Celebrity News

Nataša Bekvalac čestitala ćerki rođendan: Hvala ti što me vodiš putem kojim idu malo hrabrije devojčice

Nataša Bekvalac čestitala ćerki rođendan: Hvala ti što me vodiš putem kojim idu malo hrabrije devojčice

Popularna pevačica Nataša Bekvalac uspešno balansira između muzičke karijere i odgajanja devojčica, a danas nas je iskreno dotakla rečima koje je uputila mlađoj ćerki

Nataša Bekvalac je jedna od retkih pevačica na domaćoj muzičkoj sceni koju odlikuje tako velika otvorenost i emotivnost u susretu, kako sa predstavnicima medija, tako i njenom publikom. I taman kada pomislimo da nam je otkrila sve, da smo ostali zatečeni pred njenom dubokom iskrenošću, ona nas ponovo sve iznenadi.

Njena ćerkica Katja koju je dobila u braku sa Lukom Lazukićem danas je napunila dve godine, a Nata je javno, na svom Instagram profilu svojoj naslednici čestitala rođendan emotivnom porukom.

- Sećam se kada su doktori rekli neće biti dobro... Nas dve smo znale da će biti... Sećam se da su rekli dan kada ćes se roditi ... Znala sam da će biti onako kako ti budes želela... Od trenutka kada si se rodila pa i pre, kroz tebe upoznajem sebe, učiš me da pravila ne postoje i da je jedino koje za nas vazi LJUBAV! - napisala je ona.

- Sećam se kako si me naučila šta znači biti hrabar. Hvala ti što me vodiš putem kojim idu malo hrabrije devojčice... najhrabrije! Hvala ti što si baš mene izabrala da ti budem mama, Katarina moja. Srećan rođuš, sine moj - dodala je.

Nataša Bekvalac dobila starateljstvo nad ćerkom: Evo koliku alimentaciju će plaćati Lazukić

Lepa Novosađanka iza sebe je ostavila tri braka. To što je sada samohrana majka, kaže da ne vidi kao prepreku, već kao svoju prednost i privilegiju.

– Zahvalna sam što sam odabrana za ulogu samohrane majke, da kćerkama budem i Deda Mraz. Teško je ali i prelepo, privilegija je i one me čine srećnom i zadovoljnom ženom - rekla je nedavno Nataša u intervjuu za magazin "Hello".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jan 20, 2020 at 2:13pm PST

Nataša Bekvalac o mukama koje znaju sve mame tinejdžera: Pozvala sam Danila u pomoć

Pored malene Katje, Nataša se bori i sa pubertetom starije ćerke Hane, a kada postane previše teško, ona ne okleva da u pomoć pozove bivšeg supruga Danila Ikodinovića. Ali, ne iz razloga što će on biti strog, jer kako kaže, ona je ta koja je stroga i koja uvodi zabrane i kazne.

– Hana je sada u periodu puberteta i moram priznati da sam pozvala Danila u pomoć, a mogu vam reći da uživam dok ih gledam zajedno. Ja sam malo opasnija kada je vaspitanje u pitanju, za razliku od Danila, koji je blaži prema Hani i zaista mi pomaže – otkrila je pevačica u razgovoru u emisiji “Među nama”.

– Naš odnos po pitanju Hane funkcioniše besprekorno. Ono što nije valjalo u našem odnosu mi smo odstranili razvodom. Mogu da kažem da je Danilo savršen otac! Ako može razvod da se poželi, ja bih svima poželela razvod kakav smo imali Danilo i ja i odnos koji je usledio nakon toga - istakla je Nataša.

Nataša Bekvalac “između dve vatre”: Kako izgleda biti u ulozi ćerke, a kako mame

Ona je dodala da se, kao i gotovo sve majke, suočava sa laganjem svoje dece u pubertetu, za koje nema pravog razloga, ali zna da je jako iznervira i izbaci iz koloseka.

– Hana mi pomaže i laže i mulja… (smeh) Ja sam majka dvanaestogodišnjakinje, za nekoliko meseci trinaestogodišnjakinje, tako da se nosim sa svim problemima koje nose te godine – priznala je jednom prilikom Nataša istakavši da između nje i Hane postoji samo relacija mama-ćerka i da tu nema priče o drugarstvu.

Upitana da li priželjkuje novu ljubav, Nataša je rekla za "Hello" da je to sve češće pitaju i novinari, i poznanici, ali da je srećna ovako.

– Zaista mislim da u životu ništa nije slučajno i da nam je sve u principu zapisano. Tako svoju sudbinu živim srećno i hrabro, ali ne mogu da kažem da o tome razmišljam i da to priželjkujem. Zaista se osećam dobro, srećno i stabilno – zaključila je Nataša.