Celebrity News

Izvini Anđelina! Bred Pit i Dženifer Aniston oduševili svet, stiže devojčica!

Izvini Anđelina! Bred Pit i Dženifer Aniston oduševili svet, stiže devojčica!

Bred Pit i Dženifer Aniston proteklih meseci glavna su tema domaćih i stranih medija, ali današnjom vešću definitvno su na svoj odnos stavili pečat!

Nakon spekulacija da su 1. januara Bred Pit i Dženifer Aniston otišli u Meksiko kako bi usvojili dete, ovi navodi ispostavili su se tačnim.

Budući da su tajno posetili sirotište po nazivom “Casa Hogar Sion”, u Tihuani gde su oboje primećeni dan posle dočeka Nove godine kako prenosi "Star" magazin, Bred Pit i Dženifer Aniston planiraju usvojiti devojčicu.

Bred Pit ima posebnu zahvalnicu: Prestao sam da pijem zahvaljujući tebi

- Oni će biti sjajni roditelji. Oboje žele da jednako budu uključeni u život devojčice koju bi njih dvoje uskoro usvojili - otkrio je izvor za pomenuti medij.

Bred Pit i Dženifer Aniston žele da svoje vreme, ambicije i ljubav preusmere na dete, međutim kao prioritet stavljaju budući porodičan dom.

- Njih dvoje žele da pronađu nešto što će im se oboma svideti, ali prioritet je naravno mesto koje će biti adekvatno za odgoj deteta  - napominje izvor i dodaje da je Bred Pit oduvek stremio da ima veliku porodicu.

Svetski mediji bruje o tome da su Bred Pit i Dženifer Aniston otišli u Meksiko da usvoje dete

Šta vi mislite, da li će Bred Pit i Dženifer Aniston ovoga puta uspeti u svojim namerama?
  • Da, vrlo verovatno. Osim, ako Anđelina ne bude ponovo umešala prste
  • Ne, ja u ovu priču uopšte ne verujem!
2254  · 2254 
Glasaj ResultsVrati se na glasanje

Bred Pit i Dženifer Aniston planiraju venčanje u junu?

U jeku priča o probuđenoj strasti bivših supružnika pojavili su se i navodi da Bred Pit i Dženifer Aniston planiraju svadbu za mesec jun. Opet, kako navodi izvor blizak glumcica, pozivnice su već spremne i “čuče na mejlu”.

Priče oko svadbenog veselja podgrejale su i priče prolaznika koji su je uočili kada je nakon potvrde da su svojoj ljubavi dali novu pansu isprobavala venčanice na Beverli Hilsu.

– U haljini su se videla njena gola mišićava leđa, baš kao u onoj koju je nosila prvi put kada se udala za Breda.

Ovu vest, njih dvoje još uvek nisu potvrdili.

Bred Pit i Dženifer Aniston - Misteriozan izvor odao veliku tajnu

Ljubav, koja je ponovo oživela zahvaljujući strasnom dodiru bivših supružnika naterala je sve analitičare, dobro obaveštene izvore i fanove da nagađaju šta će se u budućnosti desiti sa njihovom ljubavlju. Međutim, da će sve otići ovoliko daleko, niko nije ni pretpostavljao. Nakon ponovnog susreta na dodeli Zlatnog globusa i SAG nagradama celom svetu dokazali su da ljubav između njih i dalje postoji.

Nepoznate detalje o njihovom odnosu izneo je misteriozan i tajnovit izvor.

Dženifer Aniston uhvaćena kako se ljubi sa SLAVNIM VODITELJEM

– Mislim da ona njega nikad nije ni prestala da voli, iako joj je slomio srce kad je otišao s Anđelinom Džoli. Trebalo joj je mnogo vremena, ali sve mu je oprostila. To je glavni korak ako želite da krenete dalje. Jedino o čemu priča je Dženifer. Obnovili su svoju romansu i nisam ih video ovoliko srećne već godinama.

Ove činjenice otkrio je Bredov dobar prijatelj čiji identitet još uvek nije poznat javnosti. Pretpostavlja se da je glumčev prijatelj takođe u dobrim odnosima i sa Anđelinom Džoli koja je na vesti o pomirenju Breda i Dženifer imala ljubomorne reakcije.

Šta će sada lepa Anđelina reći na ove tvrdnje da Bred Pit i Dženifer Aniston žele da usvoje devojčicu, ostaje da vidimo.