Celebrity News

Dragana Mićalović proslavila rođendan, zapevale sestra Sloboda i Milica Pavlović (video)

Dragana Mićalović proslavila rođendan, zapevale sestra Sloboda i Milica Pavlović (video)

story

Dragana Mićalović je u prisustvu najdražih proslavila rođendan. Glamurozna torta, brojni pokloni i pesma sestre Slobode i drugarice Milice Pavlović obeležili dan za pamćenje

Glumica Dragana Mićalović proslavila je u utorak uveče 29. rođendan u jednom beogradskom restoranu. Slavlje je upriličeno u krugu dugogodišnjih Draganinih prijatelja, kao i porodice, a veče su posebno obeležile njena sestra, glumica Sloboda Mićalović i pevačica Milica Pavlović.

Sve je bilo na zavidnom nivou. Obilna večera u kojoj su gosti mogli da uživaju, neograničena konzumacija pića i naravno dobra muzika. Glumica je savršeno bila stilizovana u zelenoj haljini sa šljokicama, sa profesionalnom šminkom i frizurom. Slavljenica Dragana je za "Blic" sumirala utiske sa veselja koje je potrajalo do kasno u noć.

- Divno mi je bilo za rođendan, jer su u tom trenutku bili dragi ljudi koji meni mnogo znače. Prisustvovali su moja sestra, zet, majka, jednom rečju sve je bilo savršeno. Moram priznati da mi je do sada ovo bio najbolji rođendan koji sam proslavila - rekla je Mićalovićeva za “Blic”, a onda dodala da su je svi prisutni iznenadili lepim poklonima, ali isto tako da joj materijalna strana kod darivanja nije bitna - rekla je Dragana za pomenuti medij.

Kad proključa južnjačka krv: Dragana Mićalović se ovako provodila do ranih jutarnjih sati, evo iz kog razloga

Sloboda Mićalović je sestri poželela srećan rođendan i preko društvenih mreža.

- Srećan rođendan anđele naš! Zauvek ostani zdrava i nasmejana! - napisala je Sloboda na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba) on Mar 3, 2020 at 12:03am PST

Dragana je od sestre je dobila poseban nakit, a o poklonu je Sloboda rekla: "Samo najlepše za moju Draganu Mićalović".

- Svi pokloni su mi jako dragi, ne bih nijednom dodatno davala na značaju. Kod poklona mi uopšte nije bitna materijalna strana, već da pogode ono što sam ja u suštini. Takođe sam dobila puno pisama, ali njihov sadržaj nije za javnost. Tako da ću to zadržati za sebe - dodala je Dragana.

Dragana Mićalović o venčanju – To je prosto sudbina

Posebno iznenađenje večeri, kako prenosi "Blic" je bila glamurozna torta za koju glumica nije znala kako će izgledati, a interesantno je da je torta u jednom trenutku zasijala sa lampicama koje su bile oko nje.

- Godinama naručujem tortu kod tatinog najboljeg prijatelja. Samo ih pozovem i kažem da želim tortu, ali nikada ne biram ni ukus, ni oblik, čak ni figurice koje će biti na njoj. I mogu vam reći da me svaki put prijatno iznenade. Ovog puta je tematika bila originalna, napravili su figuricu sa mojim likom, a prostor oko mene je bila šminkernica - rekla je Dragana.

Sloboda Mićalović u jednom trenutku se latila mikrofona i zapevala pesmu “Poželi sreću drugima“ od Lepe Brene, a kasnije i “Crne kose“ od Hanke Paldum koju je pevala svojoj sestri. Atmosfera je odmah dovedena do usijanja, a Sloboda svojim čarobnim glasom nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Niko nije očekivao da će baš ovo reći: Dragana Mićalović progovorila o odnosu sa Milicom Pavlović!

Dragana je, takođe, poput svoje sestre odlučila da zapeva, ali je njen repertoar bio nešto malo drugačiji. Odlučila se za pesmu “Žute dunje” od Indeksa sa kojom je razgalila sve prisutne i doživela emotivni trenutak na sopstvenom rođendanu.

Pored njih, i pevačica Milica Pavlović je u jednom trenutku odlučila da zapeva pred svima pesmu “Lažem sebe da ne mogu bez tebe“ koju je obradila Zorica Brunclik.

Delić atmosfere pogledajte u nastavku:

Dragana Mićalović u tajnoj vezi sa biznismenom?

Dragana Mićalović na rođendanskom slavlju nije odgovorila na pitanje šta je dobila na poklon od dečka Stevana Purića.

Naime, prema pisanju domaćih medija, glumica je u ljubavnoj vezi sa biznismenom koga je upoznala preko zajedničkih prijatelja.

– Oni su se upoznali letos na ručku koji je organizovao njihov zajednički prijatelj. Nijedno od njih nije pretpostavilo da će slučajan susret u zajedničkom društvu pretvoriti u ljubav, ali ih je sudbina uverila u drugačije. Ljubav je odmah planula - rekao je nedavno anonimni izvor za "Blic".

Kako pomenuti medij navodi, dečko mlade glumice je razveden i ima troje dece, a Draganina porodica ga je upoznala i oduševljena je njime.

Dragana Mićalović ostvarila veliki san!

Podsećamo, Dragana Mićalović je prošle godine ostvarila svoj veliki san i zvanično je njen životni poziv postao gluma. Ona je prošle godine položila prijemni ispit na Akademiji savremenih umetnosti i tako krenula stopama starije sestre Slobode Mićalović.

– Istina je, presrećna sam. Definitivno sam shvatila da gluma jeste moj životni poziv, nešto čime želim da se bavim i maksimalno sam se tome posvetila. Istovremeno, osećala sam hendikep zbog toga što nemam temelj, literaturu i znanje koje imaju školovani glumci. Kada razgovaramo osećam da nismo na istom nivou, zbog znanja koje imaju, a ja ne. Iskustvo, koje sam stekla kroz dosadašnje projekte nije zanemarljivo ali nije ni dovoljno – rekla je mlada glumica tada za magazin “Hello”.