Celebrity News

Britni Spirs niže muzičke uspehe, ali ko upravlja njenim životom i novcem?

Britni Spirs niže muzičke uspehe, ali ko upravlja njenim životom i novcem?

Popularna pevačica Britni Spirs još uvek je pod sudskim starateljstvom svog oca, ali ta odluka uskoro ističe. Šta će biti sa njom?

Nekadašnja tinejdž zvezda, Britni Spirs (38) već 12 godina nema pravnu kontrolu nad svojim životom i imovinom. Sudska odluka koja to propisuje doneta je 2008. i prema njoj pravno starateljstvo povereno je njenom ocu Džejmiju Spirsu. Ona ističe u aprilu ove godine i postavlja se pitanje šta će biti posle toga.

Sud je ovo rešenje doneo posle niza nervnih slomova koje je pevačica doživela, i to pred očima javnosti. Ovakva odluka suda prema mišljenju mnogih je kontroverzna, posebno među njenim obožavaocima, jer smatraju da je drugi iskorišćavaju. Sa druge strane, ima i onih koji tvrde da je ovaj propis doneo pevačici mir i stabilnost, naročito na polju karijere.

Britni Spirs htela da se javi fanovima, pa ih još više zabrinula: Ovaj video jasno prikazuje njeno psihičko stanje

Da podsetimo, Britni Spirs je krajem 2000-tih doživela niz skandala koji su šokirale javnost. Jednom prilikom je uhvaćena kako vozi automobil sa sinčićem u krilu, a potom je usledila situacija kada je obrijala glavu. Nekoliko puta je bila na psihijatrijskom lečenju.

Ponovno posrnuće tinejdž zvezde: Britni Spirs hospitalizovana na klinici za mentalno zdravlje!

Britnin otac ima kontrolu nad različitim aspektima njenog života, od profesionalne karijere, do zabrane poseta.

Međutim, mnogi ne podržavaju pomenutu sudsku odluku. Čak je 2009. godine počela sa radom internet stranica pod nazivom #osloboditebritni. Među članovima ovog pokreta je i njena majka Lin koja je, inače, razvedena od Britninog oca, a i sama je pokušala da bude pravi staratelj ćerki.

I pored velike kontrole oca, Britni je uspela da u periodu od 2011. do 2016. objavi tri albuma i izdrži veliku turneju.

Britni Spirs ponovo u bolnici!

Popularna pevačica ove nedelje završila je u bolnici, ali ne zbog mentalnih problema, već zbog slomljenog stopala. Ovu informaciju podelio je njen dečko, trener i model, Sem Asgari (26) postavivši na Instagram fotografiju na kojoj se vidi da je Britni završila sa nogom u gipsu.

– Kada nešto slomiš to obično zaceli ranije kada si moja devojka. Lavica je slomila kost na stopalu radeći ono što najviše voli, a to je plesanje – napisao je on.

Da je najgore, barem što se tiče noge, prošlo, potvrdili su oboje zajedničkom fotografijom na kojoj se vidi da je Britni u dobrom raspoloženju dok sedi na bolničkom krevetu, a fanovi iz celog sveta žele joj brz oporavak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari) on Feb 18, 2020 at 10:46am PST

Inače, Britni i Sem su u vezi od 2016. godine, a ona je pre ove veze imala dva braka.

U januaru 2004. godine udala se za prijatelja iz detinjstva Džejsona Alena Aleksandera u Las Vegasu. Brak su poništili posle samo 55 sati, a zatim je na sudu izneto da Britni nije bila svesna svojih postupaka. U julu iste godine, pevačica se verila sa plesačem Kevinom Federlajnom koga je upoznala samo tri meseca ranije. Ova veza je bila pod budnim okom javnosti, s obzirom na to da je Kevin čekao dete sa drugom glumicom koju je ostavio zbog Britni. Od njega se razvela 2007. i dobili su zajedničko starateljstvo nad dvoje dece.

Britni pokušava da se izvuče iz kandži pomahnitalog OCA, a on od države traži OVO!

S obzirom na to da ocu Britni Spirs, Džejmiju Spirsu uskoro ističe zakonsko starateljstvom nad ćerkom, on je, izgleda odlučan, da tu pravnu odluku, ne samo produži, već i proširi i u devet novih država u SAD, van Kalifornije, gde sudska odluka nije važila.

Budući da se pretpostavljalo da će se pop pevačica izvući iz kandži svoga oca i da će konačno biti u mogućnosti da sama kontroliše svoj život, ipak se čini da će borba za tu slobodu biti teška.