Celebrity News

Zorannah je novom izjavom o muško-ženskim odnosima ponovo naljutila sve žene u Srbiji!

Zorannah je novom izjavom o muško-ženskim odnosima ponovo naljutila sve žene u Srbiji!

Blogerka Zorana Jovanović Zorannah ima jasan stav o muško-ženskim odnosima koji se ne dopada ženama u Srbiji!

Poznata Zorannah napravila je pravi haos među svojim fanovim kada je sa njima podelila neke svoje stavove a o svemu tome mediji i dalje bruje čim se blogerka oglasi na temu muškaraca.

U novembru 2019. Zorannah je istakla u jednom izlaganju  da bi ženi muškarac trebalo da bude na prvom mestu i da je “njegov posao” da njegova lepša polovina ima želju da za njega bude moćna.

– Žena uvek treba da deluje manje moćno, da manje zarađuje i da joj muž bude glavna preokupacija, a na njemu je da ona poželi da bude moćna samo za njega – istakla je tada Zorannah i time razbesnela mnoge žene u Srbiji.

Zorana Jovanović Zorannah: Ja pratim partnera, ne on mene!

Nakon ovoga Zorannah je ponovo dodala kako je ubeđena da su sve žene kao ona razvoda ne bi bilo!

– Da je više žena kao ja manje bi bilo razvoda i samohranih majki – dodala je ona, dok su joj stizale poruke sledećeg sadržaja: “Ovakvo razmišljanje je pogubno”.

Zorana Jovanović Zorannah: Mnogo volim svoje prijatelje, ali ih nikad neću staviti ispred dečka, muža, oca moje dece

Zorannah - Da li ja nekome delujem kao neko ko bi trpeo nasilje? 

Zorannah je sada za Mondo ponovo pričala na ovu temu ističući da ako muškarac treba da bude vladar ne znači da treba da bude nasilan. Zbog toga što su je "osudili" da poziva na nasilje, Zorannah je u svoju odbranu ponovo stala jasno iz svog stava.

- Pa mora! Ja ne znam kako ijednoj ženi može da se svidi muškarac koji je prosto ispod nje u svakom smislu. Ne kaže se za džabe jači i lepši pol. Mi smo tu da budemo lepe, oni su tu da budu jaki i da nas štite i čuvaju i to je to - rekla je sada ona za "Mondo" i dodala:

- Ja stvarno nikada nisam pozvala na nasilje, niti je to što sam ja rekla da muškarac treba uvek da bude jači i da više zarađuje, poziv na nasilje. Ne znam da li ja nekome delujem kao neko ko bi trpeo nasilje u poroditi ili batine. Ljudi će da shvate to kako oni žele i kako prosto oni vide - ispričala je Zoranah.

Šta vi mislite o ovome?

Zorana Jovanović Zorannah: Mi nismo tu da vaspitavamo tuđu decu

Da li se slažete sa Zoranom?
  • Da, slažem se.
  • Ne, nikako.
658  · 658 

Mirku Vasiljević javnost je takođe razapela zbog izjave o muško-ženskim odnosima

Mnoge poznate dame često u emisijama i raznim gostovanjima pričaju pa je na istu temu o muško-ženskih odnosima Mirka Vasiljević  rekla kako “žensko treba da zna kada da zaćuti”, a javnost je oštro osudila njene reči.

– Da mora da zna da je žensko, a to podrazumeva da mora da zaćuti kada treba jer mi treba mi mudro da naučimo da ćutimo, onda može da opstane brak, da dobijete šta god hoćete. Da bude dama, da se ne ponaša onako kako dami ne priliči. Da bude pravična i srećna – rekla je ona u “Premijeri” i dodala šta je bitno da bi veza opstala:

– Ja mislim da kompromisa mora da bude konstantno, svaki dan. U raznim situacijama neko mora da popusti, da sačeka, da pričeka. Dok su god to neki problemi koji ne ugrožavaju porodicu, to su smešni problemi. Ako dođe do drugih problema, mora da se zatvori u četiri zida i to reši.

Mirka Vasiljević sa troje dece napustila Srbiju dosta joj je života na dve adrese

Nakon toga kada su njene reči odzvanjale u uđima svim žena au Srbiji, Mirka Vasiljević ponovo je detajnije objasnila šta je zapravo mislila...

– Ja ne bih ulazila u detalje. Kada je izašla izjava, imala sam najbolje namere. Odgovorila sam što kraće. Moja zamisao je bila da moja ćerka, sutra kad odraste, bude mudra i da uvek kaže, ali da odabere način i tenutak i da uvek dobije šta želi, ne misleći na materijalno i da bude zadovoljna. Nisam pominjala ni prevare, ni nasilje. Žena ne mora na prvu da reaguje – objasnila je Mirka, a sa njom se složila i pevačica Vesna Zmijanac.

– Potpuno se slažem, ja ne razumem ko se ne slaže sa ovim. Ona je rekla ono što treba da kaže. Treba da se kaže sve što se misli, ali treba da se pronađe pravi trenutak – izjavila je Vesna u emisiji “Ami Dži šou”.

Dugo ga prate priče da raskida sa Mirkom Vasiljević, a Vujadin Savić je ovako pokazao šta misli o tome

Goca Tržan - Što si veća mučenica i što se više žrtvuješ, bolja si žena i majka

Sa druge strane poznata pevačica Goca Tržan ima izuzetno oštro mišljenje o "potčinjenim ženama". O balkanskim manirima, prevaramai ženama koje stalno podnose žrvtvu iskreno je rekla:

– Mislim da žene mnogo manje pričaju o tome koliko su neverne nego muškarci. Nije društveno prihvatljivo da žene imaju ljubavnike, a vrlo je prihvatljivo da muškarci imaju ljubavnice i zbog toga žene to rade. Postoje mnogi brakovi koji su spaseni zahvaljujući ljubavnicima. Žene imaju potpuno pogrešnu predstavu, misle kad nađu ljubavnika da će on da učini nešto za njih. Onda kad shvate da je to ista stvar kao i ono što imaju kod kuće, to zbliži muškarca i ženu, bračne drugove. Muškraci imaju potpuno pogrešnu predstavu o tome da mi njih varamo kada se zaljubimo, to nema veze sa životom – rekla je Goca svojevremeno u emisiji Magazin IN i dodala:

– Mi smo na Balkanu vaspitavani u jednom pogrešnom maniru, što si veća mučenica i što se više žrtvuješ, bolja si žena, majka i supruga. Mislim da je to jezivo u 21. veku, da žene i dalje robuju tim stereotipima da moraš da budeš žrtva, da bi te okolina priznala kao dobru suprugu i dobru majku – rekla je Goca, koja je više puta u intervjuima isticala da sa svojim mlađim suprugom Rašom ima savršen brak.

Goca Tržan u iskrenoj ispovesti o borbi za potomstvo: Raša ima pravo da ode!