Celebrity News

Ljube se preko stakla! Hajdi Klum i njen suprug šokirali potezom u samoizolaciji (video)

Ljube se preko stakla! Hajdi Klum i njen suprug šokirali potezom u samoizolaciji (video)

Hajdi Klum i Tom Kaulic ovih dana nalaze se u samoizolaciji, ali zbog preterane ljubavi koju osećaju jedno prema drugom, ljubili su se preko stakla. 

Hajdi Klum ovih dana boravi u samoizalociji budući da je javnost obavestila da je posumnjala da boluje od virusa koji je zahvatio čitavu planetu. Naime, ona zbog simptoma koje je osetila nije došla na snimanje emisije u kojoj učestvuje te tim povodom obavestila javnost kako čeka rezultate testiranja.

Takođe, poznata manekenka Hajdi Klum pokazala je kako izgleda brak u samoizolaciji, podelivši zanimljiv video prilog...

Hajdi Klum se na balu pojavila u nestvarnoj haljini, ljudi je nazvali “umetničkim delom” (foto)

Hajdi Klum - Ljubav u doba korone

Lepa manekenka Hajdi Klum objavila je emotivan video kako se sa svojim mlađim suprugom Tomom Kaulicom ljubi preko stakla. Budući da se oboje nalaze u samoizolaciji istakla je da je u ovom trenutku odvojena od svog supruga i da svaki čas očekuju rezultate testiranja na virus. Za to vreme, neobuzdani svojom ljubavlju, našli su način da jedno drugom iskažu ono što osećaju - ljubljenjem preko stakla.

- Kao i mnogi u svetu, cele protekle nedelje bila sam bolesna. Moj suprug, koji se nedavno vratio sa turneje, isto je bolestan. Kako bismo bili sigurni, držimo se odvojeno dok ne dobijemo rezultate. Ne želimo širiti potencijalni virus i još se više razboleti. Koliko god da želim da ga zagrlim i poljubim, važno je da napravimo dobru stvar i da se ne približavamo jedno drugome - napisala je Hajdi.

Nakon što je na medenom mesecu pokazala burmu, Hajdi Klum sada pokazala gole grudi! (foto)

 

View this post on Instagram

 

Like many of you, I also have been sick all week and, unfortunately, my husband who returned from his tour a couple of days ago is also feeling ill. To be safe, we are staying apart until we get the results of our Coronavirus tests (that we were finally able to get today) back. We don’t want to spread germs and risk others getting sicker... even each other! As much as I want to embrace him and kiss him, it is more important to do the right thing and not spread further. ❤️ These are strange times... but in these moments, you remember what’s really important- the people you love and keeping them safe. Social distancing is what we all need to do right now to be responsible citizens of the world. We are all in this together and it is up to us to protect our loved ones, and our neighbors and our communities. Please listen to the officials and stay at home if you can and physically distance yourself from other people… especially if you are not feeling well. I see all the beautiful things people are doing for each other all over the globe and that gives me hope! Sending all of you love and positivity and healing vibes… together we can get through this but we need to be proactive so that we can all have a bright and healthy future. ??✌??❤️ #socialdistancing #washyourhands #stayput #bekindtoeachother

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on Mar 14, 2020 at 7:02pm PDT

Takođe, lepa manekenka naglasila je da je ovo vreme kada bi trebalo da mislimo jedni na druge, budući da je pšrava mera zaštite izolacija kako biste od potencijalne zaraze zaštitili sebe i svoje najmilije. Lepa manekenka Hajdi Klum tim povodom je dodala:

- Svi smo u ovome zajedno. Molim vas, slušajte odgovorne, ostanite kući ako možete, a pogotovu ako se ne osećate dobro. Svi smo u ovome zajedno - zaključila je Hajdi.

Na ovaj post koji je objavila na Instagramu dobila je pregršt pozitivnih komentara, a svoje pratioce oduševila je samo samosvešću o celokupnoj situaciji koja je zadesila našu planetu.

Stiže i peta beba: Hajdi Klum trudna?

Da li podržavate mere zaštite koje je sprovela Hajdi Klum i kažite nam kako se vi štitite od korona virusa?
  • Podržavam samoizolaciju, Hajdi je uradila pravu stvar!
  • Podržavam meru zaštite koju je sprovela Hajdi, ali mi je ljubljenje preko stakla odvratno!
  • Ne preduzimam tako oštre mere, vodim računa o sebi kao i ranije!
  • Sve su ovo gluposti!
26  · 26 
Glasaj ResultsVrati se na glasanje