Celebrity News

Emina Jahović staru porodičnu kuću pretvorila u vilu iz bajke

Emina Jahović staru porodičnu kuću pretvorila u vilu iz bajke

Emina Jahović, popularna pevačka zvezda, po pisanju domaćih medija dala je basnoslovnu sumu novca za vilu u Novom Pazaru. 

Emina Jahović, kako navode domaći mediji, sa bratom Mirsadom nedavno rekonstruisala porodičnu kuću u rodnom gradu.

Komšinica je za "Alo"  rekla da su Emina i bivši košarkaš uložili u renoviranje basnoslovnu ifru od 200.000 evra.

- Mnogo novca su Emina i njen brat Mirsad uložili u ovu kuću, iako retko dolaze u Novi Pazar. Možda je i dve godine prošlo otkako sam je poslednji put videla. Kada dođe u rodni grad, komšije ne obilazi, jer nema ona vremena za takva druženja - otrila je komšinica za Alo!

Emina Jahović progovorila o pomirenju s Mustafom Sandalom

Emina Jahović staru porodičnu kuću pretvorila u vilu iz bajke

Na mestu gde će osvanuti prelepa Eminina vila nekada je bila stara porodična kuća koja sada više nije ni blizu nekadašnjoj staroj građevini. Komšinica ističe da je u rekonstrukciju uloženo mnogo novca i da sve na prvi pogled deluje veoma skupoceno.

- Ranije je na tom mestu bila njihova stara porodična kuća na dva sprata koja je potpuno rekonstruisana i dodatno proširena. Nije to moglo da košta manje od 200.000 evra jer su korišćeni najkvalitetniji materijali. Dovoljno je da vidite fasadu i stolariju na zidovima i da vam bude jasno da je sve to preskupo. Ne znam kako njen dom izgleda iznutra, nisam imala priliku da uđem i vidim, ali sam čula da je prelepo - kaže Eminina komšinica i dodaje:

- Deo nameštaja je dopremljen sa sajma u Beogradu, a drugi deo inostranstva. Danima su stizali kamioni sa foteljama, komodama, sofama, plakarima... Ko zna koliko je tek za nameštaj potrošila novca. A i neka je, treba da živi u luksuzu - kaže Eminina komšinica.

Emina Jahović drastično promenila izgled zbog nove pesme (foto)

Emina Jahović pored velelepne vile poseduje i ranč u Crnoj Gori 

Emina Jahović zbog mnogobrojnih obaveza retko posećuje Novi Pazar. Kako ističe komšinica pored ove velelepne vile koja je u izgradnji, familija Jahović poseduje i ranč u Crnoj Gori kod Rožaja. 

Emina Jahović nakon raskida od Sadetina izgleda sasvim drugačije: Odlučila se na ovu drastičnu promenu (foto)

- Emina retko dovodi decu u svoj rodni grad, a i kada to uradi, oni se kratko zadrže u njemu. Njen brat Mirsad ima ogroman ranč kod Rožaja u Crnoj Gori, podno planine Hajla, i oni, najverovatnije, tamo provode vreme. U ovom naselju su vile bogataša, a Jahovići tu žive već decenijama. Bila bi sramota da jedna takva zvezda kakva je Emina, ali i njen brat koji je zvučno sportsko ime, ima neku manju kuću u nekom drugom naselju - završila je njena komšinica.