkim nasiljem? 

Poznata pevačica Katarina Grujić poznata je javnosti po iskrenosti, a nekoliko puta za domaće medije iskreno je pričala i o svom ljubavnom životu.

Ona je imala hrabrosti da progovori o teškoj temi koja, nažalost pogađa veliki broj žena, ne samo u našoj zemlji već širom planete.

Naime, kako ističe, a pišu domaći mediji, lepa Katarina prokomentarisala je da nikada nije bila fizički zlostavljana, ali psihički jeste.

– Nikada nisam fizički zlostavljana, ali psihički jesam, kao i svaka druga žena koja je imala ljubomornog dečka. Bivši su umeli da mi kažu da nosim dubok dekolte ili da mi je suknja prekratka. Rešila sam da ne dam nikome da upravlja mojim životom, imam mozga i ne dam na sebe - rekla je Katarina.

- Često su mojim partnerima pričali da ih varam. Te neistine su pričali samo muškarci koji nisu mogli da me imaju ili žene koje su ljubomorne na mene. Dešavalo se da moj dečko poveruje, ali sam brzo dokazala da to nema veze sa istinom. Te laži me nisu bolele, već bi me razbesnele. Ali sve brzo prođe, sujetni ljudi pričaju svašta - zaključila je Katarina.

Pogledajte novi spot Katarine Grujić: