Celebrity News

Leonardo Dikaprio se oženio u tajnosti, a beba na putu?

Leonardo Dikaprio se oženio u tajnosti, a beba na putu?

Slavni glumac Leonardo Dikaprio i argentinska manekenka i model, Kamila Morone već dve godine su u strastvenoj vezi koja je, prema pisanju američkih časopisa, u tajnosti krunisana brakom

Jedan od najpoželjnijih holivudskih neženja, Leonardo Dikaprio, prema pisanju magazina "OK!" oženio je devojku Kamilu Morone sa kojom je u vezi dve godine. Venčanje se, kako magazin piše, dogodilo u tajnosti i to pre 92. dodele nagrade Oskar.

Već neko vreme se o tome pričalo u američkim medijima, a još jedan znak je pružilo njihovo zajedničko pojavljivanje na pomenutoj ceremoniji.

Za Leonarda nije uobičajeno da se na ovakvim događajima pojavljuje sa svojim izabranicama, već je ranije dolazio u pratnji majke.

Razlog tajnog venčanja je, navodno, njena trudnoća.

"OK" magazin tvrdi da su bračni zavet Leonardo i Kamila dali na jednom privatnom ostrvu na Bahamima uoči same dodele Oskara.

- Pokušavali su da vest drže u tajnosti, ali su ipak odlučili da proslave sa nekoliko kolega. Bilo je mnogo smeha, zagrljaja, ali i suza radosnica - ispričao je za pomenuti magazin anonimni izvor.

- Jako žele da postanu roditelji, zbog čega čega se svi raduju mogućoj potvrdi glasinama da je Kamila u drugom stanju - dodao je izvor.

Leonardo, koji je u vezi sa Kamilom od 2018. godine, navodno ju je zaprosio uz pomoć saveta prijatelja Breda Pita.

- Bred iza sebe ima nekoliko brakova, pa je dao Leu nekoliko smernica oko prosidbe, kako bi ona bila savršena. Naravno, Kamila je pristala - otkrio je isti izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on Feb 12, 2020 at 12:30pm PST

 Ceo svet video njihovu ljubav: Leonardo Dikaprio i Kamila Morone zablistali zajedno u Kanu!

Pored brojnih zajedničkih paparaco fotografija, proslavljeni glumac i dobitnik Oskara, Leonardo Dikaprio i argentinska glumica i model Kamila Morone bili su uslikani i na Kanskom filmskom festivalu na koji su došli zajedno.

Zapravo, Leonardo je tada bio samo pratnja svojoj devojci koja je došla zbog promocije svog novog filma "Mickey And The Bear".

Ipak, iako se držao dalje od svih zvaničnih dešavanja na festivalu, nije sedeo skrštenih ruku. Kao strastveni fotograf, Leonardo se posvetio slikanju svoje izabranice sa ogromnom željom da je uhvati u najboljem izdanju, a njihov ulični modni performans brzo je postao viralni hit!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JetSetter.ua (@jetsetterua) on May 20, 2019 at 7:19pm PDT

Mnogi Leonardovi prijatelji su govorili da slavni glumac nikada nije nikoga voleo kao nju, pa se nadamo da se najpoželjniji holivudski neženja zaista skrasio.

Ni mlada Kamila ne krije svoju veliku sreću, a nedavno je u jednom intervjuu otvoreno govorila o 23-godišnjoj razlici u godinama između nje i njenog dečka i prvi put javno govorila o njihovoj ljubavi…

– Mnogo je ljubavnih veza u Holivudu kao i u historiji sveta koje su imale veliku razliku u godinama. Mislim da svako treba da bude sa onim sa kim želi – rekla je Kamila  i time još jednom pokušala “zapušiti” usta svim zlobnicima koji njenu ljubav smatraju čudnom i neprimerenom.