Celebrity News

Milica Todorović o vezi sa Petrom Sturgarom: Zakasnila sam debelo!

Milica Todorović o vezi sa Petrom Sturgarom: Zakasnila sam debelo!

Milica Todorović i Petar Strugar više ne kriju svoju emotivnu vezu, a lepa pevačica progovorila i o budućim planovima

Popularna pevačica Milica Todorović i glumac Petar Strugar već nekoliko meseci uživaju u ljubavnoj vezi. Petar je, pored brojnih uspešnih uloga na filmu i serijama i dalje glavni junak ljubavne priče sa Milicom. Mediji su počeli da ih prate od prve zajedničke fotografije koju je lepa pevačica krajem prošle godine objavila na Instagramu, a i dalje ih zanima svaki detalj njihovog odnosa.

Otvorena i zabavna, Milica ne krije svoju sreću u javnosti i nedavno je istakla da je srećnija nego ikada jer je našla srodnu dušu.

- Veza s Petrom me je promenila, oplemenila i učinila boljom osobom. Sijam zbog toga što sam srećna, zadovoljna i zaljubljena, kao nikad do sada. Mislim da se ono kako se osećam iznutra, oslikava i na ovo spolja - rekla je Milica za "Alo".

Zaljubljena Milica Todorović: U moj život ušao je Petar i sve se promenilo!

Milica i Petar dosta vremena provode zajedno, ali iako se spekulisalo da su počeli da žive zajedno, Milica je otkrila da ona i Petar još uvek nisu otpočeli zajednički život.

- Ne, svako ima svoj stan, ali tačno je da dosta vremena provodimo zajedno. Budemo i kod njega i kod mene, svejedno nam je gde smo, dok smo zajedno - rekla je ona za pomenuti list.

Takođe, iskreno je priznala da smatra da joj je vreme za brak i porodicu, ali da ne planira ništa unapred.

- Može da me iznenadi trudnoća, ali svadba i brak je nešto što se planira. Znaću kada dođe vreme za to - zaključila je ona.

Na pitanje da li bi promenila prezime ukoliko se uda za Petra, lepa pevačica je rekla:

- Ne znam, nisam o tome razmišljala. Vi ste me već udali?! - upitala je Milica pa dodala:

- Da znate da mi sat otkucava. Mnogo se ja femkam, a zakasnila sam debelo. Vreme mi je i za brak i za decu (smeh). Šalu na stranu, ne razmišljam o tome. Lepo nam je, zabavljamo se. Vi ne mislite da ja imam pravo da se zabavljam?

Nakon svega morali su da se rastanu: Petar Strugar prodao istinsku kariku ljubavi!

Podsetimo, Milicu Todorović i Petra Strugara spojio je posao. Upoznali su se u konjičkom klubu na snimanju spota za Milicinu pesmu “Ljubav manje”, a upravo Petrov konj Ares, bio je zvezda u ovom spotu.

Neko vreme su krili da su zajedno, a vezu su potvrdili u emisiji "Amidži šou" gde je Milica otkrila kako je upoznala popularnog glumca.

– Nije tačno da sam ga ja smuvala, konj nas je smuvao. Konj kao životinja. Ja sam snimala spot za pesmu “Ljubav manje” i trebao mi je konj. Tražila, tražila i onda su ljudi iz produkcije rekli da su ga našli, to je konj Petra Strugara, meni ni na pamet nije padalo da se zaljubljujem i da mi se neko dopadne. Tako da eto, došao na snimanje, upoznala Petra, upoznala konja, a sad je već zajednički konj (smeh). To je miraz. Sve sam ja uredno platila - rekla je Milica u emisiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Nov 27, 2019 at 1:13pm PST

Međutim, prošle nedelje stigla je vest da Petar prodaje Aresa i svi su bili iznenađeni.

Podsetimo, Petar je na svoj Instagram profil postavio fotografiju svog divnog konja uz emotivnu poruku.

– Skakali smo u nedelju i tako se rastali od Aresa. Čestitam novom vlasniku, kupio je opasnu facu. Dugo neka vas veseli! – napisao je glumac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PetarStrugar (@p_strugar) on Feb 24, 2020 at 12:37pm PST

Milica na ovu poruku nije ostala ravnodušna, već je odmah u komentaru ispod objave ostavila emotikone srca. Razlog prodaje njihove istinke karike ljubavi nismo saznali.