Celebrity News

Džulija Roberts trpi ozbiljne optužbe za smrt polusestre: Zlostavljačica si krivim te i danas! (foto)

Džulija Roberts trpi ozbiljne optužbe za smrt polusestre: Zlostavljačica si krivim te i danas! (foto)

story

Džulija Roberts, slavna glumica ovih dana prolazi kroz težak period. Naime, kako pišu inostrani mediji, poznata Oskarovka navodno je kriva za smrt polusestre...

Džulija Roberts, poznata glumica pre šest godina ostala je bez polusestre Nensi Mouts koja se utopila se u kadi nakon što se predozirala lekovima. Šest godina kasnije, verenik Džulijine tragično preminule sestre, optužuje poznatu glumicu da je kriva za njenu smrt.

Džulija Roberts 2014. godine, kako ističu strani mediji, u intervjuu za “WSJ” magazin komentarisala je da je porodici teško pala njena smrt srceparajućim rečima.

- Ovo slama srce. Smrt se desila pre samo 20 dana, ne postoje reči kojima bismo opisali šta smo sve prošli tih dana.

Džulija Roberts ponovo u ulozi “Zgodne žene” (video)

Sada, otkriveni su i detalji koje javnost nije znala. Kako se navodi Džulija Roberts nije bila u dobrim odnosima sa polusestrom Nensi te čak nije ni prisustvovala ni njenoj sahrani.

Nekoliko godina pre čitave ove drame, sama Nensi je čak i u intervjuu za "Daily Mail" istakla da među njima postoje negativne vibracije, prenozi Azra.ba.

- Kada sam pohađala srednju školu, jasno mi je stavila do znanja da sam debela. Nije to rekla na lep način – tvrdila je Nensi tada.

Džulija Roberts proklinje dan kada je ovo isplivalo u javnost!

 

View this post on Instagram

 

La medio hermana de #JuliaRoberts, #NancyMotes de 37 años muere aparentemente por una sobredosis de drogas #Espectáculos #Entretenimiento

A post shared by Soy Nueva Prensa (@soynuevaprensa) on Feb 11, 2014 at 8:29am PST

Džulija Roberts nije volela polusestru Nensi?

Džulijina sestra koja je detaljno isplanirala svoju smrt ostavila je čak i oproštajno pismo u kom je napisala teške reči za Džuliju i Erika Robertsa:

- Moji takozvani brat i sestra nisu učinili ništa osim što su me doveli u najdublju depresiju.

Njen verenik Džon Dilbek i nakon šest godina priča istu priču. Džuliju Roberts optužuje za smrt svoje verenice, glumičine sestre a na Tviteru na njen račun iznosi teške optužbe.

Sve zbog Ričarda Gira: Džulija Roberts se razvodi?

- Danas je moj rođendan, teško mi je što ga ne mogu proslaviti sa ljubavi svog života - napisao je Džon na Tviteru iznevši teške optužbe na račun poznate glumice:

- Budi iskrena Džulija i priznaj da si zlostavljačica. Nisi ništa drugo osim bezosećajna zlostavljačica. Još uvek te krivim za Nensinu smrt - glasile su teške optužbe Džona.

Džulija Roberts ove optužbe nikad nije komentarisala, a kako ističu strani mediji verovatno nikad i neće!

Džulija Roberts je bila u Beogradu da bi rešila probleme