Celebrity News

Viktorija i Dejvid Bekam čekaju peto dete?

Viktorija i Dejvid Bekam čekaju peto dete?

Čuveni par Viktorija i Dejvid Bekam uskoro bi mogli da postanu roditelji po peti put!

Jedan od najpoznatijih bračnih parova na svetu, Viktorija i Dejvid Bekam, pored toga što nižu uspehe na profesionalnom planu, uživaju i u porodičnoj atmosferi. Nekadašnja Spajsica i slavni bivši fudbaler ponosni su roditelji četvoro dece - osmogodišnje Harper, 15-godišnjeg Kruza, 17-godišnjeg Romea i 21-godišnjeg Bruklina, a prema pisanju tabloida "Woman's Day Australia", njihovi naslednici će uskoro dobiti brata ili sestru.

Ove tvrdnje potvrdio je prijatelj čuvene porodice koji je hteo da ostane anoniman.

- Trudnoća bi Spajsicu učinila najsrećnijom na svetu. Najviše na svetu oni uživaju u ulozi roditelja svojoj ćerki i trojici sinova, a istorija je pokazala kako je njihov brak najsnažniji upravo u razdobljima Viktorijine trudnoće - rekao je izvor za pomenuti medij.

Proslava 20. godina braka dobila epilog! Dejvid i Viktorija Bekam na ovom posebnom i magičnom mestu

- Poslednjih godina oni su se suočili sa brojnim bračnim poteškoćama i upravo je dete ono što im treba kako bi svoj brak vratili na pravi kolosek - dodao je izvor.

Bratu ili sestri najviše se raduje Viktorijin i Dejvidov najstariji sin, Bruklin koji danas slavi svoj 21. rođendan.

Putem društvenih mreža Viktorija je svom prvencu čestitala ovaj dan objavivši fotografiju na kojoj srećni tata Dejvid drži Bruklina, tada novorođenče.

- Pre 21 godinu na svet je došla najlepša duša i promenila naše živote zauvek. Nežan, sladak, drag i smešan, ti si sve. Mnogo te volim - napisala je Viktorija na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Mar 3, 2020 at 11:48pm PST

Luksuzna proslava: Bekamovi ne žale novac za rođendan sina Bruklina

Čini se da u domu Bekamovih slavlja ne prestaju. Nakon što je 20. februara 15. rođendan proslavio njihov sin Kruz,  na red je došla i proslava 21. rođendana najstarijeg sina Bruklina. Prema pisanju  “Daily Maila”, fudbalski as i njegova supruga za ovo slavlje koje će biti održano za nekoliko dana u Kostvoldu gde porodica Bekam ima luksuznu vilu planiraju da izdvoje čak 115.000 evra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on Feb 26, 2019 at 3:55pm PST

– Mnogo planiranja i truda je uloženo u Bruklinov veliki dan i on je jako uzbuđen – rekao je izvor blizak Bekamovima. Oni navode da će na Bruklinovoj rođendanskoj žurci biti mnogo poznatih ličnosti kao što su muzičar Elton Džon, režiser Gaj Riči, supermodel Kara Delevinj i mnogi drugi.

Viktorija Bekam: Nikada neću ostaviti Dejvida!

Viktorija i Dejvid Bekam važe za jedan od najskladnijih i dugovečnijih  parova u svetu šou-biznisa, ali njihovu ljubav obeležilo je nekoliko skandala, optužbi za prevaru i bezbroj medijskih spekulacija o raznim neverstvima i turbulencijama. Ipak, oni su uspeli da pobede sve izazove.

–Deca su nam prioritet. Volimo svoju porodicu i sve što radimo vrti se oko nje. Svako od nas naporno radi i voli svoj posao. Vrlo smo aktivno uključeni u život dece. Pored toga, Dejvid i ja se stalno podržavamo. Srećni smo što imamo jedno drugo. Zajedno rastemo – kaže Viktorija  i ističe da su kao šestorka jači nego pojedinačno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Jan 6, 2019 at 2:44am PST

– Oboje shvatamo da smo jači zajedno nego kao individualci. Da li bi bilo ko od nas bio u istoj poziciji u kojoj smo sada da se nismo sreli i bili zajedno? Radi se o jedinstvu porodice. Mnogo smo jači nas šestoro, nego što bismo bili pojedinačno. Poštujemo tu porodičnu vezu i to je naš ključ – objasnila je jednom prilikom nekadašnja poš spajsica i istakla da su im deca prioritet.