Celebrity News

Marijana Mićić: Biram da patim, jer patnja udvostručuje sreću

Marijana Mićić: Biram da patim, jer patnja udvostručuje sreću

Poznata voditeljka i glumica, Marijana Mićić, nedavno se vratila glumi, a srca publike osvaja ulogom Gorice u seriji "Tate"

Popularna televizijska voditeljka, Marijana Mićić, nedavno se vratila svojoj primarnoj profesiji i zablistala u seriji "Tate" koja se od nedavno prikazuje na malim ekranima.

Serija "Tate" je porodična priča koja na neposredan način govori o svakodnevnim temama i odnosima unutar porodice, a u fokusu su očevi. Radnja serije smeštena je u savremeni Beograd, i prati živote četiri potpuno različita muškarca čiji životi se prepliću na neobičan način što će dovesti do različitih životnih obrta, smeha, intriga, suza, rastanaka, novih ljubavi i prijateljstava u koje će biti upleteni razni ljudi, njihovi prijatelji, žene, devojke i saradnici.

"Tate" su nastale prema originalnom argentinskom scenariju čiju je adaptaciju uradio Dušan Janković, a režiju potpisuju Stanko Crnobrnja, Vlada Aleksić i Filip Čolović. Serija okuplja sjajne glumce, među kojima su Andrej Šepetkovski, Ljubinka Klarić, Katarina Žutić, Jelica Sretenović, Katarina Gojković, Anja Alač i drugi.

Marijana Mićić: Psihoterapija je moja mentalna higijena

Marijana Mićić u ovoj seriji tumači lik Gorice, a u intervjuu za "Večernje novosti" otkrila je šta joj se najviše dopalo kod ovog karaktera.

- Crta koja mi se najviše dopala kod Gorice je njena infantilnost. To nam je zajednička karakteristika. S druge strane, površna je, neobrazovana, pomalo kičastog stila, što je suprotno od mene, pa mi je tim više zabavna za igranje.

Marijana Mićić: Za ljubav nema formule, nema definicije, mislim da je ključ u razumevanju

- Možda će publika u nekim momentima pomisliti da je samoživa, da ne voli decu iz Markovog prvog braka i da je interesuje samo novac, ali verujem da će na kraju shvatiti da nije tako i da se neke od reakcija dešavaju baš zbog njene infantilnosti. Kada joj, kao detetu, lepo objasnite i pružite mnogo ljubavi, ona shvata situaciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Mićić (@micicmarijana) on Jan 31, 2020 at 4:38am PST

U istom intervjuu Marijana je otkrila da li ima u planu da se više posveti glumi.

- Iskreno da vam kažem, ni ovih sedamnaest godina nisam ništa planirala, jednostavno se dešavalo. Iz projekta u projekat, bez većih ili gotovo nikakvih pauza. Nije bila moja želja, ni odluka da se glumom bavim manje. U Srbiji su ljudi, čini mi se, dosta strogi po tom pitanju, jer često čujem ne nju ili njega za ulogu, on je voditelj.

Jedva dočekali: Marijana Mićić objavila sliku u venčanici i napravila pravu pravcatu pometnju

- Zbog toga je gluma sigurno trpela, jer su me ljudi upoznali i upamtili kao voditeljku. Ali, ja sve vreme radim, samo sam u sezoni 2017 / 18. imala čak pet pozorišnih premijera. Mislim da mi se u životu sve dešava tačno kada treba ili je to samo moj ružičasti pogled na svet.

Marijanu pamtimo kao uvek nasmejanu i kao osobu koja oko sebe širi pozitivnu energiju, a to joj polazi za rukom, kako kaže, zbog toga što ne dozvoljava sebi da se prepusti lošim momentima.

- Mislim da je to pogled na svet. Verujem da je sve u nama i našim glavama. I sreća i tuga, i usamljenost i bol, i nepravda i energija, bukvalno sve. Biram da budem takva. Daleko od toga da ponekad nisam tužna, nervozna, usamljena, ali i to su sve moji izbori, često vrlo svesni. Da, biram da patim, jer patnja udvostručuje sreću.

Marijana Mićić o ulozi u seriji “Šifra Despot”: Gluma se definitivno ne uči na fakultetu

- Kada shvatite život ne na pravi način, jer to ne postoji, nego na vaš pravi način, tada će vam on biti lep, lak i nasmejan sa svim suzama i tugama koje nosi. Svi imamo teške momente, ali smo često i besni, nesvesni koliko imamo, mislimo samo na ono što nemamo, sebični smo. Ne dozvoljavam sebi da dugo u meni borave loši momenti. Ima ih, tu su, poznajem ih vrlo dobro i znam da su prolazni.

Na pitanje šta smatra svojim najvećim uspehom u profesiji, a šta u privatnom životu, Marijana je rekla.

- Što se posla tiče, mislim da je to neprekidni rad tokom kog se nisam potrošila, imam snage i volje kao na početku i radujem se svakom novom izazovu. Jako je važno da u životu izaberete posao koji volite i nećete morati da radite ni jedan dan do kraja života, rekao je davno Duško Radović.

Marijana Mićić : Rođena sam i odrasla u Beogradu, pa me je teško fascinirati

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Mićić (@micicmarijana) on Jan 13, 2020 at 12:41pm PST

- Privatno, smatram uspehom što sam ispravan čovek u svakom smislu i zauvek sam zahvalna svojim roditeljima koji su u mene to usadili - zaključila je Marijana.