Celebrity News

Sećate li se zavodnice zbog koje su mnogima klecala kolena? Evo kako danas izgleda fatalna Rubi (foto)

Sećate li se zavodnice zbog koje su mnogima klecala kolena? Evo kako danas izgleda fatalna Rubi (foto)

Barbara Mori poznatija kao Rubi, popularna meksička glumica u koju je bilo zaljubljeno pola planete, danas izgleda potpuno drugačije.

Prelepa glumica i manekenka Barbara Mori koja je bila jedna od omiljenijih likova iz tamošnjih sapunica, proslavila se ulogom fatalne zavodnice Rubi a osim brojnih serijskih i filmskih ostvarenja bila je i akter nekoliko svetkih modnih kampanja.

U Srbiji je stekla veliku popularnost kako kod dama, ali i muškaraca koji su tiho patili za glavnom junakinjom. Crnka bujne, talasaste kose i izraženih oblina, zavodila je kako u seriji, tako i u privatnom životu.

Pogledajte kako zločesta zvezda meksičke sapunice “Rubi” danas izgleda (foto)

Budući da je njen život bio satkan od velikih uspeha, ipak u njenom životu nije bilo sve tako sjajno. Sa nepunih 30 godina popularna i drska Rubi našla se u teškoj životnoj fazi. Borila se sa rakom koji je pobedila snagom volje i pozitvnih misli i nakon toga njen život ponovo je dobio onaj stari sjaj.

Njen sin Serhio Majer Mori dobio je ćerku, a Barbara je postala najlepša baka širom planete.

Takođe, Barbara je nedavno učestvovala u dokumentarcu indijske rediteljke Namrate Sing Gujral, koji je za temu imao rak dojke, koji je Barbara preživela, te je tada govorila o svojoj borbi, piše Blic.rs

- Jako je teško izgovoriti: "Da, imala sam rak". Bog me je iz nekog razloga stavio na test i ja sam ga uspešno položila. Izborila sam se s bolešću, pobedila sam rak i idem dalje – rekla je popularna Rubi.

Pogledajte kako Rubi danas izgleda:

 

View this post on Instagram

 

Ama la vida. Lo que más puedas. Alimenta el amor que hay en ti, no el miedo. Todo lo que nos secede, nos hace fuertes si somos capaces de ver la enseñanza qué hay detrás. Las cosas nos pasan para detonar algún cambio y con el cambio siempre viene una transformación. ❤️

A post shared by Barbara Mori (@delamori) on Feb 24, 2020 at 8:06am PST

Njene prelepe oči i talasasta kosa bile su njen zaštitni znak zbog čega su muškarci bili pred njom kao omađijania a njena lepota bolela je i mnoge žene širom sveta. Međutim i nakon više od šetnaest godina od emitovanja ove serije, ispostavilo se da je Barbara Mori bila dobitna kombinacija za ulogu drske zavodnice Rubi.

Podsetite se: