Celebrity News

Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas ćerkici dali preslatko slovensko ime!

Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas ćerkici dali preslatko slovensko ime!

Bivša teniserka Ana Kurnjikova i muzička zvezda Enrike Iglesijas otkrili su ime ćerkica tek posle pet nedelja od njenog rođenja

Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas usijali su danas medije i društvene mreže objavivši ime ćerkice koja ih je nedavno usrećila. Enrike je intervjuu datom za magazin "People" otkrio da du devojčici dali ime Meri, a zvaće je i Maša, pošto je Kurnjikova poreklom iz Rusije.

Popularni pevač i bivša teniserka postali su roditelji 30. januara 2020. godine, a sreću vest je objavio tada srećni tata na Instagramu.

- Moje sunce - napisao je kratko Enrike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on Feb 13, 2020 at 10:13am PST

Veliki deo javnost je bio iznenađen vešću da su Ana i Enrike postali roditelji, s obzirom na to da je slavni par Aninu trudnoću držao u tajnosti. Ipak, vest da očekuju dete se proširila u medijima posle paparaco fotografije na kojoj se lepa teniserka vidi u poodmakloj trudnoći.

Zatim je usledio i nagoveštaj od Enrikeovog brata, Hulia Iglesijasa Džuniora koji je, izgleda previše rekao, tokom gostovanja u jednoj emisiji na čileanskoj radio stanici ADN.

Enrike Iglesijas progovorio o odnosu sa Kurnjikovom pa otkrio: Ana me je napuštala dva puta!

Na brojna pitanja voditelja koji je pokušavao da dođe do tačne informacije, na kraju je Hulio kratko rekao:

– Posao sam stric.

Međutim i pored daljeg insistiranja voditelja nije hteo da otkrije pol deteta.

– To je tajna – dodao je Hulio samo pre nekoliko dana.

Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikova: Otkako su postali roditelji veza im je sve strastvenija

Slavni par još uvek nije stao na ‘ludi kamen’?

Ipak, još uvek je tajna da li se slavni par venčao, iako je u ljubavi skoro dve decenije. Oboje su ranije potvrdili da im papir ništa ne znači.

– Nikada nisam pridavao značaj braku. Možda zato što sam dete razvedenih roditelja, ali ne smatram da nekog više volite zbog jednog parčeta papira. Ono što pravi razliku jeste kakav si roditelj, a ne bračni partner – rekao je u jednom od retkih intervjua latino pevač, a Kurnjikova očigledno deli njegovo mišljenje.

Nećete im odoleti: Enrike Iglesijas se ovako igra sa svojim blizancima (video)

Inače, Ana i Enrike, pored nedavno rođene devojčice, roditelji su blizanaca Lusi i Nikolasa.

Upoznali su se 2001. godine na snimanju Enrikeovog spota za pesmu “Escape”.  To je bila ljubav na prvi pogled, ali i tada, oni su svoju vezu krili od javnosti.

Enrike Iglesijas kreće na koncertnu turneju 

Ana će u narednom perodu uživati u odgajanju mezime i vaspitavanju blizanaca, dok će tata morati da se pobrine za finansije.

Kako su juče najavili svetski mediji, Enrike Iglesijas i Riki Martin kreću na prvu zajedničku turneju po SAd-u. Na nastupima će im se pridružiti i druge latino zvezde kao specijalni gosti. Turneja počinje 5. septembra i obuhvatiće sve veće gradove širom SAD-a, uključujući Los Anđeles, Čikago, Majami i Njujork. Zajednički nastup završiće koncertom u Atlanti 30. oktobra.

- Ovo je prvi put da idem na turneju sa drugim pevačem - rekao je Riki Martin na press konferenciji i istakao da će turneja biti nešto posebno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on Mar 4, 2020 at 3:20pm PST

- Ovo je projekat, koji smo oduvek želeli da uradimo. Pričamo o tome već godinama i konačno će se desiti - dodao je on.

- Mislio sam de će se ovo jednom dogoditi, ali nisam znao kada - dodao je Enrike.

Iglesijas i Martin su super zvezde, svaki na svoj način. Obojica su osvojili Gremi nagrade i doslovno vladali top listama u toku karijere. Takođe, obojica su bili na Bilbordovoj listi najpopularnijih pesama - Iglesijas sa pesmom  “Bailamos”, koja je u septembru 1999. bila broj 1, dok je Martin u maju iste godine, bio na vrhu liste sa svojim bezvremenim hitom, “Livin La Vida Loca”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on Dec 8, 2019 at 9:56am PST

Pored turneje, Iglesijas priprema i novi album koji bi trebalo da bude objavljen krajem godine.