Celebrity News

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović krstili sina, a otkazali gala rođendansko slavlje!

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović krstili sina, a otkazali gala rođendansko slavlje!

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović danas su krstili sina prvenca, ali su otkazali rođendansko gala slavlje

Sin popularne pevačice Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića napunio je 6. marta godinu dana, a srećni roditelji su povodom obeležavanja rođendana i krštenja deteta dugo planirali gala slavlje. Međutim, slavlje koje je bilo zakazano za danas u jednom beogradskom hotelu, moralo je da se otkaže, dok je krštenje obavljeno u krugu porodice.

Aleksandra i Filip su poslušali apele koje svakodnevno upućuju zdravstvene organizacije da se okupljanja i dešavanja sa velikim brojem ljudi odlože i o svojoj odluci obavestili zvanice.

- Dragi prijatelji, Imajući u vidu zabrinutost koja vlada i rizik od širenja virusa na većim okupljanjima, naša porodica je odlučila da iz preventivnih razloga, radi svačije bezbednosti, odloži proslavu Aleksandrovog rodjendana. O novom terminu Vas naknadno obaveštavamo. Jako nam je žao što je do ovoga došlo. Hvala na razumevanju, porodica Živojinović - glasila je poruka koju su poslali svojim prijateljima, a preneo "Pink.rs".

Hvala ti za najlepših godinu dana! Aleksandra Prijović emotivnom porukom čestitala sinu 1. rođendan (foto)

Ceremoniju krštenja porodica nije odložila, te su Aleksandra i Filip Živojinović sina krstili u Hramu Svetog Save.

Po izlasku iz Hrama, Aleksandra je bila vrlo emotivna i o ovom značajnom događaju je za "Pink.rs" rekla:

- Moram da vam priznam da sam plakala. Sve je bilo preemotivno, sve vreme sam plakala, sve vreme sam gledala u njega. Zajednička ideja, Filipova i moja je bila da Aco Pejović krsti Aleksandra. Ne mogu da kažem šta smo mu kupili, neka to ostane naša tajna.

Kum Aco Pejović je otkrio kako se mali Aleksandar ponašao tokom krštenja.

- Nije ni suzu pustio - rekao je on.

Isplivali svi detalji gala zabave: 70.000 eura za prvi rođendan Prijovićkinog sina

Podsetimo, Aleksandra i Filip planirali su da povodom rođendana sina prvenca danas upriliče veliko slavlje, a nedavno je izvor blizak paru otkrio detalje gala zabave.

– Aleksandra i Filip neće štedeti kad je novac u pitanju, žele da sve bude gala i sa ukusom. Planiraju da 11. mart bude krštenje, a nakon toga i veliko rođendansko slavlje u jednom prestižnom prestoničkom hotelu. Na slavlju će biti oko 150 zvanica, a među gostima će biti i Aleksandrinih kolega koji će se potruditi da naprave što bolju atmosferu, a nije isključeno ni da će i Aleksandra zapevati. Kako se šuška, Aleksandra i Filip će iskeširati oko 70.000 evra za rođendansko slavlje njihovog sina – otkrio je izvor pre nekoliko dana za "Pink.rs".

Gala rođendansko slavlje će se održati kada bude bilo moguće i ne sumnjamo da će se zvanice lepo provesti i uživati u specijalnom programu koje su Aleksandra i Filip pripremali.

Aleksandra Prijović u novoj životnoj fazi: Pevačica pod budnim okom svekrve

Rođendanski pokloni će sačekati drugu priliku, a kako saznajemo, mali Aleksandar je od roditelja za rođendan dobio nešto posebno.

Podsetimo, prema pisanju domaćih medija, Aleksandra i Filip su za rođendanski poklon izdvojili su 30.000 evra.

– Za poklon su se brzo odlučili. Otvorili su račun u banci na ime sina Aleksandra, na koji su već uplatili 30.000 evra – rekao je nedavno dobro obavešten izvor za “Alo” i dodao:

– Dogovorili su se da svake godine uplaćuju još novca, koji će Aleksandar moći da podigne tek kad postane punoletan.

Aleksandra Prijović zaprepastila sve jutarnjim ritualom

Iako su ovih dana Aleksandra i Filip bili u žiži interesovanja medija zbog velikog rođendanskog slavlja koje su želeli da prirede, na možemo a da ne pomenemo ranije izjave popularne pevačice o proširenju porodice.

– Svakako nećemo stati na jednom detetu. Ja sam jedinica i uvek sam pričala kad jednog dana budem odrasla, da bih volela da imam više dece, jer znam kako je kad nemaš brata ili sestru – rekla je Aleksandra za "Blic" i dodala da bi volela da drugo dete bude ćerka.

– Volela bih devojčicu, ali znaš kako kažu – samo da je živo i zdravo. Kada sam zatrudnela, bilo mi je svejedno i Aleksandar je tako dobar i sladak kao šećer. Tako da se nadam da će sledeća biti ćerkica, volela bih da imam i sina i ćerku - zaključila je Aleksandra.