Celebrity News

Zdravko Čolić otkrio zbog čega se supruga ljuti na njega!

Zdravko Čolić otkrio zbog čega se supruga ljuti na njega!

Muzička legenda Zdravko Čolić, uz čije pesme su odrastale generacije u celom regionu, otkrio je zbog čega dolazi u sukob sa suprugom Aleksandrom

Omiljeni pevač zabavne muzike i najveća jugoslovenska pop zvezda, Zdravko Čolić, sebe na sceni daje u potpunosti. Tako je bilo i u nekoliko rasprodatih Arena, kao i nedavno održanim koncertima u Kraljevu i Music Week-u na Kopaoniku gde je još jednom brojnim obožavaocima priredio nastup za pamćenje.

Sa druge strane, popularni pevač svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. Ipak, jedan delić svog prodičnog života je podelio sa publikom i progovorio o supruzi Aleksandri i njihovim ćerkama 18-godišnjom Unom i 13-godišnjom Larom.

Miljenik žena je u razgovoru za "Ekskluzivno" otkrio da i on ponekad naljuti svoju ženu i to, pre svega, svog svojih mezimica.

- Supruga se najviše ljuti na mene jer sam popustljiv prema ćerkama. Ona ne može da shvati zašto sam tako popustljiv prema njima i zašto ne mogu reći ne, dok je ona uglavnom stroga - iskreno je priznao pevač.

Nakon rođendana otvorio dušu: Zdravko Čolić otkriva privatne detalje o kojima dosad nije pričao

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zdravko Čolić (@zdravkocolicofficial) on Dec 29, 2019 at 2:49am PST

- Svako vreme ima svoje vrednosti. Jako je teško danas upravljati decom, sve je teže... - dodao je on.

Zdravko je rekao da ga ćerke ne gledaju kao poznatog pevača, ali da su svesne njegove slave.

- Una zna i svesna je toga ko joj je tata, za razliku od Lare, koja je mlađa. Ona shvata da joj tata nije 'tamo neki koji sedi na kauču', ali jasnije joj je tek kada prijateljice traže kartu za koncert - otkrio je.

Zdravko Čolić o ljubomori i odnosu sa suprugom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zdravko Čolić (@zdravkocolicofficial) on Feb 7, 2019 at 5:51am PST

Kako devojke brzo odrastaju, popularni pevač se sada može poistovetiti sa mnogim očevima koji su razvili odbrambeni mehanizam prema mogućim udvaračima.

- Ponosan sam na svoje ćerke, kao i svaki otac. Ja sam tu da ih podržavam i ispunjavam njihove želje. Već lagano počinje i obrana od dečaka. Ne znam kako ću se izboriti s tim, to mi je najgore, ali opet sve je to život i potpuno normalna stvar - rekao je nedavno prevač.

Specijalna čestitka za rođendan od koje bi se svaki tata rastopio: Zdravko Čolić u zagrljaju ćerki (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zdravko Čolić (@zdravkocolicofficial) on May 7, 2018 at 3:00am PDT

Muzička legenda godine nosi ponosno, u odličnoj je formi i njegova slava ne bledi. U nedavnom intervjuu za portal Klix.ba rekao je da iako stari i dalje ima veliki optimizam i da u sebi nosi dobro raspoloženje i ljubav prema ljudima. Dodaje da mu je verovatno svojstvena pozitivna energija koju ima i koju pokušava da zadrži i da ga posao ispunjava i osvežava.

Velika podrška mu je supruga koja na pravi način zna da balansira između njegove uloge megastara i porodičnog čoveka.

– Sve je u redu ako imate ženu i ljude oko sebe koji razumeju vašu profesiju. Moja supruga udala se za mene kada sam već bio ovo što jesam, dakle znala je šta stoji iza mene i tako je kod svakog čoveka ako pričamo o filmu, estradi ili sportu. To su ljudi koji su istureni napadači u svom poslu i vi s njima živite, to vam je kao centarfor, pevač je istureni čovek, plejmejker na bini i njega prati sto stvari iza toga. Fanovi, tračevi i raznorazne medijske laži i istine koje idu iza toga, deo su ovog posla - rekao je Zdravko za magazin "Story".