Celebrity News

Siniša Mihajlović proslavlja 51. rođendan uz emotivne čestitke porodice i prijatelja

Siniša Mihajlović proslavlja 51. rođendan uz emotivne čestitke porodice i prijatelja

Legendarni fudbaler, Siniša Mihajlović danas slavi 51. rođendan.

Čuveni sportista, koji se od prošle godine bori sa leukemijom, ovaj dan provodi sa najbližima koji su mu uputili i najemotivnije čestitke.

Njegova supruga, bivša manekenka i televizijska zvezda, Arijana Mihajlović, prva je objavila emotivnu poruku na Instagramu uz njihovu zajedničku fotografiju.

- Sudbina nas upoznaje sa mnogim ljudima, ali samo najbolji ostaju zauvek - napisala je Arijana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on Feb 20, 2020 at 1:16am PST

- Srećan rođendan, ljubavi - dodala je u nastavku.

Čestitku je uputila i ćerka Virdžinija Mihajlović putem svog Instagram storija.

Pogledajte video:

Lepim željama, pridružila se i ćerka Viktorija Mihajlović napisavši:

- Slaba sam na superheroje. Srećan ti rođendan, matori. Ti si moj omiljeni meda i samo tebi dopuštam da me tako čvrsto zagrliš. Volim te tata - napisala je Viktorija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viktorija Mihajlović ?? (@vickymiha) on Feb 20, 2020 at 1:50am PST

Posebna čestitka usledila je i od bivšeg kluba Siniše Mihajlovića. Crvena zvezda je svom bivšem asu čestitao 51. rođendan na poseban način.

- Na današnji dan pre 51 godine rođen je Siniša Mihajlović, jedan od značajnijih igrača u Zvezdinoj istoriji i čovek koji doprineo osvajanju Kupa šampiona 1991. godine. Sadašnji trener Bolonje i dalje se bori protiv bolesti koja je sve iznenadila sredinom prošle godine. Međutim, poznavajući Mihu, njegov karakter i činjenicu da je veliki čovek i borac, kako na terenu tako i van njega, uvereni smo da će i iz ove bitke izaći kao pobednik.

- Srećan rođendan majstore, tvoja Crvena zvezda i svi zvezdaši su uz tebe! - navodi se na sajtu Crvene zvezde.

Miha hrabro kročio u novu etapu svoje borbe

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Rome, Sampdorije, Lacija i Intera i danas trener Bolonje, Siniša Mihajlović, nedavno je završio novu fazu lečenja od leukemije koja mu je ustanovljena u julu prošle godine nakon rutinskog lekarskog pregleda.

Hemoterapiija i transplatacija koštane srži slabe imuni sistem, ali Mihajlović je i dalje aktivan na poslovnom planu. Na nedavno održanoj utakmici Bolonja: SPAL, je prvo poluvreme proveo zbog lošeg vremena u loži, ali je u drugom poluvremenu bio kraj terena, a Bolonja je ubzo i povela.

Kada je polovinom prošle godine emotivno otkrio da je objavio rat leukemiji, svi su stali uz Mihu – igrači njegovog kluba “Bolonja”, saradnici, kao i čitava srpska, italijanska i svetska javnost.

O tome je svedočio i primer atmosfere u Italiji, kada je njegov tim igrao protiv “Juventusa” iz Torina, a navijači ljutih rivala bili su ujedinjeni u podršci našem asu. Postoji unisona želja javnosti u Italiji da Mihajlović pobedi svoju bolest.

– Siniša je digao “Bolonju” iz pepela, a svojim prisustvom na poslednjoj utakmici dodatno je podstakao te momke da daju sve od sebe. To što on i dalje na neki način trenira fudbalere svog tima, uprkos tome što vodi sopstvenu bitku, prosto je neverovatno – izjavio je sportski komentator Fredrik Bake i dodao da je najveća utakmica koju “Bolonja” danas igra zapravo Sinišina lična.

Mihajlovića podrška porodice održava u bici. Svetski mediji podsećaju na njegovo skromno odrastanje u Borovom Selu u Hrvatskoj, gde je njegov otac Bogdan bio kamiondžija, a majka Viktorija pravila cipele. Jednom je rekao da to mesto ne želi više da vidi ni na razglednici, jer hoće u sećanju da zadrži period kada su njegovi roditelji slobodno šetali Vukovarom i ponosili se njegovim dostignućima, sve dok nisu došle devedesete.