Celebrity News

Marina Visković otvorila dušu: Nisam prebolela bivšeg dečka!

Marina Visković otvorila dušu: Nisam prebolela bivšeg dečka!

Marina Visković kaže da još uvek nije prebolela bivšu ljubav i da spas pronalazi u muzici i modi

Pevačica Marina Visković nastavlja da niže profesionalne uspehe kako u muzičkim, tako i u modnim vodama. Sa druge strane, u ljubavi izgleda vlada zatišje. Popularna pevačica je u intervjuu za "Blic Super TV" priznala da još uvek nije prebolela dečka sa kojim je bila deset godina u vezi, ali i da nije spremna za novu ljubav.

Marina je dugo odlagala venčanje sa Mirkom Vukovićem, koji je svojevremeno bio uhapšen u akciji "Ares" i umesto da stane na 'ludi kamen', ona je odlučila da raskine veridbu. O tome dugo nije pričala.

- Nisam se dugo pojavljivala u javnosti i nisam davala izjave tim povodom, ali shvatam da to moju publiku zanima. Teško je, ali hoću da radim i da u tome nalazim spas, jer me to opušta, inspiriše i izvlači iz mene neke druge stvari. Da se zatvaram u kuću, nemam od toga ništa - rekla je Marina za "Blic Super TV".

Marina Visković: Trauma koju ću zauvek pamtiti!

Takođe, Marina je dodala da još uvek nije prebolela bivšeg dečka, ali i istakla da vreme leči sve, te da se trudi da okupira misli kreativnim stvarima.

- Ne mogu da kažem da sam ga prebolela. Ja ću uvek da gajim emocije prema njemu, on je deo mog života i to će tako biti - rekla je za "Blic Super TV".

Na pitanje da li je spremna za novu ljubav, odgovorila je:

- Ne razmišljam o muškarcima, samo me posao zanima. Nikada nisam bila devojka koja obraća pažnju preterano na momke. Ja puštam da vreme učini svoje i da misli okupiram kreativnim stvarima i više ne planiram ništa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Viskovic? (@marina_viskovic_official) on Feb 24, 2020 at 4:21am PST

U istom intervjuu govorila je i o majčinstvu.

- Ne opterećujem se uopšte tim stvarima. Puštam da sudbina odradi svoje. Ja sam se fokusirala na posao, to me opušta i prija mi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Viskovic? (@marina_viskovic_official) on Feb 17, 2020 at 1:35pm PST

Marina Visković je nedavno objavila novu pesmu "Napolje" i istakla kako je veoma zadovoljna.

- Hvala svim ljudima koji me slušaju od početka moje karijere i ljudima koji me slušaju od pesme “Napolje”. To je sada nova era, energija i nova publika. Poenta je da menjate stil, da menjate fazon, da se pronalazite u nekim drugim žanrovima. Ja sam neko ko je vrlo otvoren za promene tog tipa i iskreno pesma je baš dobra, meni se svidela i baš je volim. Pozitivna je, dobar je ritam, dobro se igra uz nju. Zaista mi je bila namera da snimim takvu pesmu. Ja volim kad putujem s društvom, mi kad se spremamo uvek puštamo neku muizku sa Jutjuba. Ja sam rekla: “Želim da napravim pesmu kada se budem šminkala i sređivala za grad da puštam svoju pesmu”. I to se stvarno desilo - dodala je Marina.

Marina Visković: MOJA BAJKA u Veneciji!

Marina Visković uveliko radi na novim modnim kreacijama i u intervjuu za "Blic Super TV" je dodala da ima dosta prijateljica na estradi koje rado nose njene modne kreacije.

- Sprema se svašta, biće novih modela, spremamo se za leto. Uvek tražim neku inspiraciju da se razlikuje od svega što je na tržištu. Nikad nisam volela da nosim stvari koje drugi ljudi nose, uvek sam volela da malo eksperimentišem i želim da takva bude moja linija.

Ceca nosila kreaciju Marine Visković na venčanju sina

Marina Visković je nedavno gostujući u emisiji "Vikend Premijera" govorila o modnom dizajnu, koji joj je pored pevanja druga velika ljubav, ali i otkrila nepoznati detalj o njenoj kreaciji koju je Ceca Ražnatović nosila na venčanju sina.

- Moda je oduvek bila moja strast. Ja sam oduvek volela da kada snimam da radim sebi stajlinge i vrlo smele. Iz neke svoje potrebe sam počela da pravim neke stvari, trebalo mi je za snimanje, za fotkanje i onda mi je drugarica rekla da napravim svoj brend – rekla je Marina Visković i dodala:

– U periodu dok sam tražila pesmu za sebe, nisam znala šta ću da radim, da sedim kod kuće ne mogu i onda sam krenula da crtam i počela da pravim stvar po stvar. Nisam očekivala da će biti toliko interesovanje – rekla je pevačica i tom prilikom otkrila koliko je zapravo košta haljina koju je Ceca nosila na Veljkovom venčanju.

– Hiljadu i dvesta evra.