Celebrity News

Ceca Ražnatović potvrdila da ne spremaju sobu za malog Željka, a razlog je mnogo jak

Ceca Ražnatović potvrdila da ne spremaju sobu za malog Željka, a razlog je mnogo jak

Ceca Ražnatović sa nestrpljenjem očekuje svoje prvo unuče, ali bez obzira na nove trendove i moderno roditeljstvo, ona će kao baka ispoštovati rspku tradiciju i običaje!

Ceca Ražnatović koja će u junu mesecu postati baka malog Željka, kako je i sama istakla neće trčati pred rudu da sobu za prinovu sa Bogdanom i Veljkom srede pred samog dolaska bebe na svet.

Kako to obično i biva kod novopečenih roditelja, sin Veljko i snajka Bogdana ne žele da se odvajaju od bebe, pa će njih dvoje ipak boraviti sa prinovom u sobi.

- Ceca izuzetno vodi računa o tradiciji, religiji i poštuje naše običaje. Veliki je vernik i nikada nije trčala pred rudu. Novi trendovi joj se sviđaju i često ih prati, ali više ceni vrednosti po kojima je ona odgajala decu. Jedno od njih je i da se soba, ali i oprema za decu, nabavljaju tek kada se dete rodi - otkrio je izvor blizak porodici za "Stars".

Svetlana Ceca Ražnatović otkrila kakva je njena snajka trudnica, pa raznežila sve

Takođe, Veljko i Bogdana ne žele da opremaju sobu za bebu, budući da će, kako je već naglašeno Željko spavati sa njima u sobi. Svoju, zasebnu sobicu prvenac dobiće kada bude dovoljno stasao za samostalno spavanje u prostoriji, ističu mladi budući roditelji.

Pored toga, "Stars" piše da mladi bračni pra neće unajmiti ni dadilju već će oni isključivo biti uz bebu i posvetiti joj se do maksimuma.

Ceca Ražnatović progovorila o ljubavnom životu, a onda je usledilo pitanje koje nije očekivala! Ovo su svi čekali da čuju! (video)

Ceca Ražnatović za unuka Željka ne žali para, ali ne dozvoljava da je savlada uzbuđenje!

Buduči da će u junu mesecu postati baka po prvi put Ceca Ražnatović je kako su pisali domaći mediji za svoje prvo unuče naručila unikatan poklon! Naime, radi se skupocenoj kolevci koju je naručila sa posebnim zahtevom za unuka Željka.

Naime, kolekva se izrađuje po unikatnim pravilima i dimenzijama a materijali koji će se upotrebiti u izradi ovog poklona, pažljivo su birani.

Ceca Ražnatović imala je puno obaveza oko priprema svadbe i slave pa je sada, kada je sve to prošlo, odlučila da se pozabavi dolaskom unuka. Još kada je saznala da je Bogdana u blagoslovenom stanju, ona je želi da im pokloni unikatnu kolevku. Kako se ta kolevka izrađuje nekoliko meseci, ona je odlučila da zamisao podeli sa sinom i snajom kako bi mogla da je naruči i da ne bude bojazni da će zakasniti. Ceca je zajedno crtala sa dizajnerom kako će kolevka izgledati. Nekoliko dana trajala je samo prepravka svih detalja i koje je ona dodavala i oduzimala pre finalne verzije. Ceca je vodila računa da sve bude perfektno zbog čega je detaljno objašnjavala dizajneru kako želi da izgleda kolevka i sama mu je crtala pojedine detalje. Na kraju je on od njenih skica napraio finalnu verziju.

Kod Bogdane nije došla, ali je zato na momačkoj večeri sina Veljka pevala i igrala na stolu (video)

Ceca Ražnatović ipak nije želela da otkrije vrednost ovog poklona!

Ceca Ražnatović nikada ne govori o tome koliko je šta platila, tako da ni ovog puta nikome nije rekla koliko košta ovakva kolevka. Ona je samo svoju ideju iznela Bogdani i Veljku, pokazala im nacrt koji je dobila od ljudi koji će je izraditi. O novcu nije bilo reči, mada je svima jasno da nije mala suma u pitanju jer je reč o poznatoj kući i ručnoj izradi. Samo će transport kolevke, koji mora da bude avionski, stajati mnogo – piše Kurir.

Međutim, iako jedva čeka da u njihovu porodicu stihne još jedan junak Ceca Ražnatović istakla je da bez obzira na sreću koju oseća, ne dozvoljava da njome upravlja uzbuđenje!

- Sve u svoje vreme. Najvažnije je da prođe u najboljem redu - rekla je Ceca Ražnatović, prenosi Blic.

Ceca ne štedi na Bodani! Evo kako pevačica drži do snajke (foto)