Celebrity News

Severina prestižnu nagradu posvetila sinu i svim ženama koje se nisu dale kad im je bilo najteže! (video)

07/03/2020

story

Popularna pevačica Severina dobila je nagradu "Zlatni studio" za koncert godine koju je posvetila svim ženama koje se nisu dale!

Veliki broj poznatih glumaca, muzičara i novinara prisustvovao je sinoć glamurozonoj dodeli najveće medijske nagrade u Hrvatskoj "Zlatni studio".

Severina je bila među nominovanima za najbolji koncert. Splitska pevačica je krajem prošle godine imala uspešnu turneju pod nazivom "The Magic Tour", a njen nastup u rodnom gradu, tj. u Spaladium Areni, osvojio je prestižnu nagradu u kategoriji koncert godine. Nagradu su joj uručili Tereza Kesovija i Damir Kedžo.

Podsetimo, Severinina hit turneja je bila produkcijski najveća i najzahtevnija na ovim prostorima do sada, a njen time brojao je čak stotinu članova.

Severina je na dodelu došla u elegantnoj metalik haljini sa dubokim dekolteom i nagradu posvetila posebnim ženama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arija Rizvic (@arija_rizvic) on Mar 7, 2020 at 3:12am PST

- Sećam se da sam, kao mala, na sceni koračala s ljubavlju, kao što i sada koračam. S ljubavlju se može napraviti čudo, s ljubavlju dolazimo do pravde. Nagradu želim posvetiti svim ženama koje se nisu dale kada je bilo najteže - poručila je emotivno Severina sa pozornice i zahvalila čitaocima, organizatorima, onima koji su je pozvali.

-  Ja samo pevam, ja samo pevam, ja nemam razlog da se živciram. Imam svog divnog supruga, svoju majku i svog sina. Ovo je za njega! - dodala je ona.

Na ovaj značajan muzički događaj Severina nije došla sama, već sa suprugom Igorom Kojićem koji ju je bodrio u dvorani i time demantovao napise o navodnim nesuglasicama poznatog bračnog para.

Popularna pevačica je snimak sa dodele nagrada "Zlatni studio" podelila i sa brojnim pratiocima na Instagramu od kojih joj neprestano stižu predivne čestitke.

 - S ljubavlju se može učiniti čudo pa i ovakva turneja. S ljubavlju zahvaljujem svima koji su na njoj učestvovali; od muzičara, gudača, plesača, kostimografa i svim divnim ljudima iza scene s kojima sam stvarala “The Magic Tour”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Mar 7, 2020 at 4:49am PST

- Stvarala sam je u najgorem periodu mog života i ne znam kako sam to izgurala, ali kao što rekoh - s ljubavlju možemo čuda, s ljubavlju dolazi i pravda. I zato ovu nagradu posvećujem svim ženama koje se nisu dale kad im je bilo najteže.

- Hvala mojoj divnoj publici koja me pratila iz grada u grad i mojoj porodici! - zaključila je Severina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Mar 5, 2020 at 4:12am PST