Celebrity News

Isplivali svi detalji gala zabave: 70.000 eura za prvi rođendan Prijovićkinog sina

Isplivali svi detalji gala zabave: 70.000 eura za prvi rođendan Prijovićkinog sina

Sprema se velika žurka za prvi rođendan Prijovićkinog i Filipovog sina Aleksandra, svi detalji gala zabave u nastavku...

Jedna od najboljih vokala sa ovih prostora Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović ove godine 6. marta proslaviće prvi rođendan sina Aleksandra. Aleksandra i njen suprug Filip Živojinović, planiraju da 11. marta upriliče veliko rođendansko slavlje.

Kako piše Pink.rs danas su isplivali svi detalji gala zabave a ovim povodom biće organizovano i krštenje naslednika.

- Aleksandra i Filip neće štedeti kad je novac u pitanju, žele da sve bude gala i sa ukusom. Planiraju da 11. mart bude krštenje, a nakon toga i veliko rođendansko slavlje u jednom prestižnom prestoničkom hotelu. Na slavlju će biti oko 150 zvanica, a među gostima će biti i Aleksandrinih kolega koji će se potruditi da naprave što bolju atmosferu, a nije isključeno ni da će i Aleksandra zapevati. Kako se šuška, Aleksandra i Filip će iskeširati oko 70.000 evra za rođendansko slavlje njihovog sina - otkriva izvor za Pink.rs.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović – Novi život u Majamiju

Aleksandra Prijović nedavno je otkrila da planiraju proširenje porodice

Iako su sada u fokusu detalji gala zabave malog Aleksandra nikako ne možemo a da ne pomenemo ranije izjave najpopularnije pevačice Aleksandre Prijović. Mzička zvezda je u maju 2019. godine za Blic. otkrila da planiraju proširenje porodice.

– Svakako nećemo stati na jednom detetu. Ja sam jedinica i uvek sam pričala kad jednog dana budem odrasla, da bih volela da imam više dece, jer znam kako je kad nemaš brata ili sestru – kaže pevačica i dodaje da bi volela da drugo dete bude ćerka:

– Volela bih devojčicu, ali znaš kako kažu – samo da je živo i zdravo. Kada sam zatrudnela, bilo mi je svejedno i Aleksandar je tako dobar i sladak kao šećer. Tako da se nadam da će sledeća biti ćerkica, volela bih da imam i sina i ćerku.

Lepa Brena jedva čeka da uzme u ruke malog Aleksandra, a otkrila je i porodične planove

Poznata pevačica samo dva meseca nakon porođaja pokazala je zavidnu figuru 

Aleksandra Prijović je samo nakon dva meseca od porođaja sve šokirala svojom zavidnom linijom međutim, tada je bila spremna i da otkrije svim ženama kako je uspela da smrša za tako kratak period. Kako je istakla kilograme je uspela da skine zbog posebnom režima ishrane.

– Iskreno, pazila sam na ishranu od kada sam se porodila. U toku trudnoće nisam pazila uopšte, ugojila sam se dosta, ali nisam se time opterećivala i nije mi to bilo bitno. Najvažnije mi je bilo samo da beba bude dobro i da sve to protekne super. Takođe sam vodila računa da budem raspoložena, jer kažu da se sve te stvari prenose na dete. Kada sam se porodila, znala sam da ću morati da se vratim na posao i jednostavno nisam htela da dozvolim da imam puno kilograma viška. I dalje naravno imam viška, ali sam se trudila i bila na posebnom režimu ishrane, što je dobro i za dojenje, a i da ja malo smršam – objašnjava kroz osmeh atraktivna pevačica.

Aleksandra Prijović iskreno: Filip mi nikada nije rekao da sam debela, a Brena mi je rekla da smršam