Celebrity News

Bred Pit konačno ubedio Dženifer Aniston da kaže "da"!

Bred Pit konačno ubedio Dženifer Aniston da kaže "da"!

Izgleda da poznati holivudski glumac Bred Pit u životu njegove bivše supruge Dženifer Aniston ima odlučujuću ulogu!

Uprkos spekulacijama da su se Bred Pit i Dženifer Aniston žestoko posvađali zbog alkohola, nova činjenica u odnosu poznatog para ponovo je oduševila svet. Kako pišu inostrani mediji, Bred Pit glavna je karika ponovnog spajanja neprikosvnovene ekipe serijala "Prijatelji".

Kako se navodi, Dženifer Aniston tražila je savet od svog bivšeg muža Breda Pita nakon što je oklevala da se vrati seriji “Prijatelji”.

Inače, za poznatu glumicu Dženifer Aniston kolaju priče da se skroz distancirala od tima sa kojim je godinama sarađivala na popularnoj seriji i da više nije želela da bude deo stare glumačke postave.

Dženifer Aniston uhvaćena kako se ljubi sa slavnim voditeljem 

Po svemu sudeći, Bred je svoju bivšu suprugu nakon konstantog ubeđivanja konačno nagovorio da svom timu i starim "Prijateljima" konačno kaže "DA".

Svetski mediji bruje o tome da su Bred Pit i Dženifer Aniston otišli u Meksiko da usvoje dete

Bred Pit i Dženifer Aniston u žučnoj raspravi zbog alkohola? 

Bred Pit i Dženifer Aniston ovih dana bili su žiži su javnosti zbog navodne svađe zbog koje je brujao Holivud. Budući da publika svakog dana sa nestrpljenjem iščekuje nove vesti o vezi bivših supružnika nakon divnih vesti o pomirenju svet su nedavno razočarali i sa svojim prvim nevoljama u raju.

Nakon što su američki mediji nedavno pisali kako je Dženifer Aniston odlučila da se odrekne alkohola i to sve zbog Breda Pita koji je lečeni alkoholičar, prema poslednjim navodima medija “Globe”, čini se da ipak nije sve prošlo idealno.

Bred Pit upoznao novu devojku sa decom, Anđelina kipti od besa!

Kako se pretpostavlja, alkohol je glavni problem u njihovom odnosu jer Dženifer Aniston ne toleriše da joj neko sugeriše šta je dobro a šta loše po nju. Sa druge strane, strani mediji preneli su i vest da Bred Pit nije uspeo dugo da ostane strejt pa je na snimanju filma “Ad Astra” konzumirao i marihuanu kako bi se bolje pripremio za ulogu.

– Otišao je preduboko u metodu filmske glume. Vratio se pušenju marihuane kako bi postigao viši nivo svesti potreban za zahtevnu ulogu – otkrio je izvor.

Ove navode demantova je Bredov PR, ali se vest nažalost ipak proširila brzinom svetlosti.

Bez obzira na njihove nesuglasice, zaključak je egzaktan - izgleda da je zbog priče o glumičinoj odluci da ponovo zaigra u seriji, Bred Pit ipak velika podrška svojoj bivšoj ljubavi. Nagađanja o njihogvom pomirenju, svađama, venčanju pa i o usvajanju deteta nikada neće prestati sve dok se glumci povodom svih spekulacija i navoda, sami ne oglase.

Bred Pit i Dženifer Aniston ponovo u vezi, a evo šta su o njihovoj ljubavi rekle žene u Srbiji