Celebrity News

Aleksandra i Viktor Troicki EKSKLUZIVNO za "STORY": Drugo dete stiže u julu!

Aleksandra i Viktor Troicki EKSKLUZIVNO za "STORY": Drugo dete stiže u julu!

Teniser Viktor Troicki (34), koji je početkom godine u dresu nacionalnog tima osvojio ATP kup, nedavno je s bliskim prijateljima podelio još jednu radosnu vest.

Njegova supruga Aleksandra Troicki (38) u četvrtom je mesecu trudnoće, a čuveni sportista presrećan je što će dvoipogodišnjoj ćerki Irini podariti brata ili sestru. Pre par dana on je s porodicom otputovao u Dubai, gde je rame uz rame s kolegom Novakom Đokovićem trebalo da odigra meč.

Kako do dubla, međutim, nije došlo jer su organizatori turnira umesto njima dvojici "vajld" kartu poklonili legendarnom indijskom treneru Leandru Paesu, Viktor je odlučio da ostatak slobodnog vremena posveti ćerki i suprugi. Budući da je Aleksandri nedavno preminuo otac, romantičnim šetnjama, arapskim specijalitetima i planovima koji se tiču prinove pokušava da joj odagna tugu, a veruje se da su se već sada dogovorili da se porođaj obavi u Beogradu, kao što je to bio slučaj i s prvim detetom.

Aleksandra i Viktor Troicki proslavili rođendan ćerke, Tipsarevići oduševili onim što su uradili nasred slavlja (foto)

Aleksandra i Viktor Troicki - Tri godine skladnog braka!

Poznati teniser Viktor Troicki i njegova lepa supruga, Aleksandra, u novembru 2019. godine obeležili su trogodišnjicu braka, a tim povodom na Instagramu objavili su set fotografija sa venčanja.

Iz skladnog braka koji traje već pune tri godine, poznati par ima ćerkicu Irinu, koja je ove godine u junu, proslavila svoj drugi rođendan.

Da su srećan trojac njihovi osmesi dokazali su to više puta, a kako izgleda evociranje uspomena na dan kada su se zavetovali na večnu ljubav, pogledajte u nastavku...

Posle spektakularne proslave rođendana, Aleksandra Troicki uživa sa ćerkicom u Turskoj! (foto)

 

View this post on Instagram

 

#3years ❤️ 27.11.2016 ❤️ #anniversary

A post shared by Aleksandra Troicki (@aleksandratroicki) on Nov 27, 2019 at 1:26am PST