Celebrity News

Miodrag Radonjić objavio uznemirujuću sliku: Đavo je došao po svoje, fanovi u neverici! (foto)

Miodrag Radonjić objavio uznemirujuću sliku: Đavo je došao po svoje, fanovi u neverici! (foto)

story

Miodrag Radonjić na društvenim mrežama objavio je fotografiju zbog koje Instagram gori, fanovi su očajni i ne žele da poveruju da je to istina

Miodrag Radonjić postao je miljenik publike u rekordnom roku. Ulogom Baće u filmu, a zatim i seriji, "Južni vetar", Miodrag je osvojio simpatije brojnih gledalaca koji iz nedelje u nedelju jedva čekaju nove epizode.

A da je samo jednim potezom uspeo da napravi opštu pometnju na Instagramu, govori i njegova najnovija fotografija...

Miodrag Radonjić: Patio sam zbog ljubavi

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miodrag Radonjic (@radonjicmiodrag) дана 21. Феб 2020. у 3:17 PST

Miodrag Radonjić objavio je uznemirujuću sliku zbog koje su njegovi fanovi i pratioci napravili opštu uzbunu!

- Došao đavo po svoje - napisao je popularni glumac pored fotografije koja nagovestila šta će se desiti u narednoj epizodi serije.

Miodrag Radonjić: Plašim se pogrešnog zaljubljivanja

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miodrag Radonjic (@radonjicmiodrag) дана 14. Мар 2020. у 2:21 PDT

- Ma neee! Nemoguće! Neću više da gledam seriju! Nije valjda da će te ubiti?! - samo su neki od komentara vidno razočaranih i uznemirenih fanova.

Miodrag Radonjić - Bile su to naporne scene 

Popularni Baća do sada nije na Instagramu pojasnio da li će se u narednoj epizodi fanovi oprostiti od njega ili su u pitanju samo teške batine. Ipak, Miodrag je nedavno u intervjuu za "Blic" priznao da su mu to bile izuzetno teške scene za snimanje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miodrag Radonjic (@radonjicmiodrag) дана 9. Јан 2020. у 10:26 PST

-  Bilo je fizički naporno, ali smo moj kolega i ja imali dobru koreografiju, te smo uspeli da odlično dočaramo tu sekvencu. Imao sam ozbiljno maltretiranje i nimalo nije naivno jer treba sve verodostojno dočarati. Nije bilo mnogo glumačkog angažmana, već se više radilo o fizičkom naporu, odnosno momentu - objašnjava Miodrag i dodaje da svi likovi u seriji trpe određena maltretiranja:

- Sve naše junake kažnjavamo u seriji na neki način, svi imaju određene probleme koji nisu nimalo naivni.

 

Kako dodaje, kada je dobio ponudu da se pojavi u filmu "Južni vetar", nije se mnogo dvoumio nakon pročitanog scenarija, prenosi Hello!

- Ni u jednom momentu nisam razmišljao o tome, to je bilo još dok smo snimali film. Nekako se još više raspisao i razvio lik, mada mislim da u narednom periodu može da se raspiše. Veliki je izazov igrati ovu ulogu - rekao je glumac.

Miodrag Radonjić o filmu “Balkanska međa”: Evo šta mu je najteže palo na snimanju!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miodrag Radonjic (@radonjicmiodrag) дана 16. Дец 2019. у 8:42 PST

Miodrag je u intervjuu za "Hello!" priznao i da je sa Milošem Bikovićem osnovao producentsku kuću. Na pitanje, idu li posao i prijateljstvo ruku podruku, glumac kaže:

- U našem slučaju idu. Kada su prisutni poštovanje i ljubav, sve bude u redu, u kojoj god životnoj situaciji da se nalazimo. To je moj stav. Kod nas je akcenat na prijateljstvu, posao nije obavezan. Biković je jedan od mojih najboljih prijatelja i glumačkih partnera.