Celebrity News

Manekenka Jovana Đorđević priznala da se kaje zbog estetskih korekcija (foto)

Manekenka Jovana Đorđević priznala da se kaje zbog estetskih korekcija (foto)

story

Poznata manekenka Jovana Đorđević upustila se u razgovor sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, te priznala da je bila idiot što se upustila u korekcije nosa! 

Manekenka Jovana Đorđević i supruga poznatog fudbalera Filipa Đorđevića aktivna je na društvenim mrežama gde često objavljuje fotografije na kojima se vidi njeno izvajano telo. Ipak, sinoć je odlučila da uradi nešto drugačije i inicirala razgovor sa svojim pratiocima na Instagramu. Oni su joj postavljali najrazličitija pitanja, a usledilo je i jedno provokativo koje ona, ipak, nije preskočila.

- Zašto si toliko puta operisala nos? Zašto si ga uopšte dirala, nije trebalo - upitao je Jovanu jedan obožavatelj.

Jovana je dala iskren odgovor.

- Zato što sam bila idiot! Dosada, hir, ne znam! Ništa lepša nisam zbog toga, štaviše... To je jedina stvar koju bih promenila da mogu, ali nažalost - ne mogu - napisala je ona.

Ipak, Jovana tu nije stala, već je dragim damama podelila i dragocen savet.

- Budite pametne, promislite svaku odluku dobro, pre nego što se odlučite na nešto što je trajno i nepovratno - zaključila je Jovana.

Pobesnela Jovana Đorđević: Na optužbe da je muž vara, odgovorila ovako

Jedan pratilac je manekenku pitao da li joj smeta što joj je dragi sada Druga liga i što više ne živi u Rimu...

- Nije on druga liga, već klub za koji igra. Ne smeta mi apsolutno ništa, Rim je divan ali je zato Verona na sat vremena od Milana - odgovorila je Jovana uz smajli.

Jovana i Adrijana ponele isti detalj na licu, ljudi ne prestaju da komentarišu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Djordjevic (@callmelolita) on Feb 8, 2020 at 4:25am PST

S obzirom na to da Jovana sa suprugom Filipom i dvoje dece već dugo živi u Italiji, manekenka se i oglasila i povodom korona virusa i vesti o izolaciji 60 miliona građana ove zemlje.

- Ne znam šta da mislim, zbunjena sam. Previše je kontradiktornih informacija da bih znala u šta da verujem. U svakom slučaju na oprezu sam. Ne toliko zbog mene, koliko zbog meni bliskih (starijih) osoba koje su i slučaju 'običnih' virusa i gripa, najrizičnija grupa - kazala je Jovana na društvenim mrežama.

Jovana Švonja pokazala majku koja je nestvarno lepa i rekla nešto neočekivano (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Djordjevic (@callmelolita) on Jan 13, 2020 at 2:21pm PST

Podsetimo, Jovana Đorđević, devojački Švonja, jedna je od najatraktivnijih manekenki na našoj sceni. Sa suprugom Filipom ima ćerku Noel i sina Leona. Lepa brineta je prošla kroz brlo buran i težan životni period, koji je uspela da prebrodi. Naime, domaći mediji su pisali da je Jovana 2010. godine zbog svađe sa dečkom pokušala samoubistvo skokom sa mosta Duga u Novom Sadu.

Dve godine kasnije, manekenka je doživela još jedan peh. Na snimanju spota upala je u vodu čija je temperatura bila 90 stepeni. Zadobila je opekotine 50 odsto kože na telu i ostala bez kose. Trenutno sa porodicom živi u Veroni, a njena porodica je vrlo imućna i ima dvorac u Novom Sadu.