Celebrity News

Na najvažnijim raskrsnicama života ne nalazimo znakove! Emotivna poruka Seke Aleksić suprugu Veljku nateraće vas da zaplačete (foto)

Na najvažnijim raskrsnicama života ne nalazimo znakove! Emotivna poruka Seke Aleksić suprugu Veljku nateraće vas da zaplačete (foto)

Pored brojnih obaveza koje ima u porodičnom domu i oko dece, Seka Aleksić se vratila u studio, a kako saznajemo, publici će uskoro predstaviti veliki projekat!

Jedna od najpopularnijih pevačica na domaćoj estradi, Seka Aleksić, na društvenim mrežama gotovo svakodnevno nesebično deli momente iz svog privatnog života i svima je jasno koliko uživa u porodičnom domu sa suprugom Veljkom Piljikićem i sinovima.

Ona je često u intervjuima govorila kako mašta o brojnoj porodici, a ta velika želja joj se ispunila pre tri i po godine kada je rodila sina Jakova, a 22. februara sina Jovana. Popularna pevačica, takođe ne krije da priželjkuje još jedno dete.

– Ako Bog da, imaćemo još dece – rekla je u nedavno u intervjuu za magazin "Hello" i otkrila kako uspeva da ispuni sve obaveze koje su svakodnevno pred njom.

Magazin “Story” donosi – Seka Aleksić: Baby shower za Isaka

– Blagoslov što je naša porodica dobila još jednog člana traži dobru organizaciju, podelu poslova i fokus na ono što je sada primarno, a to je da Jovan odrasta u sigurnom i zdravom okruženju, uz mir i mnogo ljubavi. Sve troje se trudimo da olakšamo i pomognemo jedni drugima i još se navikavamo na novine. Otkako smo dobili ovu nagradu, osećam da sve možemo i da nam ništa nije teško - dodala je ona.

Dobra organizacija i podela poslova, dali su Seki prostor za nove poslovne poduhvate.

Sudeći prema poslednjem postu na Instagramu, Seka se vratila u studio, a veliku podršku joj pruža suprug Veljko kome se obratila u opisu fotografija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Mar 12, 2020 at 5:21am PDT

- Uz njega želim, volim i mogu. A kada uz posao koji volite imate podršku čoveka kog volite, onda je sreća zaista na vašoj strani. Poput Veljka, nekada je dovoljno samo da slušate... I da, istina je da na najvažnijim raskrsnicama života ne nalazimo znakove! Ali u velikim događajima uvek su tu ljudi koji poput putokaza u vidu podrške okrepljuju i daju snagu. Danas vi budite podrška koju očekujete od drugih, a sutra će vam se vratiti višestruko... Možda tako što ćete više podržavati i sami sebe... - napisala je Seka.

Porodični portret iz porodilišta: Seka Aleksić sinu Jovanu uputila poseban blagoslov (foto)

Na pitanje šta se to novo sprema na profesionalnom planu, Seka je rekla:

– Na scenu se vraćam sa velikim projektom, bitnim za mene, koji će upotpuniti niz važnih događaja ove godine. Naime, novi album „Adio“, koji izlazi za moj rođendan, 23. aprila, predstavlja neizmeran ponos, materijalizaciju truda i rada, krunu dobre energije, ali i rezultat velikih sreća koje su mi se dogodile u prethodnom periodu - istakla je za magazin "Hello".

Otvoreno pokazala da se nije ugojila ni gram! Seka Aleksić uzdrmala Instagram linijom nakon porođaja (foto)

Popularna pevačica je oduvek pokazivala neverovatnu energiju i inspiraciju koju pronalazi u svom poslu i, izgleda, da je ništa u tome ne može sprečiti. Podsećamo, Seka je znala da i u poodmakloj trudnoći nastupi i svojoj vernoj publici priredi žurku za pamćenje!

Kaže da da svoj život ne može da zamisli bez muzike i nastupa.

– Muzika za mene nije samo posao, nego i način življenja. Ko voli muziku, njom se bavi i kada nije na poslu, slušajući radio ili neobavezno pevajući. Bez muzike, koja je moja strast, ne bih mogla da zamislim ni jedan dan, a kamoli život, jer mi nije potreban nastup da bih pevušila svoje pesme ili uživala u numerama omiljenih izvođača - dodala je popularna pevačica.