Celebrity News

Kaja Ostojić imala estetsku korekciju zbog koje je patila četiri godine!

Kaja Ostojić imala estetsku korekciju zbog koje je patila četiri godine!

Pevačica Katarina Kaja Ostojić priznala da se podvrgla estetskoj korekciji, ali i da posle nje nije imala osmeh kakav je želela

Popularna pevačica Katarina Kaja Ostojić ovih dana sve više privlači pažnju medija koje zanimaju detalji razvoda od bivšeg supruga Džuniora Džeka, ali i nove ljubavi koja je na pomolu.

Ipak, danas nas je iznenadila drugim povodom - priznanjem o estetskoj korekciji koju je uradila pre četiri godine u Belgiji sa kojom, kako je naglasila, nije bila zadovoljna.

Kako bi izmenila zubne fasete i došla do željenog osmeha Kaja Ostojić je posetila stomatologa u Beogradu, a rezultatom je sada, kako kaže, oduševljena.

- Jedna moja loša odluka koju sam donela te 2016. godine koštala me je toga da naredne četiri godine imam “osmeh” kakav nisam želela. Sreća, pa za sebe mislim da umem sve da iznesem, pa i te čudne fasete kakve sam dobila u Belgiji, ali kad su urađene - tu nema vraćanja - napisala je Kaja na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on Mar 2, 2020 at 8:35am PST

- Možes samo da ih skineš (što nije dolazilo u obzir) ili da se pomiriš sa sudbinom da ćeš nositi taj osmeh kao kakav krst na plećima dok ne nađeš pravog stručnjaka koji će to da ispravi. I to je zaista potrajalo, skoro 4 godine. Ali kao što ja volim da kažem: “Ono što je dobro nikad ne zakasni” - dodala je ona.

Pošto je sada dobila osmeh kakav je želela, ostaje da ga zadrži i posle svih turbulentnih dešavanja na ljubavnom planu iz kojih je konačno izašla.

Katarina Ostojić Kaja se još uvek nije razvela od Džuniora Džeka, a evo šta kaže o novom braku

Nakon što su krajem prošle godine Katarina Kaja Ostojić i di-džej Džunior Džek potvrdili da se rastaju, uskoro će i zvanično okončati brak u kome su bili pet godina. Sudski proces je u toku, pa će sve biti rešeno na prvom ročištu, s obzirom na to da su se Kaja i Džunior Džek oko svega sporazumno dogovorili.

Prema pisanju domaćih medija, posle razvoda će sve nekretnine i novac ostati di-džeju, dok je pevačica tražila samo jedno - belgijsku ličnu kartu.

- Kada je reč o nekretninama, Džunior je sve stekao pre braka, tako da tu nije bilo prostora za deobu imovine. Međutim, kada je reč o sredstvima na računu, tu je moglo da dođe do podele u toku brakorazvodne parnice, ali Kaju to nije interesovalo, pa se tim pitanjem nije ni bavila. Kada se sve to uzme u obzir, dolazimo do toga da nakon razvoda sva imovina ostaje Džunioru - rekao je anonimni izvor blizak pevačici i di-džeju za "Blic".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on Feb 16, 2020 at 7:46am PST

- Kaja je samo tražila da joj ostane belgijska lična karta nakon razvoda, što će joj biti obezbeđeno. Nakon razvoda će moći da aplicira i za belgijski pasoš - dodao je izvor za pomenuti list.

- Nemam nikakav komentar, zaista - kratko je poručila Kaja kada su je pitali za detalje razvoda i podelu imovine.

Katarina Kaja Ostojić: Postoje ti neki mali ljudi KOJI MI NISU DORASLI!

Ipak, ona je nedavno progovorila na temu odnosa sa Džuniorom Džekom.

– Ne čujem se sa Džuniorom. Kontaktiramo oko nekih stvari koje su vezane za naš razvod, ništa drugo tu nije ostalo. Pošto se nismo još zvanično razveli, u procesu smo jer za to treba neko vreme, to je jedini razlog naše komunikacije – rekla je pevačica “Blicu” i dodala da posle tri propala braka o novoj zajednici ne razmišlja.

I pored svega pevačica sada kaže da nije prestala da veruje u ljubav. Nedavno su se pojavile zajedniče fotografije sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, a šuška se da će se i venčati na leto.

– Ne bih da se udajem više, nemam te planove. To se prosto desi ili ne. Nemam neku averziju od brakova jer imam tri propala braka, ali ne bih se više udavala sem ukoliko se ne desi dete. Ne razmišljam ništa na tu temu – bila je iskrena Kaja.

Sa druge strane, Džunior Džek je od nedavno u vezi sa još jednom Srpkinjom - Ivanom Stanojević iz Beograda, a da ljubav cveta govore zajedničke fotografije koje oboje postavljaju na svojim Instagram profilima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Junior Jack (@realjuniorjack) on Dec 31, 2019 at 3:49pm PST

O Džekovoj novoj devojci Katarina je rekla:

– Ne poznajem njegovu novu devojku, ali ako je on srećan, meni je stvarno drago. Jako bih želela da jeste istinski srećan.

Naime, pre Džuniora Kaja je bila u bračnoj zajednici sa Nikolom Dragojlovićem, za koga se udala sa 19 godina i sa kojim ima ćerku Nikolinu. Nakon razvoda je 2009. ponovo stala na ludi kamen sa košarkašem Urošem Duvnjakom, a sporazumno su se razveli godinu dana kasnije.