Celebrity News

Komšije Vuka Kostića navode da ga Ana Mihajlovski posećuje gotovo svake noći

Komšije Vuka Kostića navode da ga Ana Mihajlovski posećuje gotovo svake noći

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić sve su iznenadili neočekivanim potezom kada su se pre nekoliko sedmica prvi put zajedno pojavili u javnosti. Ovo sve dokazalo je da je njihova veza veoma ozbiljna, a spremnost da se više ne kriju od kamera sve je iznenadila.

Stavite se na minut u kožu poznate voditeljke Ane Mihajlovski (37) i videćete da joj nije nimalo lako. Dok je zaljubljena do ušiju i želela bi da to obznani čitavom svetu na sav glas, status javne ličnosti i činjenica da je u romansu uplovila s drugom baš takvom, ograničavaju njene mogućnosti da svoju sreću podeli sa svima, u meri u kojoj bi verovatno volela. Nažalost po Anu, čitava domaća javnost baš o njenoj sreći želi ovih dana da polemiše, tim pre što je gradi s glumcem Vukom Kostićem (40), čiji ljubavni život takođe izaziva mnogo pažnje u poslednje vreme. Interesovanje medija za njihovu nekoliko meseci dugu vezu kulminiralo je pre nekoliko sedmica kada su se prvi put zajedno pojavili na javnom događaju prilikom promocije serije “Južni vetar”, u kojoj Kostić igra.

Malo ko je očekivao da će lepa voditeljka prisustvovati toj večeri, budući da se ranije nikada nije pojavljivala s partnerima, čak ni s dva bivša supruga, pa je indikativno da je u novoj ljubavi dozvolila sebi da određene stege popusti i uživa u lepim osećanjima pred svima. Mnogi koji poznaju Vuka tvrde da ni on nije isti. Premda je u prošlosti umeo da se pojavi sa aktuelnom partnerkom u datom trenutku, privatni život vešto je čuvao od medija, te o njemu nikada nije opširno govorio.

Zvanično je! Ana Mihajlovski i Vuk Kostić prvi put zajedno u javnosti! (foto)

Vuk Kostić bio je veren devojkom koja se takođe zove Ana

Iako se od zvaničnih izjava i sada uzdržavaju, mnogi ovaj potez tumače kao svojevrstan pomak, dok takođe navode da zajedničko pojavljivanje mora da ukazuje na ozbiljnost odnosa koji su izgradili. Ana je na događaju sve vreme blistala uz širok osmeh, ali je decidno poručila da na “bleskasta” pitanja koja su novinari za nju imali o novom ljubavnom statusu neće odgovarati i jedino je poručila da je na događaj došla kako bi uživala. Vuk se takođe “izvukao” iz neugodne situacije, iako im nije bio problem da nakratko poziraju foto-reporterima, čvrsto se držeći za ruke.

Ana Mihajlovski na Instagramu “otvorila dušu” i sve ostavila bez teksta, a ova koleginica se složila sa njom

Konstantno praćenje ovog para ne bi trebalo da čudi – dve “selebriti” ličnosti visokog profila iza sebe imaju turbulentnu istoriju odnosa s partnerima. Ana je imala dva braka, iz prvog s vlasnikom produkcijske kuće “Emotion” Goranom Stamenkovićem ima ćerku Ivu (11), dok iz drugog s Mirkom Grubinom ima ćerku Zoju (8) i trogodišnjeg sina Petra. Javnost je znatiželjna da otkrije da li će pored Kostića pronaći sve ono što joj je potrebno u partnerskom odnosu, dok se slično pita i za zgodnog Vuka. Glumac je jednom bio veren devojkom koja se takođe zove Ana, a koja nije pripadala javnom životu. Četiri godine proveo je u vezi s glumicom Bojanom Stefanović, iako je još čuvenija ljubav bila ona koju je gajio prema Jelisaveti Orašanin. Dovodili su ga u vezu s još mnogim lepoticama, a poslednja zvanična veza koju je imao pre Mihajlovske, bila je ona koju je u septembru prošle godine raskinuo sa Aleksandrom Popović.

Vuk Kostić otkrio svoju najveću želju, a nije u vezi sa poslom!

Ana Mihajlovski gotovo svake noći posećuje Vuka u njegovom stanum kažu košije

U nadi da će s Kostićem ostvariti dugačku i berićetnu vezu, Ana ovih dana zbilja deluje kao nova žena. Budući da su gotovo sve njene bivše ljubavi bile ozbiljne, možda će na tom polju ona ipak promeniti Vuka, koji se do sada nije ženio, iako je u više navrata govorio da bi voleo da se ostvari kao otac.

Ana Mihajlovski priznala ovo o bivšem suprugu!

Da li je imao priliku da upozna Anine naslednike nije poznato, ali Vukove komšije navode da ga voditeljka gotovo svake noći posećuje u njegovom stanu na Vračaru, pa je sigurno upoznala njegovu majku Gordanu, s kojom on živi. Kako takođe pretpostavljaju, danju se Ana nikada ne pojavljuje da bi izbegli praćenje fotografa. Par je trenutno srećniji nego ikada, a uprkos tome što je Ana nedavno izjavila da ne voli lov i robolov poput svog dečka, nije krila da će rado putovati s njim u daleke predele ge će ova romansa sigurno otići na novi nivo.

Da li je realan svet toliko bolan? Ana Mihajlovski ima važnu poroku za sve one koji život žive na internetu! (foto)