Celebrity News

Manekenka Jovana Đorđević priznala da se kaje zbog estetskih korekcija (foto)

Manekenka Jovana Đorđević priznala da se kaje zbog estetskih korekcija (foto)

Poznata manekenka Jovana Đorđević upustila se u razgovor sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, te priznala da je bila idiot što se upustila u korekcije nosa! 

Manekenka Jovana Đorđević i supruga poznatog fudbalera Filipa Đorđevića aktivna je na društvenim mrežama gde često objavljuje fotografije na kojima se vidi njeno izvajano telo. Ipak, sinoć je odlučila da uradi nešto drugačije i inicirala razgovor sa svojim pratiocima na Instagramu. Oni su joj postavljali najrazličitija pitanja, a usledilo je i jedno provokativo koje ona, ipak, nije preskočila.

- Zašto si toliko puta operisala nos? Zašto si ga uopšte dirala, nije trebalo - upitao je Jovanu jedan obožavatelj.

Jovana je dala iskren odgovor.

- Zato što sam bila idiot! Dosada, hir, ne znam! Ništa lepša nisam zbog toga, štaviše... To je jedina stvar koju bih promenila da mogu, ali nažalost - ne mogu - napisala je ona.

Ipak, Jovana tu nije stala, već je dragim damama podelila i dragocen savet.

- Budite pametne, promislite svaku odluku dobro, pre nego što se odlučite na nešto što je trajno i nepovratno - zaključila je Jovana.

Pobesnela Jovana Đorđević: Na optužbe da je muž vara, odgovorila ovako

Jedan pratilac je manekenku pitao da li joj smeta što joj je dragi sada Druga liga i što više ne živi u Rimu...

- Nije on druga liga, već klub za koji igra. Ne smeta mi apsolutno ništa, Rim je divan ali je zato Verona na sat vremena od Milana - odgovorila je Jovana uz smajli.

Jovana i Adrijana ponele isti detalj na licu, ljudi ne prestaju da komentarišu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Djordjevic (@callmelolita) on Feb 8, 2020 at 4:25am PST

S obzirom na to da Jovana sa suprugom Filipom i dvoje dece već dugo živi u Italiji, manekenka se i oglasila i povodom korona virusa i vesti o izolaciji 60 miliona građana ove zemlje.

- Ne znam šta da mislim, zbunjena sam. Previše je kontradiktornih informacija da bih znala u šta da verujem. U svakom slučaju na oprezu sam. Ne toliko zbog mene, koliko zbog meni bliskih (starijih) osoba koje su i slučaju 'običnih' virusa i gripa, najrizičnija grupa - kazala je Jovana na društvenim mrežama.

Jovana Švonja pokazala majku koja je nestvarno lepa i rekla nešto neočekivano (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Djordjevic (@callmelolita) on Jan 13, 2020 at 2:21pm PST

Podsetimo, Jovana Đorđević, devojački Švonja, jedna je od najatraktivnijih manekenki na našoj sceni. Sa suprugom Filipom ima ćerku Noel i sina Leona. Lepa brineta je prošla kroz brlo buran i težan životni period, koji je uspela da prebrodi. Naime, domaći mediji su pisali da je Jovana 2010. godine zbog svađe sa dečkom pokušala samoubistvo skokom sa mosta Duga u Novom Sadu.

Dve godine kasnije, manekenka je doživela još jedan peh. Na snimanju spota upala je u vodu čija je temperatura bila 90 stepeni. Zadobila je opekotine 50 odsto kože na telu i ostala bez kose. Trenutno sa porodicom živi u Veroni, a njena porodica je vrlo imućna i ima dvorac u Novom Sadu.