Celebrity News

Beovizija 2020: Vatrena trojka odnela pobedu, Hurricane idu na Evroviziju!

Beovizija 2020: Vatrena trojka odnela pobedu, Hurricane idu na Evroviziju!

Sinoć se dvanaest finalista borilo za pobedu za pesmu Beovizije a vatrena trojka Hurricane odnela je ubedljivu pobedu! 

Nakon dve polufinalne večeri sinoć je održano i veliko finale Beovizije. Najviše glasova publike i stručnog žirija dobile su vatrene devojke iz grupe "Hurricane", Sanja, Ivana i Ksenija koje su zbog dobre pesme, energije i sjajnog glasa dobile tu čast da našu zemlju predstavljaju na Eurosongu.

Pesma "Hasta la vista" odlično je prihvaćena kod publike a nakon proglašenja, uzbuđene i nasmejane članice grupe "Hurricane" poručile su da će se tek spremati da odbrane boje Srbije u Roterdamu.

Beovizija 2020: Izabrani prvi polufinalisti, a svi pričaju o jednoj haljini! (foto)

Kako najavljuju, spremaju spektakl koji će razgaliti sve.

- Imamo dva meseca da se spremimo, sve će da gori!

U velikom finalu Beovizije 2020 gledali smo performanse dvanaest kandidata, i to ovim redosledom: Milan Bujaković i Olivera Popović sa nimerom “Niti”, grupa “Hurricane” sa pobedničkom pesmom “Hasta La Vista”, Neda Ukraden sa numerom “Bomba”, Andrija Jo sa “Oči meduze”, zatim Igor Simić sa pesmom “Ples za rastanak”, Thea-e Devy sa “Sudnji dan”, grupa “EJO” koja izvodi numeru “Trag” sastav “Lift” sa “Samo mi kaži”, Ana Milenković sa numerom “Tajna”, Naiva sa pesmom “Baš, baš”, Marko Marković sa numerom “Kolači” i Bane Mojićević sa “Cvet sa Prokletija”.

Beovizija 2020 - Veče predivnih nota publiku vratile u "srećna vremena"

Evociranje uspomena na neka lepša vremena i na note koje su našu Srbiju dovele do pobedničkog trona na Eurosongu 2007. godine ponovo je publici približila najbolja pevačica na Balkanu, Marija Šerifović. Pobednica 57. „Pesme Evrovizije“ izvela je na sceni Beovizije svoju pesmu "Molitvai ponovo raznežila sva srca.

Beovizija 2020: Ovih 12 predstavnika Beovizije takmičiće se u velikom finalu, glasajte i vi za svog favorita

Hari Varešanović takođe je izveo neprikosnovenu "Lejlu", numeru kojom je predstavljao BiH na „Evrosongu“ 2006. godine.

Veče koje je proteklo u dobroj pesmi i zabavi pratile su mnoge poznate zvezde među kojima su bili i Goca Tržan u pratnji supriga Raše, Jelena i Žika iz grupe Zana, Danijel Kajmakoski, Kija Kockar i mnogi drugi, dok je Dragana Kosjerina kao voditeljka i domaćin šoua oduševila sve svojom nestvarnom lepotom.

Dragana Kosjerina oduševila pojavljivanjem na Beoviziji, svi ostali bez teksta kad su videli dekolte (foto)

Kako je protekla atmosfera i kako su izgledali takmičatri i poznati koji su došli da isprate ovaj događaj, pogledajte u našoj galeriji ispod...