Celebrity News

Izašao prvi trejler za film “Hotel Beograd”

20/02/2020

Izašao prvi trejler za film “Hotel Beograd”

story

Nova romantična komedija “Hotel Beograd” sa Milošem Bikovićem i Dijanom Požarskajom očekuje nas u biskopima od 12.03, a danas je izašao prvi domaći trejler za ovu nesvakidašnju ljubavnu priču.

Film koji je nastao u rusko-srpskoj koprodukciji, ponudiće najbolje iz obe kinematografije, domaće glumce poput Miodraga Radonjića, Ljubomira Bandovića, Srđana Žike Todorovića, Jelisavete Teodosić, ali i omiljena imena ruskog glumišta Borisa Dergaćova, Aleksandra Kuzenkina na čelu sa rediteljem Konstantinom Statskijim.

“Hotel Beograd” inspirisan je franšizama omiljenih televizijskih serija “Kuhinja” i “Hotel Eleon”, dok je radnja smeštena u naš glavni grad. Miloš Biković  tumači bogatog naslednika i vlasnika prestižnog Hotela Beograd, Pavla - Pašu poznatog po burnim izlascima i raskalašnom životu. Kada se u njegov svet umešaju beogradska mafija, luda nevesta, stara ljubav i neobična familija, njegov lagodan život pretvoriće se u avanturu u kojoj je sve moguće.

Najnoviji 749. broj magazina “Story” u prodaji
Lice sa naslovnice
Miloš Biković

Ova romantična komedija naći će se od 12. marta na redovnom repertoaru bioskopa širom Srbije i regiona.

Ulaznice za svečanu beogradsku premijeru, koja je zakazana za 10. mart,  su u prodaji i mogu se kupiti na blagajnama Sava centra i prodajnim mestima Tickets-a, kao i online na www.tickets.rs.

Pogledajte trejler: