Celebrity News

Jelisaveta Orašanin razrešila dilemu o selidbi u SAD: Biću malo tamo, malo ovde, ali moj dom je Srbija

Jelisaveta Orašanin razrešila dilemu o selidbi u SAD: Biću malo tamo, malo ovde, ali moj dom je Srbija

Glumica Jelisaveta Orašanin ušla je u novu fazu života nakon što se ovog leta udala za košarkaša Miloša Teodosića. 

Naime, kako je srpski plejmejker nedavno potpisao dvogodišnji ugovor sa Los Anđeles Klipersima svi su se pitali da li će poznata glumica krenuti sa svojim suprugom u Ameriku. Jelisaveta je sada u emisiji "150 minuta" razrešila sve dileme i otkrila kako će posećivati Miloša u Sjedinjenim Američkim Državama, ali da se tamo neće preseliti.

Na pitanje voditeljke Marije Kilibarde, da li postoji mogućnost da se okuša u Holivudu i napravi međunarodnu karijeru, Jelisaveta je bila iskrena:

- Ja sam zaposlena u Beogradskom dramskom pozorištu, imam mnogo projekata sledeće godine. Snimanje serija "Vojna akademija", "Ubice mog oca", planiramo da snimimo i film po uzoru na predstavu "Hotel 88". Ovde su mi roditelji i porodica. Biću malo tamo, malo ovde. Moj dom je Srbija - rekla je Jelisaveta i dodala.

- Za svaki posao morate da budete požrtvovani, a ako ste ovde započeli nešto, teško možete i tamo nešto da ostvarite. Ja engleski pričam super, ali naravno imam akcenat. Ne verujem da bih mogla da igram ulogu Engleskinje, ili Amerikanke, mislim da je to stvarno nemoguće - ispričala je Jelisaveta.