Celebrity News

Nevolje u raju: Posvađali se Bred Pit i Dženifer Aniston, glumac se ponovo drogira?

Nevolje u raju: Posvađali se Bred Pit i Dženifer Aniston, glumac se ponovo drogira?

story

Nakon što su Bred Pit i Dženifer Aniston oduševili svet vešću da usvajaju devojčicu, harmonija u njihovom odnosu nije dugo trajala

Bred Pit i Dženifer Aniston ovih dana u žiži su javnosti a publika svakog dana sa nestrpljenjem iščekuje nove vesti o vezi bivših supružnika. Kako su svet  nedavno oduševili svojim prvim susretom na dodeli zlatnog Globusa, o njihovoj ljubavi nije prestalo da se priča sve do danas.

Budući da strani mediji prenose vesti, ali da se i izvori i misteriozni prijatelji javljaju sa konkretnim izjavama i potvedama njihove ljubavi, izgleda da su nevolje u raju prerano krenule.

Nakon što su američki mediji nedavno pisali kako je Dženifer Aniston odlučila da se odrekne alkohola i to sve zbog Breda Pita koji je lečeni alkoholičar, prema poslednjim navodima medija "Globe", čini se da ipak nije sve prošlo idealno.

Kako se pretpostavlja, alkohol je glavni problem u njihovom odnosu jer Dženifer ne toleriše da joj neko sugeriše šta je dobro a šta loše po nju.

Sa druge strane, strani mediji preneli su i vest da Bred Pit nije uspeo dugo da ostane strejt pa je na snimanju filma "Ad Astra" konzumirao i marihuanu kako bi se bolje pripremio za ulogu.

- Otišao je preduboko u metodu filmske glume. Vratio se pušenju marihuane kako bi postigao viši nivo svesti potreban za zahtevnu ulogu - otkrio je izvor.

Ove navode demantova je Bredov PR, ali se vest nažalost ipak proširila brzinom svetlosti.

Dženifer Aniston uhvaćena kako se ljubi sa slavnim voditeljem

Bred Pit i Dženifer Aniston na dodelu Oskara nisu došli zajedno i to sve zbog alkohola?  

Dženifer Aniston koja je poznata javnosti kao neko ko voli da popije koju čašicu više, kako navode inostrani mediji nedavno je baš zbog alkohola došlo do incidenta između bivših supružnika.

Ponovo, neimenovani izvor izneo je neke tvrdnje zbog čega se Bred Pit i Dženifer Aniston na dodeli Oskara nisu pojavili zajedno.

- Bred je htio povesti Dženifer kao pratnju na dodelu Oscara, ali pod uslovom da se odrekne alkohola. Međutim, iako podržava to što je on "čist" več godinama Dženifer Aniston ipak ne ćeli da se odrekne alkohola. Ona u piću uživa svakodnevno i nije htela da pristane na ovu "ucenu" - ispričao je izvor za Globe i dodao:

Bred Pit ima posebnu zahvalnicu: Prestao sam da pijem zahvaljujući tebi

- Lepo su krenuli i bili su spremni da ponovo celom svetu saopšte das u obnovili ljubav, ali ih je svađa zbog alkohola u potpunosti unazadila.

Kako ponovo ističe izvor Dženifer ne želi da dozvoli da joj neko kontroliše život a ponajmanje Bred Pit, kao lečeni alkoholičar koji povrh svega, kako navode strani mediji ponovo koristi marihuanu.

Svetski mediji bruje o tome da su Bred Pit i Dženifer Aniston otišli u Meksiko da usvoje dete

Budući da su još 1. januara Bred Pit i Dženifer Aniston tajno posetili sirotište po nazivom “Casa Hogar Sion”, u Tihuani, kako je nedavno preneo “Star” magazin, Bred Pit i Dženifer Aniston planiraju usvojiti devojčicu.

– Oni će biti sjajni roditelji. Oboje žele da jednako budu uključeni u život devojčice koju bi njih dvoje uskoro usvojili – otkrio je izvor za pomenuti medij.

Bred Pit i Dženifer Aniston žele da svoje vreme, ambicije i ljubav preusmere na dete, međutim kao prioritet stavljaju budući porodičan dom.

– Njih dvoje žele da pronađu nešto što će im se oboma svideti, ali prioritet je naravno mesto koje će biti adekvatno za odgoj deteta – napominje izvor i dodaje da je Bred Pit oduvek stremio da ima veliku porodicu.

Da li će svoje probleme ovoga puta uspeti da reš kako njihova ljubav neće doživeti istu sudbinu kao i prvog puta, ostaje da vidimo.

Ovi slavni parovi su stavili tačku na svoju ljubav u 2019. godini

Šta vi mislite, da li će Bred Pit i Dženifer Aniston ovoga puta uspeti u svojim namerama?
  • Da, vrlo verovatno. Osim, ako Anđelina ne bude ponovo umešala prste
  • Ne, ja u ovu priču uopšte ne verujem!
2254  · 2254 
Glasaj ResultsVrati se na glasanje