Celebrity News

Svetski poznati di-džej Džunior Džek ponovo zaprosio Srpkinju! (foto)

Svetski poznati di-džej Džunior Džek ponovo zaprosio Srpkinju! (foto)

Poznati di-džej Džunior Džek, posle braka sa popularnom pevačicom Katarinom Kajom Ostojić, uskoro bi mogao da oženi još jednu Srpkinju!

Nakon što je krajem prošle godine pevačica Katarina Kaja Ostojić potvrdila da se razvodi, u javnosti su se pojavile informacije da je poznati di-džej Džunior Džek otpočeo vezu sa zgodnom crnkom. Ubrzo se saznalo da je reč o Ivani Stanojević iz Beograda.

Vremenom su zajedničke fotografije Džuniora Džeka i Ivane postajale sve češće, a kako portal Pink.rs saznaje, di-džej bi uskoro mogao ponovo da stane na ludi kamen. Ove tvrdnje je pokrenula upravo Ivana preko svog Instagram profila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Stanojevic (@queen__iva_) on Dec 31, 2019 at 2:05pm PST

Naime, ona je tokom skorašnje komunikacije sa svojim pratiocima na popularnoj društvenoj mreži odgovarala na pojedina pitanja iz privatnog života, a jedno od njih glasilo je:

- Na kojoj adresi primaš prosce?

Ivana je na to odmah dala jasan odgovor.

- Ne primam ih, jedan je bio najbrži - odgovorila je ona, a mnogi su to shvatili kao potvrdu da ju je Džunior Džek već zaprosio.

Inače, poznati di-džej i pevačica Katarina Kaja Ostojić se nisu još uvek zvanično razveli, tako da će novo venčanje morati malo da sačeka...

Katarina Kaja Ostojić se još uvek nije razvela od Džuniora Džeka, a evo šta kaže o novom braku

Ali izgleda da se u ovoj priči svima žuri! Prema pisanju domaćih medija i popularna pevačica Katarina Kaja Ostojić bi mogla ponovo da se uda. Ona će se, navodno, na leto venčati sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, zbog kojeg je ostavila prethodnog muža posle pet godina braka.

- Kaja i Mateo su u vezi od prošlog leta. Odlepili su jedno za drugim i već razgovaraju o venčanju! On je zbog Kaje ostavio dugogodišnju verenicu, a ona muža Džeka. Meteo je već kupio verenički prsten, ali ne želi da je zaprosi dok se ona i zvanično ne razvede od Džeka, što bi trebalo da se reši do maja. Već je isplanirao da u avgustu, na prvu godišnjicu njihove veze, naprave veliku svadbu – ispričao je fudbalerov prijatelj nedavno za "Informer" i dodao da Pavlovića nikada nije video toliko zaljubljenog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MaTeO PaVLoViĆ (@matteo4pavlovic) on Feb 5, 2019 at 4:52am PST

- Dugo se znamo, ali ovoliko ga ni jedna žena nije privukla! Ispunjava joj sve želje, vodi je na romantične večere, putovanja, stalno želi da je sa njom. Po svaku cenu hoće da mu ona bude žena i da mu rodi decu! - dodao je isti izvor.

Koliko je njihova veza ozbiljna, Kaja je pokazala kada je nedavno dovela dečka u Beograd kako bi ga upoznala sa svojom porodicom.

- Kaja je organizovala ručak, na kome je njena familija upoznala budućeg zeta. Mateo mi je rekao da su ga svi Kajini prihvatili na prvu loptu. Posle porodičnog ručka, rešila je da dečka predstavi i prijateljima, pa su svi zajedno otišli u noćni provod na jedan beogradski splav – rekao je isti izvor za "Informer".

Predstavnici medija su želeli od nje da saznaju da li je istina da će se udati po četvrti put, Kaja nije dala jasan odgovor.

– Opekla sam se zato što sam svoj privatni život izlagala previše javnosti. Ja sam srećna koliko mogu biti srećna. Ne želim više nikada da pričam o svom privatnom životu. To je nešto što meni jako dragoceno – rekla je nedavno Kaja u emisiji "Premijera vikend specijal".

Inače, Kaja je u prvi brak stupila sa 19 godina sa Nikolom Dragojlovićem i iz tog braka ima ćerku Nikolinu. Pevačica se 2009. godine udala za košarkaša Uroša Duvnjaka, ali se razvela već krajem 2010. Tokom snimanja emisije “Operacija trijumf” 2011. Kaja je upoznala di-džeja Džuniora Džeka. Venčali su se 2014. godine, a posle pet godina su rešili da se raziđu. Sa druge strane, Mateu bi ovo bio prvi brak!