Celebrity News

Ana Sević i njen izabranik Danijel ponovo u ljubavi! Počinju zajednički život?

Ana Sević i njen izabranik Danijel ponovo u ljubavi! Počinju zajednički život?

Popularna pevačica Ana Sević nedavno se pomirila sa svojim izabranikom Danijelom Nedeljkovićem, a uskoro će možda započeti zajednički život

Jedna od najzgodnijih pevačica na estradi, Ana Sević pažnju javnosti neprestano privlači dešavanjima na emotivnom planu, a kako domaći prenose, ponovo je u ljubavi sa Danijelom Nedeljkovićem. Posle kraćeg razlaza, oni su od nedavno ponovo zajedno, a ljubav izgleda da je sada samo jača. Navodilo se ranije da je razlog njihovog raskida bio to što Anin izabranik nije hteo da je odvede pred oltar.

Da su se strasti malo smirile na obe strane, videli smo i pre nekoliko dana kada je Danijel iznenadio Anu rođendanskim slavljem i to kad mu vreme nije, tj. pet meseci kasnije.

Naime, njih dvoje su sa prijateljima bili u izlasku, kada je za njihov sto stigla ružičasta rođendanska torta u obliku srca na kojoj je pisalo - Za mene je svaki dan tvoj rođendan.

Svoje iznenađenje i veliku radost ona nije krila i sa svojim pratiocima podelila delić atmosfere sa slavlja.

Ana Sević: Volela bih da stanem na ludi kamen i da rodim još jedno dete!

Ana Sević o svom burnom životu: Objaviću nekad biografiju, to će biti najprodavanija knjiga ikada

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Mar 1, 2020 at 11:13am PST

Ali, ovoj priči tu nije kraj.

Ekipa emisije "Paparaco lov" krenula je da prati ovaj par čak nekoliko dana, te ih u nekoliko navrata uhvatila kako zajedno idu u radnje koje prodaju opremu za kuću.

Nakon praćenja nameće se zaključak da bi ovo mogao da bude znak da će njih dvoje otpočeti zajednički život, te da žele da renoviraju svoj dom, a ekipa pomenute emisije, takođe se zapitala da li bi živeli u Danijelovom stanu ili onom koji je Ani ostao posle razvoda od Darka Lazića...

Darko Lazić se obrušio na bivšu suprugu Anu Sević

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Mar 10, 2020 at 12:31pm PDT

Iako su među bivšim supružnicima, Anom Sević i Darkom Lazićem znale da sevaju varnice, nadamo se da je to već daleko iza njih i da mogu da se prepuste ljubavi sa svojim izabranicima.

Poznati folker često mora da odgovara na pitanja o Ani, pa je pre nekoliko dana ponovo medije podsetio da su oni u dobrim odnosima.

– Malo mi je više muka da pričam o Ani. Stalno me svi pitaju za nju. U dobrim smo odnosima, nekada je kod kuće kada dođem po Lorenu, nekada nije – rekao je za "Svet".

Ana Sević pokazala savršeno dekorisan dom, koji joj je pripao posle razvoda

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Feb 14, 2020 at 9:44am PST

– Žena živi svoj život, što je i normalno. Ispada da je ja stalno nešto hvalim, a ona kulira kad mene pomene neko iz medija. Ne kažem, bila je tu kada je trebalo, dovela je Lorenu na koncert, iskoristila malo medijskog prostora, ali šta sada radi i kako živi, mene ne zanima. Ja nju nikada nisam prvi prevario, a osećao sam se kao g***o kada je ona mene prevarila. I opet sam ja ispao najgori – dodao je Darko, pa zaključio:

– To je sada završena priča. Imam pored sebe ženu koju volim više od života, samo sam ka njoj usmeren. Naravno, i Loreni i Alekseju. Zbog njih sam počeo život ispočetka- zaključio je folker.