Celebrity News

Hologram Vitni Hjuston kreće na koncertnu turneju (video)

Hologram Vitni Hjuston kreće na koncertnu turneju (video)

Hologram Vitni Hjuston nastupiće u zlatnoj haljini, a publika u Evropi i Americi će uživati u njenim bezvremenim hitovima

Vitni Hjuston ponovo će zapevati na sceni. Zapravo, njena hologramska dvojnica.

Osam godina posle smrti slavne pevačice, njena hologramska turneja po Evropi će početi 25. februara u Engleskoj, a nastaviće se u SAD.

Iako se dugo govorilo o ovom koncertu, porodica pokojne pevačice je, nakon višegodišnjih priprema, potvrdila da je hologram spreman.

- Sada je pravo vreme - rekla je za ABC News Pet Hjuston, njena snaja i bivša menadžerka koja je producirala ovaj koncert.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Whitney Houston (@whitneyhouston) on Feb 4, 2020 at 2:04pm PST

- U slavu Vitni, znam da radimo pravu stvar - dodala je ona.

Turneja pod nazivom “Veče sa Vitni: Hologramska turneja Vitni Hjuston” prikazivaće slavnu muzičku divu projektovanu na gotovo nevidljivu pozornicu sa pravim plesačima i bendom koji će svirati uživo. Na koncertu će se čuti većina njenih hitova - “How Will I Know”, “Saving All My Love For You”, “I Will Always Love You”, ali i manje poznate pesme.

Koncertni šou, koji je zamišljen pre pet godina, nastao je od stotina sati video materijala i obimnih priprema u studiju.

- Hologram smo kreirali na isti način kao što je urađeno u 'Ratovima zvezda'. To je dugotrajan i komplikovan proces, ali mislim da je uspeo - rekao je Marti Tjudor, direktor Base Hologram, koji je prethodno na sceni oživeo nastupe Roja Orbisona i Marije Kalas.

Hologramska Vitni Hjuston nastupiće u zlatnoj haljini, treperavom narandžastom kombinezonu i ružičastom kaputiću.

Šest godina nakon smrti Vitni Hjuston bivši suprug tvrdi: Nije je ubila droga

Vitni Hjuston preminula je 2012. godine. Imala je samo 48 godina. Njeno beživotno telo pronađeno je u hotelskoj sobi na Beverli Hilsu. Bila je u braku sa Bobijem Braunom od koga se razvela 2007. godine. Umetnica predivnog glasa imala je ćerku Bobi Kristinu Braun koja nije mogla da se pomiri sa smrću majke, a preminula je na sličan način tri godine kasnije.

Dokumentarni film “Vitni” Oskarom nagrađenog režisera Kevina Mekdonalda pokušao je da odgovori na pitanje šta je slavnu pevačicu odvelo na put samouništenja.

Šokantni detalji iz života Vitni Hjuston

Vitni Hjuston je jedna od najprodavanijih umetnica 20. veka, ali umesto njenim glasom mediji su se nekoliko godina pre njene smrti, bavili upravo njenom ovisnošću o drogama. Autor filma "Vitni" Kevin Mekdonald u svom dokumentarcu se zapitao zašto nikada nije mogla da reši ovaj problem i kako neko ko deluje tako srećno i vrckavo može biti toliko izmučen. Intervjuisao je većinu, ako ne i sve njene najbliže saradnike, uključujući i njenog bivšeg supruga Bobija Brauna i zaključio da je bila ukleta od trenutka kada se rodila.

Njena majka bila je učiteljica pevanja pa je tako i sama Vitni odrastala uz muziku, a najviše gospel, u koji se zaljubila. Ali ta ljubav nije bila dugog veka. Uništila ju je afera koju je njena majka Sisi Hjuston imala sa sveštenikom i zbog koje su se njeni roditelji razveli.

Otkrivena istina o njenom ljubavnom životu: Vitni Hjuston je bila biseksualka

U to je vreme njena majka je bila prateći vokal poznatim muzičarima kao što su Elvis Prisli i Areta Frenklin. Vitni je još kao tinejdžerka pratila majku na njenim nastupima, a 16. rođendan proslavila je uz kokain, pisao je BBC.

Njen životni put jako je sličan onom prikazanom u Kapadijevom dokumentarcu o životu Ejmi Vajnhaus. Obrazac je gotovo isti – bolestan brak sa muškarcem sklonim izazivanju problema, kao što je bio njen brak s Bobijem Braunom koji je postao posebno ljubomoran nakon što se Vitni proslavila u filmu “Telohranitelj”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Whitney Houston (@whitneyhouston) on Feb 11, 2020 at 7:09am PST

Otac koji se puno “petljao” u njene poslove, a njen je čak bio mnogo gori od Ejminog jer je Džon Hjuston svoju ćerku tužio za 100 miliona dolara.

Otkriveno je da je Vitni Hjuston kao mladu devojku zlostavljala jedna od njenih rođaka, Di Di Vorvik, inače sestra pevačice Dijon Vorvik.

U zatvorenom krugu u kojem se nalazila ona, završilo i njeno dete. Iako nema konkretnih dokaza ili navoda da je ćerka Bobija i Vitni, Bobi Kristina Braun, takođe bila zlostavljana, autor dokumentarca "Vitni" iznosi priču o detetu u izolovanoj kući dok su njeni roditelji bili po zidovima i podovima crtali znakove đavola.

Nik Gordon koji je osuđen za ubistvo ćerke Vitni Hjuston pronađen mrtav

Ćerka jedinica Vitni Hjuston, Bobi Kristina Braun preminula je u julu 2015. godine u 22. godini.

Naime, ćerka Vitni Hjuston popila je “toksičan koktel” koji joj je napravio Nik, a nakon ispijanja napitka ubrzo je izgubila svest. Nik Gordon joj je zatim gurnuo glavu u kadu s hladnom vodom zbog čega je dobila oštećenje mozga.

Patolozi nisu mogli utvrde li je bila reč o ubistvu iz nehata ili s predumišljajem. Obdukcijom je utvrđeno da je Bobi Kristina pre smrti konzumirala alkohol, kokain i marihuanu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bobbi Kristina Houston'Gordon (@realbkristinahg) on Nov 20, 2014 at 7:34pm PST

U novembru 2016. američki sud osudio je Nika Gordona na novčanu kaznu u iznosu od 36 miliona dolara koje je morao isplatiti Kristininoj porodici. U tužbi koju su podneli navodi se da je Gordon na dan njene smrti vikao na nju jer je bio ljubomoran te da je pre toga “čitavu noć proveo na ulici kupujući kokain i konzumirajući alkohol”, preneli su svetski mediji.

Nik Gordon koji je osuđen za smrt svoje devojke, preminuo je tri godine posle sudske presude od posledica predoziranja.

Nikov advokat nije želeo da otkrije okolnosti smrti svog klijenta, samo je za javnost prokometarisao sledeće:

– I pored svih iskušenja sa kojima se Nik zadnjih godina borio, mogu iskreno da kažem da se jako trudio da ostane podignute glave i trezan, i da je iskreno i iznad svega hteo da živi u sreći i zdravlju sa svojom porodicom – rekao je on.