Celebrity News

Premijera filma "Hotel Beograd": Bivši, sadašnji, malo ljubomore i puno smeha (foto)

Premijera filma "Hotel Beograd": Bivši, sadašnji, malo ljubomore i puno smeha (foto)

Dugoočekivano ostvarenje "Hotel Beograd" nedavno je videla publika u Rusiji, a sinoć je premijerno prikazano u Beogradu uz pristustvo brojne glumačke i autorske ekipe filma

Film "Hotel Beograd", reditelja Konstantina Statskog premijerno je prikazan sinoć pred prepunim Sava centrom, kao i na dodatnim projekcijama u bioskopu Cineplexx Ušće koje su uvedene zbog velikog interesovanja publike.

Na crvenom tepihu pojavila se brojna glumačka ekipa koja je deo ovog filmskog ostvarenja, a među njima su bili Jelisaveta Orašanin, Miodrag Radonjić, Žika Todorović, Seka Sablić i mnogi drugi.

Najveću pažnju privukao je glumački par Miloš Biković i Dijana Požarskaja koji tumače glavne uloge u filmu. Po načinu kako su pozirali i upućivali poglede jedno drugom, mnogi su se zapitali da li je među njima 'sevnula' neka varnica. S obzirom na to da se zna kako je Biković slab na Ruskinje postavilo se pitanje da li je na pomolu nova emotivna veza popularnog glumca, miljenika publike...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᴘᴀᴅᴀꜱʜᴀ × ʜᴏᴛᴇʟ ᴇʟᴇᴏɴ (@_pashadasha.eleon_) on Mar 11, 2020 at 1:44am PDT

Jelisaveta Orašanin je, takođe, zablistala na crvenom tepihu. Ona se pojavila u elegantnom roze odelu koje joj je sjajno pristajalo. Pred okupljenim medijima ona je spomenula i supruga,  košarkaša Miloša Teodosića.

- Teo nije imao priliku da pogleda ni deo filma, ali kada bude preneću utiske - rekla je Jelisaveta na crvenom tepihu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on Mar 10, 2020 at 2:39pm PDT

Zadovoljstvo ostvarenjem "Hotel Beograd" nije krila i dodala da se nada da će i publika zavoleti ovaj film.

- Mislim da će naša publika uživati u ovom delu. Našim bioskopima fale takvi filmovi. Očekuje vas dosta smeha - rekla je ona za "Informer" i dodala da joj je snimanje filma sa Milošem Bikovićem pravo zadovoljstvo.

- Divno, mi smo dugogodišnji prijatelji. Radili smo na fakultetu. Sa njim je fenomenalno raditi, on je divan kolega i partner. Lud je, to treba komediji - dodala je glumica.

Manekenka Sofija Milošević, koja tumači jednu od uloga u filmu "Hotel Beograd", na premijeru filma došala je u izazovnom izdanju, pa su se za njom svi prisutni okretali. Ona je za ovaj poseban događaj izabrala kratku crnu haljinu sa velikim dekolteom, a medijima je priznala šta joj je na to rekao dečko Luka Jović.

- Luka me je pitao: "Mora li baš u donjem vešu?" - kazala je ona kroz smeh i dodala - Malkice je ljubomoran.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofi Milo fan page (@sofi_milofans) on Mar 10, 2020 at 1:41pm PDT

Na premijeri je bila i manekenka Barbara Tatalović, bivša devojka Miloša Bikovića. Iako su okončali svoju vezu, oni su nastavili poslovnu saradnju, te se ona u filmu "Hotel Beograd" oprobala kao glumica. Tumači lik menadžerke hotela koji vodi Pavel (igra ga Biković). Manekenka, je na premijeru došla sa dečkom Milošem Petrovićem Trojpecom koji takođe ima ulogu u filmu.

Nije to muvanje to je “lov na veštice”: Biković jednom izjavom objasnio kakve devojke najviše voli!

Veliku pažnju medija privukao je i Srđan Žika Todorović koji je priznao da se dugo dvoumio da li da prihvati ulogu pošto je je prvi put trebalo da se nađe u ulozi dede.

- Godine 2019, leto, tek sam stigao na more. Zovu me ortaci i Miloš, moji vršnjaci inače. Kažu mi, imamo ulogu za tebe, radimo film, treba da igraš Miloševog dedu. Rekao sam: “Molim, dedu?” Pomislim, pored svih glumaca koji su u penziji, naših divnih, starih glumaca, zašto mene za dedu. Hteo sam da odbijem, međutim, Mićko i Miloš su bili u fazonu: Ne, Žiko, to je super, baš na drugu loptu interesantno, ti voliš da eksperimentišeš, šala, la, bla, bla. Reko, hajde da probam - rekao je Žika i istakao da mu se film mnogo sviđa.

- Smejao sam se. Svojom ulogom nisam baš, baš zadovoljan, mislim da sam trebao malo ozbiljnije da priđem tako teškoj ulozi, ali ako se nekim ljudima to bude svidelo, biću zadovoljan - dodao je on i naglasio da mu je bilo zanimljivo to što mu u filmu suprugu igra Jelisaveta - Seka Sablić.

- To osećam kao čast u celoj toj ateljeovskoj generaciji u kojoj su bili moji Bora i Seka. Igrali su zajedno u milion drama i filmova. Bilo je veoma lepo i znam da me Seka voli. Mislim da bi Bori danas bilo drago - istakao je popularni glumac.

Biković i Bajaga objavili pesmu “Darija” (video)

Ruski reditelj Konstantin Statski priznao je da je presrećan što je imao priliku da prikaže u svom filmu lepote Srbije.

– Prvi put sam bio u vašoj zemlji na prvom Kustendorfu kao student. Radeći na ovom filmu, zaljubio sam se u Srbiju. Ne kažu džabe da smo bratski narod, reagujemo slično na iste stvari, smejemo se zajedno… Prijatno sam iznenađen vašim glumcima, u Rusiji kažu da tanano osećaju i glume – rekao je reditelj.

Izašao prvi trejler za film “Hotel Beograd”

Film “Hotel Beograd” inspirisan je franšizama omiljenih televizijskih serija “Kuhinja” i “Hotel Eleon”, dok je radnja smeštena u naš glavni grad. Miloš Biković  tumači bogatog naslednika i vlasnika prestižnog Hotela Beograd, Pavla – Pašu poznatog po burnim izlascima i raskalašnom životu. Kada se u njegov svet umešaju beogradska mafija, luda nevesta, stara ljubav i neobična familija, njegov lagodan život pretvoriće se u avanturu u kojoj je sve moguće.

Na redovan bioskopski repertoar film stiže 12. marta.

Više fotografija sa premijere filma "Hotel Beograd" pogledajte u galeriji: