Celebrity News

Severina prestižnu nagradu posvetila sinu i svim ženama koje se nisu dale kad im je bilo najteže! (video)

Severina prestižnu nagradu posvetila sinu i svim ženama koje se nisu dale kad im je bilo najteže! (video)

Popularna pevačica Severina dobila je nagradu "Zlatni studio" za koncert godine koju je posvetila svim ženama koje se nisu dale!

Veliki broj poznatih glumaca, muzičara i novinara prisustvovao je sinoć glamurozonoj dodeli najveće medijske nagrade u Hrvatskoj "Zlatni studio".

Severina je bila među nominovanima za najbolji koncert. Splitska pevačica je krajem prošle godine imala uspešnu turneju pod nazivom "The Magic Tour", a njen nastup u rodnom gradu, tj. u Spaladium Areni, osvojio je prestižnu nagradu u kategoriji koncert godine. Nagradu su joj uručili Tereza Kesovija i Damir Kedžo.

Podsetimo, Severinina hit turneja je bila produkcijski najveća i najzahtevnija na ovim prostorima do sada, a njen time brojao je čak stotinu članova.

Severina je na dodelu došla u elegantnoj metalik haljini sa dubokim dekolteom i nagradu posvetila posebnim ženama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arija Rizvic (@arija_rizvic) on Mar 7, 2020 at 3:12am PST

- Sećam se da sam, kao mala, na sceni koračala s ljubavlju, kao što i sada koračam. S ljubavlju se može napraviti čudo, s ljubavlju dolazimo do pravde. Nagradu želim posvetiti svim ženama koje se nisu dale kada je bilo najteže - poručila je emotivno Severina sa pozornice i zahvalila čitaocima, organizatorima, onima koji su je pozvali.

-  Ja samo pevam, ja samo pevam, ja nemam razlog da se živciram. Imam svog divnog supruga, svoju majku i svog sina. Ovo je za njega! - dodala je ona.

Na ovaj značajan muzički događaj Severina nije došla sama, već sa suprugom Igorom Kojićem koji ju je bodrio u dvorani i time demantovao napise o navodnim nesuglasicama poznatog bračnog para.

Popularna pevačica je snimak sa dodele nagrada "Zlatni studio" podelila i sa brojnim pratiocima na Instagramu od kojih joj neprestano stižu predivne čestitke.

 - S ljubavlju se može učiniti čudo pa i ovakva turneja. S ljubavlju zahvaljujem svima koji su na njoj učestvovali; od muzičara, gudača, plesača, kostimografa i svim divnim ljudima iza scene s kojima sam stvarala “The Magic Tour”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Mar 7, 2020 at 4:49am PST

- Stvarala sam je u najgorem periodu mog života i ne znam kako sam to izgurala, ali kao što rekoh - s ljubavlju možemo čuda, s ljubavlju dolazi i pravda. I zato ovu nagradu posvećujem svim ženama koje se nisu dale kad im je bilo najteže.

- Hvala mojoj divnoj publici koja me pratila iz grada u grad i mojoj porodici! - zaključila je Severina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Mar 5, 2020 at 4:12am PST