Celebrity News

Ana Nikolić objavila novu pesmu, ali nije prošlo bez drame! (video)

11/03/2020

story

Popularna pevačica Ana Nikolić objavila je danas novu pesmu "Perspektive", a uoči premijere prošla kroz veliku neprijanost koja se nedavno dogodila i koleginici Anastasiji Ražnatović

Pevačica Ana Nikolić posle duže pauze, nedavno se ponovo vratila na muzičku scenu u velikom stilu. Pored zanosne figure koju je uspela da povrati zahvaljući rigoroznom režimu ishrane i napornim vežbama, lepa pevačica je uložila izuzetan trud i rad oko novog albuma.

Ona je nedavno zasenila mnoge pevače sa velikim hitom "Bilo je lepo" koji je zavolela milionska publika, ali i brojne kolege koji često pevuše melodičan referen ove pesme.

Ana je pored pomenute nedavno objavila i pesme "Klinika", "Ženo", "Hijene",  a upravo je puštena u etar i nova numera "Perspektive".

U opisu nove pesme pevačica je uputila emotivnu poruku svojoj majci.

- Ovu pesmu posvećujem svojoj majci, koja je uvek bila tu... i na vrhu i na dnu... mama volim te - napisala je Ana na Instagramu.

Nadamo se da će i nova pesma biti veliki hit poput "Bilo je lepo", a vi prosudite klikom na link u nastavku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Mar 11, 2020 at 6:00am PDT

Međutim, premijera nove pesme nije prošla glatko, već u znaku neprijatnosti koju je nedavno imala i Cecina ćerka, Anastasija Ražnastović.

Anastasija Ražnatović objavila pesmu “Heroina” zbog koje je preživela dramu! (video)

Naime, njena pesma "Heroina" objavljena je na ilegalnom sajtu, a ista sudbina je sada zadesila i Anu Nikolić. A sudeći prema informacijama iz medija, Ana je doživela još veću dramu, pošto nije 'procurela' samo jedna pesma, već ceo album!

Podsetimo, krajem februara, mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović oglasila se u medijima sa informacijom da je u etar 'procureo' deo pesme "Heroina", pa pošto nije želela da publika čuje nedovršenu verziju, uspela je u rekordnom roku kroz zanimljiv video da predstavi ono na čemu je vredno radila.

– Bilo mi je veoma teško kada sam shvatila da se neko igra sa mojim radom i trudom, pogotovo što sam na ovom projektu radila od oktobra prošle godine – dodala je Anastasija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Feb 13, 2020 at 2:22pm PST

Povodom neprijatnosti koja se dogodila Ani Nikolić, Anastasija se javno oglasila kako bi koleginici pružila podršku.

- U mom slučaju, hvala Bogu izašla je samo ova pesma, nisu ostale. Ali svakako je loše. Baš mi je žao što se to Ani desilo, čule smo se posle toga i to je baš veliki neprofesionalizam, zato što sam se trudila oko celog albuma, dala celu sebe i ta pesma je zapravo trebalo da izađe kao treća numera, nije trebalo da bude prva, ali eto kada je takva situacija, morali smo da izvučemo najbolje iz najgoreg - rekla je ona za emisiju "Premijera".