Celebrity News

Objavljen porodični video: Emina Jahović i Mustafa Sandal ponovo zajedno?

Objavljen porodični video: Emina Jahović i Mustafa Sandal ponovo zajedno?

Pevačica Emina Jahović i bivši suprug Mustafa Sandal ponovo su se sreli kako bi proslavili rođendan mlađeg sina

Emina Jahović i Mustafa Sandal, iako su se razveli pre dve godine posle dugogodišnjeg braka, ostali su u dobrim odnosima, pre svega zbog sinova Javuza i Jamana.

To pokazuje i današnji snimak koji je pop pevačica podelila na svom Instagram profilu. Povod je više nego lep - rođendan mlađeg sina Javuza. Porodica se okupila u Mustafinom domu u Istanbulu i ovaj dan posvetila rođendaskom slavlju.

Emina Jahović progovorila o pomirenju s Mustafom Sandalom

Popularna Emina Jahović i njen bivši suprug Mustafa Sandal nedavno su zajedno proveli praznike u toplini porodičnog doma i tim potezom zbunili javnost koja je neko vreme mislila da je par ponovo u romatičnoj vezi. Međutim, nakon toga oglasila se i sama pevačica koja je ovo sve demantovala i još jednom ponovila da je sa Mustafom – prijatelj.

Inače, nedavno je i obelodanjena činjenica da Mustafa Sandal piše autobiografiju u kojoj će spominjati i Eminu i to kao “najvažniju ženu u svom životu” .

– 14 godina je bio jako koncentrisan na mene i naš brak, te će o tome pisati u knjizi. Osim toga, postoje još neke devojke koje su bile jako bitne u njegovom životu, pa i o njima priča u knjizi. U principu je to to, ali je najveći deo knjige izdvojio za mene i to kako sam ja super – istakla je uz osmeh pevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Dec 14, 2019 at 5:02am PST

– On to i zaslužuje jer ima jako duge godine karijere i veoma intenzivnog i zanimljivog života. Meni je drago, iako nisam pročitala o čemu se radi, možda postoje i neke kritike, ko zna? Videćemo šta je u pitanju. Jedva čekam da izađe. Rekla sam da neću čitati pre nego što se to desi – bila je iskrena Emina.

Emina Jahović priprema veliki koncert u Beogradu

Posle spektakularnog koncerta koji je Nataša Bekvalac nedavno održala u "Štark Areni", u domaćim medijima se pojavila i informacija da će se i Emina Jahović, bliska prijateljica lepe Novosađanke odvažiti na ovaj korak.

Da, podsetimo, Emina je nastupila kao specijalan gost na Natašinom koncertu kada su u duetu otpevale “Muško više ne mogu”  i “Gospodine”.

- "Arena" će se dogoditi sigurno do kraja 2020. godine - otkrila je Emina u emisiji "Ekskluzivno".

Emina Jahović se borila sa viškom kilograma?

U žiži interesovanja javnosti ovih dana su mnoge poznate domaće i strane ličnosti koje su na razne načine pokušale da reše problem sa kilogramima. Među njima su Darko Lazić, Ana Nikolić, a nedavno su nas šokirale i fotografije Adel koja je u kratkom vremenskom periodu izgubila 45 kilograma.

Prema pisanju "Kurira", Ja­ho­vi­će­va je bila među prvima sa javne scene koja je ugradila prsten oko želuca i to pre više od deset godina jer se plašila da se ne ugoji.

- Na po­če­t­ku pe­va­č­ke ka­ri­je­re Emi­na je že­le­la mno­go to­ga da pro­me­ni na svom izgle­du jer je bi­la ja­ko ne­za­do­vo­lj­na. Mi­slim da je ona pr­va jav­na li­č­nost ko­ja je ura­di­la pr­sten oko že­lu­ca ka­ko bi se osi­gu­ra­la da se ni­kad ne ugo­ji. Pre to­ga je mo­ra­la ko­n­stan­t­no da dr­ži isc­r­plju­ju­će di­je­te i da stro­go vo­di ra­ču­na o uno­su ka­lo­ri­ja. Le­kar ko­ji ju je ope­ri­sao bio je za­ču­đen nje­nom že­ljom, s ob­zi­rom na to da je bi­la vi­t­ka, ali pri­stao je da ura­di za­hvat. Pos­to­pe­ra­ti­v­ni tok bio je mu­čan, jer je vi­še od tri ne­de­lje stal­no po­vra­ća­la, ali se ka­sni­je to no­r­ma­li­zo­va­lo - rekao je izvor bli­zak pe­va­či­ci za "Kurir".

Emina Jahović nakon raskida od Sadetina izgleda sasvim drugačije: Odlučila se na ovu drastičnu promenu

Isti izvor je dodao da su ubrzo posle toga usledile druge estetske operacije.

- Vi­še pu­ta su joj ope­ri­sa­li nos jer ga je stal­no sma­nji­va­la i sta­nji­va­la, ja­go­di­ce je dva pu­ta ra­di­la, usne ta­ko­đe vi­še pu­ta. Sve te in­te­r­ve­n­ci­je su je mno­go ko­šta­le, ali ni­je ža­li­la no­vac, sa­mo da le­po izgle­da - do­dao je sa­go­vor­nik za pomenuti list.

Posle ovih napisa oglasila se i Emina koja je rekla:

- Ni­kad ni­sam bi­la de­be­la, imam brz me­ta­bo­li­zam, ak­ti­v­na sam i u mo­joj po­ro­di­ci ne­ma go­ja­znih, pa ne­ma ni­jed­nog ra­zlo­ga da se po­dvr­ga­vam ta­kvim me­to­da­ma mr­ša­vlje­nja. Čak i da ima, ni­ka­kav ba­lon ne bih ugra­di­la u že­lu­dac.