Celebrity News

Ana Nikolić objavila novu pesmu, ali nije prošlo bez drame! (video)

Ana Nikolić objavila novu pesmu, ali nije prošlo bez drame! (video)

Popularna pevačica Ana Nikolić objavila je danas novu pesmu "Perspektive", a uoči premijere prošla kroz veliku neprijanost koja se nedavno dogodila i koleginici Anastasiji Ražnatović

Pevačica Ana Nikolić posle duže pauze, nedavno se ponovo vratila na muzičku scenu u velikom stilu. Pored zanosne figure koju je uspela da povrati zahvaljući rigoroznom režimu ishrane i napornim vežbama, lepa pevačica je uložila izuzetan trud i rad oko novog albuma.

Ona je nedavno zasenila mnoge pevače sa velikim hitom "Bilo je lepo" koji je zavolela milionska publika, ali i brojne kolege koji često pevuše melodičan referen ove pesme.

Ana je pored pomenute nedavno objavila i pesme "Klinika", "Ženo", "Hijene",  a upravo je puštena u etar i nova numera "Perspektive".

U opisu nove pesme pevačica je uputila emotivnu poruku svojoj majci.

- Ovu pesmu posvećujem svojoj majci, koja je uvek bila tu... i na vrhu i na dnu... mama volim te - napisala je Ana na Instagramu.

Nadamo se da će i nova pesma biti veliki hit poput "Bilo je lepo", a vi prosudite klikom na link u nastavku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Mar 11, 2020 at 6:00am PDT

Međutim, premijera nove pesme nije prošla glatko, već u znaku neprijatnosti koju je nedavno imala i Cecina ćerka, Anastasija Ražnastović.

Anastasija Ražnatović objavila pesmu “Heroina” zbog koje je preživela dramu! (video)

Naime, njena pesma "Heroina" objavljena je na ilegalnom sajtu, a ista sudbina je sada zadesila i Anu Nikolić. A sudeći prema informacijama iz medija, Ana je doživela još veću dramu, pošto nije 'procurela' samo jedna pesma, već ceo album!

Podsetimo, krajem februara, mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović oglasila se u medijima sa informacijom da je u etar 'procureo' deo pesme "Heroina", pa pošto nije želela da publika čuje nedovršenu verziju, uspela je u rekordnom roku kroz zanimljiv video da predstavi ono na čemu je vredno radila.

– Bilo mi je veoma teško kada sam shvatila da se neko igra sa mojim radom i trudom, pogotovo što sam na ovom projektu radila od oktobra prošle godine – dodala je Anastasija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Feb 13, 2020 at 2:22pm PST

Povodom neprijatnosti koja se dogodila Ani Nikolić, Anastasija se javno oglasila kako bi koleginici pružila podršku.

- U mom slučaju, hvala Bogu izašla je samo ova pesma, nisu ostale. Ali svakako je loše. Baš mi je žao što se to Ani desilo, čule smo se posle toga i to je baš veliki neprofesionalizam, zato što sam se trudila oko celog albuma, dala celu sebe i ta pesma je zapravo trebalo da izađe kao treća numera, nije trebalo da bude prva, ali eto kada je takva situacija, morali smo da izvučemo najbolje iz najgoreg - rekla je ona za emisiju "Premijera".