Celebrity News

Koronavirus u Holivudu: Tom Henks i njegova supruga u karantinu!

Autor: | 12/03/2020

Koronavirus u Holivudu: Tom Henks i njegova supruga u karantinu!

Ni jedno bogatstvo ni slava nisu zaustavili koronavirus da dopre i do Holivuda - Tom Henks je prvi zaražen!

Tom Henks i njegova supruga Rita Vilson su na snimanju filma u Australiji dobili koronavirus. Vedar i optimističan on, iako u karantinu, ne paniči, a mnogobrojne podrške prijatelja i obožavalaca neprestano pristižu.

Tom Henks je objavio na Instagramu šta se desilo i kako se trenutno oseća:

- Pozdrav narode. Rita i ja smo i dalje u Australiji. Osećamo se pomalo iscrpljeno, kao kada imate prehladu, pa vas celo telo boli. Rita je imala i groznicu, koja se javlja s vremena na vreme.

Tom Henks i Rita imaju za sada blaže siptome koronavirusa

Blago povišena temperatura takođe. Da bi sve uradili kako treba, kao što u ovom trenutku treba da učini i ostatak sveta, mi smo se testirali na koronavirus, a rezultati su bili da smo oboje pozitivni - piše Tom Henks u svom saopštenju i objašnjava kako su se on i njegova supruga suočili s ovom vešću.

- Dakle, šta sad. Šta je sledeće što valja uraditi? Medicinske ustanove i odeljenja imaju posebne protokole za koronavirus, a koji se moraju poštovati.

Tom Henks je odgovoran prema zdravlju i sledi sve protokole

Mi, Henksovi ćemo biti ponovo testirani i pod nadzorom lekara smo. Ali, izolovani smo sve dok to bude bilo potrebno u odnosu na zaštitu javnog zdravlja i opšte sigurnosti od daljeg širenja zaraze.

Ništa više od ovoga u jednom danu nije potrebno zar ne? Redovno ćemo vas obaveštavati o našem stanju. Vodite računa o sebi! - poručio je Tom.

Koronavirus nije šala: Tom Henks je prvi u Holivudu koji je zaražen

Ubrzo nakon ove objave prvi se oglasio njihov prijatelj i kolega, glumac Marlon Vejans, koji im je poručio:

- Do đavola Tome! U svemu uvek moraš da budeš prvi! Prvi dobitnik Emija, prvi dobitnik Oskara, prvi sa koronavirusom u Holivudu! Prokletstvo, bar taj poslednji je trebao da bude moj!  Brzo ozdravi brate. Volim te bskrajno. Molim se za tebe i ženicu - napisao je na Instagramu Marlon.

Glumac Tim Alen je na takođe na šaljiv način podržao glumca:

- Drveni, vas dvoje ste trebali da nosite moja svemirska odela. Odmorite se i ozdravite mi! - poručio je Tim.

Sin Toma Henksa i Rite Vilson, Čet Henks, obratio se javnosti i objasnio da nema razloga za brigu.

- Oni nisu zabrinuti, ali prolaze sve medicinske procedure. Mislim da nema razloga za brigu - saopštio je Čet Henks, jer kod njegovih roditelja nisu primećeni jači simptomi bolesti.

https://www.instagram.com/p/B9ndANjpBeM/?utm_source=ig_embed