Celebrity News

Reči koje niko nije očekivao: Miloš Biković se ovako obratio Jelisaveti Orašanin! (foto)

Reči koje niko nije očekivao: Miloš Biković se ovako obratio Jelisaveti Orašanin! (foto)

Miloš Biković na svom Instagram nalogu u opisu slike na kojoj pozira sa svojom koleginicom Jelisavetom Orašanin napisao je status uputivši pomenutoj glumici nekoliko reči povodom zajedničke saradnje na filmskom projektu pod imenom "Hotel Beograd". 

Poznati glumac Miloš Biković koji uspešno gradi karijeru van granica Srbije, povodom novog filma "Hotel Beograd" u kojem igra sa Jelisavetom Orašanin, Sofijom Milošević i mnogim drugim kolegama napisao je šaljiv status osvrnuvši se na lojalnost i kolegijalnost koju godinama neguje sa poznatom glumicom.

Miloš Biković otkrio kako zaceljuje dušu od izdaja i razočarenja

Sliku koju je objavio na svom Instagram nalogu nasmejala je mnoge jer je šarmantni glumac na ovoj slici u suknji. Kako ističe, nije mu bilo neprijatno jer je baš Jelisaveta bila pored njega.

- Studirao sam s njom i jako je volim. Udata je za poznatog košaraša, bivšeg igrača CSKA. Pre ovog filma nismo radili zajedno i jako mi je drago što smo na istom setu bili baš u filmu Hotel Beograd. Šta se desilo, videćete danas, na premijeri u Sankt Peterburgu. Jelisaveta i ja se često šalimo zajedno, kao što je to bio slučaj na setu. Zato mi nije bilo neprijatno što sam u suknji, jer sam to uradio s njom - napisao je Miloš Biković ruskim pratiocima, a onda se obratio i našoj publici:

Iznenađujući potez Miloša Bikovića zbog čega su ga neki ismevali (foto)

 

View this post on Instagram

 

Это моя давняя подруга - @jagodenamagli, я с ней учился и я ее очень люблю. Она замужем за известным баскетболистом, экс-игроком клуба ЦСКА. До этого мы никогда не снимались вместе, и я очень рад, что именно в «Отеле Белград» мы встретились с ней на одной съемочной площадке. Что получилось, вы сможете посмотреть уже сегодня. Первая премьера начнется в Питере через несколько часов. Мы с Лизой часто вместе дурачимся, так было и на съемках. Поэтому мне не было некомфортно, что я был в юбке, ведь мы это делали вместе с ней, играли в комедию ? Jelisaveta i ja se nikad nismo sreli na filmu. Ovo je jedan redak idiotluk, i to što nosim suknjicu je podnošljivo, jer je i ona potpuni moron u ovom filmu ? ✊? #milosbikovic #отельбелград #hotelbeograd #скоропремьера

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Mar 2, 2020 at 2:44am PST

- Ovo je jedan redak idiotluk, i to što nosim suknjicu je podnošljivo, jer je i ona potpuni moron u ovom filmu - napisao je Biković i nasmejao pratioce.

Za najočekivaniji film godine "Hotel Beograd", koji će se prikazati 10. marta u Centru "Sava", karte su rasprodate, zbog čega su uvedene i dodatne projekcije filma iste večeri u bioskopu Cineplexx Ušće, na kojima će se publici takođe, pokloniti autorska i glumačka ekipa ovog ostvarenja.

Pogledajte trejler  dugoočekivanog filma:

Miloš Biković ćutanjem potvrdio vest o raskidu s Barbarom

Popularni glumac Miloš Biković novim filmskim ostvarenjem osvojio Rusiju!

Film „Sluga“ u kojem glavnu ulogu igra Miloš Biković po statiskima je zvanično oborio sve rekorde sa neverovatnom cifrom od 11 milona i 100 hiljada gledalaca. Time je ovaj film zauzeo i sam vrh kada je u pitanja zarada od skoro 3 milijarde rubalja. Takođe, danas je ujedno i objavljenio da je film u jednom danu pogledalo više od 750.000, što je još jedan nedostižan rezultat.

Samim tim ne čude komentari ruskih medija da je Miloš Biković ovim filmom zacementirao epietet najomiljenijeg i svakako najpoznatijeg glumca u Rusiji.

Miloš Biković se povlači iz glume i otkriva svoj urnebesan plan za budućnost

Ova simpatična komedija govorio o Griši (Miloš Biković) koji je ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“. Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere i uz pomoć starog prijatelja, psihologa, smišlja plan kako da rehabilituje svog neposlušnog sina.