Celebrity News

Luka Jović stavio tačku na nagađanja: Evo zašto nisam došao na rođendan sina!

Luka Jović stavio tačku na nagađanja: Evo zašto nisam došao na rođendan sina!

Fudbaler Luka Jović ko nije stigao na rođendasnko slavlje sina prvenca, sada je rešio da se oglasi i otkrio zašto nije stigao da dođe!

Prvi rođendan sin fudbalera Luke Jovića i bivše partnerke Anđele Manitašević koja je u vezi sa Nemanjom Brankovićem, sinom slavnog atletičara Slobodana Brankovića, proslavljen je pre dva dana u jednom beogradskom restoranu, a poznati sportista nije uspeo da stigne u prestonicu.

Povodom Davidovom prvog rođendana srećni tata je na svom Instagramu profilu objavio fotografije sina uz emotivnu poruku.

– Moj sin. Moj život. Volim te. Srećan rođendan – napisao je Luka Jović. 

Idiličnu šetnju prekinula neočekivana situacija! Evo šta su Sofija Milošević i Luka Jović doživeli u Rimu (video)

 

Budući da se njegov otac oglasio i objasnio da Luka Jović zbog virusa nije želeo da dođe na rođendan, Luka Jović ipak je morao sam da se oglasi i potvrdi ove reči.

– Zbog problema sa stomačnim virusom, nisam hteo da rizikujem dolaskom u Beograd i time pogoršam situaciju u klubu s obzirom na to da je veoma bitna utakmica bila na rasporedu za dva dana.

Sofija postavila ultimatum Luki: Ovo mu je rekla pa pripretila raskidom

Na navode da ga je Sofija "odvojila od sina" takođe je rekao sledeće:

– Sa svojom devojkom imam zdrav odnos što se tiče Davida i nikada me nije dovela u situaciju kao što se predstavlja u javnosti. Naprotiv, i ona je jako vezana za njega i odlučili smo da mu priredimo iznenađenje povodom prvog rođendana ovde u Madridu zajedno – napisao je Luka Jović na Instagramu.

Luka Jović iznenadio devojku za Dan zaljubljenih skupocenim poklonom!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on Feb 14, 2020 at 1:26pm PST

Luka Jović sinu Davidu kupio luksuzan stan za prvi rođendan!

Prema pisanju domaćih medija, fudbaler Luka Jović sinu  davidu kupio je stan od 100 kvadrata u luksuznom naselju u Beogradu!

Luka je, navodno, pre mesec dana pazario stan u zgradi koja će biti najviša u Beogradu, a koja se nalazi samo stotinak metara od stana koji ima Novak Đoković, piše “Srpski telegraf”.

Devojka sa kojom Luka Jović ima sina progovorila, ima poruku za njega i Sofiju Milošević

– Luka je preko prijatelja našao idealan stan za Davida. Stan je na 12. spratu i ima pogled na Beograd. Kvadratni metar u toj zgradi koja je u izgradnji košta 3.000 evra, ali Luka nije pitao za cenu. Rekao je da želi samo da je komforan i da ima pogled na grad. Zgrada bi prema planu trebalo da bude gotova početkom sledeće godine. Luka će aktivno učestvovati u gradnji tog stana, budući da je platio dodatne troškove za materijal po želji. On će stan odmah prevesti na Davida, kome nekretnina neće moći da se otuđi – rekao je upućen izvor za pomenti list.

Luka Jović dostigao je juče vrhunski, ali da li ste znali KAKVA LEPOTICA je majka njegovog sina – samo pogledajte! (foto)

 

View this post on Instagram

 

❤ @sofijamilo

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on Feb 11, 2020 at 11:27am PST