Celebrity News

Ana Nikolić raskinula sa uspešnim biznismenom sa Cetinja?

Ana Nikolić raskinula sa uspešnim biznismenom sa Cetinja?

Dve godine nakon odluke da se rastane od repera Stefana Đurića Raste, s kojim ima ćerku Taru, Ana Nikolić je uplovila u emotivnu vezu sa biznismenom sa Cetinja.

U jednom od skorašnjih intervjua istakla je da je bilo potrebno mnogo vremena i truda da preboli, sabere se i nastavi dalje. Za početak, počela je da radi na novim pesmama i albumu, dok je uporedo uspela da skine višak od 25 kilograma koji je dobila tokom trudnoće. Nakon što je telo dovela do savršenstva, Ana Nikolić se zaljubila, a veruje se da je njeno srce osvojio biznismen sa Cetinja, s kojim se poznaje i druži dugi niz godina. Pevačica i njen izabranik nedavno su se vratili iz Tajlanda, s prvog zajedničkog letovanja, a društvo im je pravila njena dvoipogodišnja mezimica.

Ana Nikolić mršavija nego ikada, a pogledajte i zašto!

Kako smo nedavno pisali u našem magazinu "Story", markantni Crnogorac obema je bio vrlo posvećen, a Ana Nikolić nije krila da joj je drago što je nakon turbulentnog perioda uplovila u vezu s muškarcem koji je njenu ćerku zavoleo kao svoje dete.

Mada o privatnom životu nikada nije želela opširno da govori, Ana Nikolić verovala je da pred matičara ovoga puta neće stati.

Napravila pometnju na Instagramu: Ana Nikolić poput Džej Lo (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Jan 26, 2020 at 8:13am PST

Ana Nikolić i uspešni biznismen sa Cetinja raskinuli? 

Međutim, nakon ove divne priče Ana Nikolić i Boško odlučili su da se raziđu mirnim putem, piše "Kurir".

- Ana Nikolić je pre nekoliko godina upoznala sadašnjeg dečka jer imaju dosta zajedničkih prijatelja, ali nisu bili više od poznanika. Viđali su se na slavljima na kojima su oboje prisustvovali, ali su se simpatije između njih stvorile pre nekoliko meseci kada su se sreli u jednom restoranu. Ubrzo su počeli da se dopisuju, nakon čega su započeli ljubavnu vezu. Anin dečko živi na relaciji Srbija - Crna Gora, a njih dvoje svaki slobodan trenutak koriste da provedu zajedno. Oni se ne trude da se kriju u javnosti, pa često posećuju restorane u Beogardu - rekao je za početkom ovog meseca za “Blic” Anin prijatelj koji je želeo da ostane anoniman i dodao da je Boško Ani bio velika podrška i tokom mršavljenja.

Kuća namenjena njegovoj porodici: Rasta potrošio 120.000 evra na dom u kom niko ne živi?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Jan 27, 2020 at 1:07pm PST