Celebrity News

Crveno volim te crveno! Ne leđima Megan Markl "čuči" 1.000 evra (foto)

Crveno volim te crveno! Ne leđima Megan Markl "čuči" 1.000 evra (foto)

Megan Markl i Hari sinoć su briljirali pojavljivanjem u Londonu a javnost zanemela je na njihova zadovoljna lica i sreću kojom plene od kada su napustili kraljevstvo!

Odnedavno je sasvim moguće da na nekom od komercijalnih letova susretnete glumicu Megan Markl (38) i njenog supruga Harija (35), što je njegovo kraljevsko poreklo dosad činilo praktično nezamislivim. To je tek jedna u nizu velikih promena koje su nastupile u njihovoj svakodnevici, pored te da ih više ne možemo potpisati kao princa i vojvotkinju, ali i da su nov život otpočeli daleko od uspomena koje ih vežu za plemićke dane.

Popularni bračni par Megan Markl i Hari više ne nosi Megan svoje kraljevske titule, sami nose svoje kofere, a kraljica je odlučila da ih liši i imena koje planiraju da zvanično koriste u promociji svog brenda. Sve to, ipak, ne remeti novi početak ljudi koji se čine da nikada nisu bili srećniji...

Oni su se, između ostalog, sinoć pojavili na muzičkom festivalu "Mountbatten", i to navodno, prvi put u društvu ostalih članova kraljevske porodice...

Megan i Hari u koži običnih civila! Isplivala prva fotka nakon napuštanja kraljevsta (foto)

Megan Markl i Hari oduševili stilskim pojavljivanjem - crveno volim te crveno! 

Na svečanom događaju sinoć, Hari se, barem kako pišu britanski mediji, po poslednji put pojavio u svojoj čuvenoj crvenoj uniformi. Naime, kako je odlučio da život nastavi po svojim pravlima, nošenje uniforme više mu neće biti dozvoljeno.

Crvena duga haljina, bez dekoltea i suvišnih detalja, Megan je stajala božanstveno. Supruga princa Harija, umesto skupocenog nakita, odlučila se da ponese crveni ogrtač, i to ne baš bilo koji.

Britanski "The Sun" prenosi da crveni ogrtač na vojvotkinji košta 800 funti, što je oko 1.000 evra.

Čitav outfit začinila je torbicom "Manolo Blahnik" i cipelama italijanskog brenda "Aquazurra". Ponela je je prelepa minđuše, sa potpisom "Simone Rocha" piše Hello!

Megan i Hari kupili raskošno imanje u Vankuveru, ali njeno novo zanimanje će vas šokirati! (foto/video)

Megan Markl i Hari - Život na drugom kontitentu bez luksuza i kraljičinog okrilja

Bilo je, naime, potrebno da se otisnu čak na drugi kontinent i sa svojim devetomesečnim sinom Arčijem otvore novo poglavlje u Kanadi. Fotografije koje vidite nastale su prilikom prvog zajedničkog pojavljivanja ovog para otkako su zvanično abdicirali sa kraljevskih dužnosti, a zabeležene su pri njihovom povratku iz Sjedinjenih Američkih Država u ovu zemlju. Sami su nosili kofere i uživali u svojoj samostalnosti, a kako stižu navodi iz njihovog bliskog okruženja, promene im prijaju i više nego što su mogli da predvide kada su prošlog meseca doneli hrabru odluku.

Nećete ostati ravnodušni na božićnu porodičnu fotografiju Megan i Harija: Maleni Arčije je ukrao svu pažnju

– Zaneseni su novom realnošću i veoma su slatki jedno prema drugom – ispričao je pouzdan izvor iz njihovog bliskog okruženja jednom uglednom inostranom magazinu.

– Jedno drugo zovu “H” i “M”, a svu svoju pažnju usmerili su na adaptiranje naslednika na nove uslove. Arči im je apsolutni prioritet, gledaju da se brinu o njemu najbolje što mogu i porodicu stave na prvo mesto. Arči je srećno dete – voli da se smeje, a sa ocem Harijem provodi divne trenutke i kada su njih dvojica zajedno, to je nešto posebno. Megan je sjajna majka. Sve je podredila sinu, a ona i Hari nastoje da život vode kao prosečni roditelji – preneo je izvor i dodao da naročito vole da šetaju sa svojim psima šumom na Vankuverskom ostrvu i mnogo vremena provode u kući.

S druge strane, iako nije tajna da je kraljica Elizabeta Druga nezadovoljna novim stilom života svog unuka i njegove porodice, neki novi navodi dodatno su je naljutili.

Da svi vide: Kraljica Elizabeta se konačno oglasila povodom “nedoličnog” ponašanja Megan i Harija za Božić (foto)

Kraljica Elizabeta zabrinuta kako Megan Markl i Hari vaspitavaju sina Arčija

Naime, kraljica je zabrinuta za način vaspitanja i odgajanja malog Arčija, budući da ga već od malih nogu roditelji privikavaju na veganski način ishrane, te se plaši za njegovo zdravlje. Prijatelj ovog para to na neki način potvrđuje i kaže da premda Hari nije slovio za vajnog kuvara kada je upoznao svoju ženu, sada ume da pripremi veliki broj jela, a sva se sastoje od organske hrane koju Megan isključivo konzumira, te čak gaje i svoj povrtnjak. Iako kraljica nema nameru da dozvoli da njen potomak odrasta kao vegan, pitanje je koliko se trenutno njen glas čuje u donošenju ikakvih odluka u Arčijevom životu, iako se tvrdi da Hari i dalje zazire od njenog mišljenja i ne želi da je povredi, dok je Megan svojeglavija i ne dopušta da joj se Harijeva porodica meša u život.

Možda se tu kraljica ne pita mnogo, ali na neke druge teme ima daleko veći uticaj. Na primer, zabranila je Hariju i Megan da u svom brendu koriste izraz “kraljevski”, čime im je zadala snažan udarac.

Nakon što je svet video kuću u kojoj će živeti, osvanula je nova vest: Hari i Megan ostali bez kraljevskih titula (foto)

Naime, oni nameravaju da dobrim delom žive od brenda koji nosi naziv “Saseks rojal”, a na sajt s tim imenom već su potrošili desetine hiljada dolara, kao i na odevne predmete, čestitke i knjige s tim zaštitnim znakom. Njihova dobrotvorna organizacija takođe nosi upravo to ime, ali će po svemu sudeći, morati da je preimenuju.

Kraljica je nakon dugog razmišljanja i dogovora s drugim članovima porodice donela odluku da Hari i Megan nigde ne smeju da upotrebljavaju svoje kraljevsko poreklo u svrhe privatnog biznisa, niti da od njega profitiraju. Ta činjenica baca drugačiju senku na novi život ovog para i sve izazove koji im predstoje, ali za sada su presrećni i ništa ih ne plaši. Osećaju se oslobođenim od svih stega, iako je očekivano da oni nikada neće sasvim uživati u svakodnevici običnih ljudi, bar ne sve dok i Kanada ima paparace. Ovog puta uslikali su ih po izlasku iz aviona, sutra će možda u prodavnici.