Celebrity News

Oboriće sopstveni rekord! Marija Šerifović zakazala i četvrti koncert u Sava centru!

Oboriće sopstveni rekord! Marija Šerifović zakazala i četvrti koncert u Sava centru!

Marija Šerifović potpuno je posvećena probama za predstoje koncerte, a publiku je obradovala vest da je zakazan i četvrti nastup u Sava centru

Marija Šerifović ide ka tome da obori svoj sopstveni prošlogodišnji koncert u Sava centru, u kom je sa koncertom "Druga strana ploče" nastupala šest puta. Njen menadžment objavio je da je i treći koncert rasprodat i da je zakazan četvrti datum. Marija će nakon 8,9,11, u Sava centru nastupiti i 26. marta.

- Moram da budem iskrena, nisam ni sumnjala da će moja publika pokazati interesovanje za drugi deo projekta "Druga strana ploče", ali nisam baš očekivala da ćemo rasprodati tri koncerta bez kampanje i pre nego što smo uopšte održali prvi. Vratila sam se iz Amerike, trenutno sam apsolutno posvećena probama za koncert i obećavam da će to biti nezaboravne noći - poručuje Šerifrovićeva.

Marija Šerifović o prvom detetu: Volela bih da bude dečak!

Pored rasprodatih velikih arena, zatim i šest vezanih prošlogodišnjih koncerata u “Sava centru”, kao i predstojećih nastupa na istom mestu, može se reći da Marija Šerifović (35) živi svoj san.

U nedavnom intervjuu za magazin "Story" popularna Kragujevčanka je govorila o novoj seriji koncerata, inspiraciji za posao kojim se bavi, kao i o novom albumu.

Spremate novu seriju koncerata u “Sava centru” i rekli ste da će po svemu biti različiti u odnosu na onih šest koje ste održali prošle godine. Šta će ih učiniti drugačijim?

– Prvo je to da ćemo imati različite goste na svakom koncertu. Prošle godine je na svim koncertima pevala Ivana Peters, a ovog puta imaćemo svake noći drugog pevača. To će biti kolege iz Srbije i regiona koje volim i poštujem, koji su, naravno, pravi umetnici. A razlika je i u tome što je repertoar potpuno nov i sve što su gledali prošle godine na “Drugoj strani ploče” mogu da zaborave. Biće ovo novi doživljaj.

Nedavno ste dobili i priznanje „MAC“ upravo u kategoriji najboljih koncerata. Šta vas najviše raduje kod ovakvih nagrada?

– Nagradama stvarno ne pridajem nikakav značaj, ali je lepo kada ih dobijete, ne mogu da lažem. Kao što sam rekla, drago mi je što sam dobila baš nagradu za koncert, jer sam ja koncertni pevač i to je najvažniji deo mog posla.

Marija Šerifović: U Los Anđelesu sam srećna jer mogu da radim šta hoću!

Kada održite toliko uspešnih druženja s publikom u nizu kao prošle godine. Odakle crpite motivaciju i inspiraciju da sa jednakom strašću stanete na istu binu?

– Moram biti iskrena, nije lako. Ne bih da zvuči kao da kukam jer znam da ima mnogo starijih kolega od mene, ali ja sam se baš umorila. Ne od koncerata i rada u studiju, u tome uživam, ali umorila sam se od šou-biznisa kao takvog, od onoga što to predstavlja u našoj zemlji. Ali zbog moje publike, koja me podržava i kupuje karte kao luda, neću odustati. Bar još neko vreme.

Mnogi su novi pravac muzike koju snimate u poslednjih nekoliko godina shvatili kao kompromis. Da li vam je teško pao?

– Ma, nije to kompromis, to je samo eksperiment koji je poželjan za svakog umetnika. I dobro mi stoji, zar ne? Novi album, koji će se, nadam se, pojaviti u septembru, biće pravi pop album i mislim da će biti najbolji u mojoj karijeri.