Celebrity News

Nikola Rokvić i Bojana Barović pokazali šta znači strast, ovo je ples koji se ne zaboravlja! (video)

Nikola Rokvić i Bojana Barović pokazali šta znači strast, ovo je ples koji se ne zaboravlja! (video)

Nikola Rokvić i Bojana Barović proslavili prvi rođendan sinu Simeonu, sve prštalo od emocija!

Jedan od najpoznatijih parova na estradi, Nikola Rokvić i Bojana Barović proslavili su juče u jednom beogradskom restoranu prvi rođendan sinu Simeonu.

Srećni tata je ovaj dan obeležio i emotivnom objavom na društvenoj mreži Instagram.

- Na današnji dan pre godinu dana rodio se još jedan smisao mog života! Da si mi živ i zdrav i da postaneš pravi čovek! - napisao je Nikola.

Javnu čestitku preko Instagrama sinu je uputila i mama, bivša manekenka Bojana Barović.

- Pre tačno godinu dana si me naučio najvažnijoj životnoj lekciji... Da je ljubav jedino što se udvostručuje kad se deli! Srećan rodjendan ludice.

Ipak, najveću pažnju brojih pratilaca na popularnoj društvenoj mreži privukao drugi Nikolin post koji još jednom pokazuje skladnost njegovog braka sa Bojanom.

Nikola je postavio snimak na kom zanosno pleše sa suprugom uz pesmu "Tri u jednoj", koju je uživo pevao njegov otac Marinko Rokvić, dok je stihove "S tobom ili nikako" u zanosu pevao Bojani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on Feb 26, 2020 at 6:52pm PST

- Ja znam da na kraju, ostaćemo nas dvoje, da sa radošću ispratimo sve ono lepo što je ostalo iza nas! Volim te! - napisao je Nikola u opisu snimka.

Nikola Rokvić: Od prvog momenta između Bojane i mene je zavladala neka čudna energija koja i danas postoji

Inače, Nikola Rokvić i Bojana Barović su se upoznali 2010. godine u rijaliti programu Survivor i od tada su u vezi. Zaprosio ju je na novogodišnjem nastupu ispred Skupštine grada Beograda 2015. godine. Imaju ćerku Leonu i sina Simeona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on Jan 30, 2020 at 12:30pm PST

Najvrednije što čovek ima su uspomene: Nikola Rokvić raznežio Instagram dirljivim fotografijama!

I već je prošlo godinu dana, a čini nam se kao da smo tek nedavno podelili sreću vest o rođenju Nikolinog i Bojaninog sina i fotografiju radosne porodice.

Mali Simeon je rođen 26. februara 2019. godine, na dan kada pravoslavna crkva slavi Svetog Simeona Mirotočivog. Cela porodica Rokvić je do kasno u noć slavila, a ponosni deda Marinko Rokvić je svoju radost podelio tada i sa medijima.

 – Naravno da sam presrećan, postao sam deda po peti put. Sinoć smo slavili rođenje Simeona, ali to je tek početak, jer ćemo slaviti i narednih dana. Najbitnije je da je sve proteklo u najboljem redu, i beba i Bojana su odlično. Nikola je, naravno, najsrećniji na svetu. Zahvaljujem se svima na čestitkama, posebno mojim kolegama koje su me zvale – rekao je Rokvić za "Kurir".

Nikola Rokvić: Voleo bih bar troje dece

Pevač Nikola Rokvić nedavno je istakao da je spoznao potpuno novu dimenziju života otkako je postao otac i da bi voleo da ima više dece.

– Otkad sam tata, shvatio sam da sve ostalo može i ne mora i da je porodica na prvom mestu – rekao je za “Novosti” Nikola Rokvić.

– Porodica je oslonac svega. Tek kada postanete roditelj, shvatate njenu pravu dimenziju i značenje. Leona će uskoro proslaviti drugi rođendan, sve nas je očarala i potpuno je svoja. Voleo bih da, ako bog da, Bojana i ja imamo bar troje-četvoro dece - dodao je on.

Novo ljubavno gnezdo Nikole Rokvića i Bojane Barović: Volimo da smo kod kuće u porodičnoj atmosferi