Celebrity News

Kad Lepa Brena plače, plaču svi! Suze potekle uživo u emisiji (video)

Kad Lepa Brena plače, plaču svi! Suze potekle uživo u emisiji (video)

story

Popularna balkanska zvezda Lepa Brena ovih dana je mnogo emotivna.

Popularna Lepa Brena uključila se uživo u emisiju "Jutro" i porazgovarla sa voditeljkom Jovanom Joksimović o trenutnoj vanrednoj situaciji koja je zadesila našu zemlju, ali i čitav svet zbog pandemije koronavirusa.

Budući da je na Instagram održala tri mini-koncerta pomogla je mnogim ljudima da ovu izolacije stojički podnesu:

- Moj bend ima porodice. Nastojim da radim da bi oni mogli da se održe. Nemam potrebu da radim puno koncerata, a prvi put u karijeri mi se desilo da ne radim mesec dana. Želim da dam mali doprinos da pokažem publici da možemo da pevamo bez obzira na čitavu situaciju - otkrila je Brena.

PROČITAJTE I: Rođendan pod maskama: Lepa Brena u izolaciji sinu Viktoru priredila iznenađenje (video)

 

View this post on Instagram

 

@zorancausevic @ivabanicevic @milosevicexmilosevic @pedjamil64 @sstrahota @pargovsky

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Apr 13, 2020 at 8:14am PDT

- Moja situacija je specifična. Odavno ne pevam jer rešavam finansijske probleme, ali nemamo ugroženi. Koronavirus nas je sve bacio na kolena. Čitava planeta se zabrinula za svoj opstanak. Ovo je velika zdravstvena pošast, ne bira naciju ni uzrast - istakla je pevačica a potom zaplaka:

- Reagujem preterano ljudski i emotivno u ovoj situaciji. Ceo svet se nikada nije našao na kolenima. Često mi se plače - rekla je Brena kojoj se otrgao jecaj.

- Bože, gde sada da zaplačem usred emisije - dok ju je Jovana smirivala.

PROČITAJTE I: Ekskluzivno za Story: Lepa Brena kraljica transformacije! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Apr 15, 2020 at 1:08am PDT

Lepa Brena podelila je sliku sa majkom i raznežila Srbiju 

Vanredno stanje koje je još uvek na snazi iznedrilo je mnoge ljubavi a sve one koje su oduvek imale lavlju snagu sada su još jače. Međutim, ona najjača koja nikad ne posustaje ni pred najjačim neprijateljem definitvno je ljubav između majke i ćerke.  Slika koja je rekla mnogo više od ispraznih reči definitvno je jedna od najemotivnijih koje ćete videlti u poslednje vreme.

PROČITAJTE I: Lepa Brena ZAMIŠLJALA JE ŽIVOT DRUGAČIJE a onda je pomenula NJEGA!

Majka!

Jedna a tako snažna reč koju je Lepa Brena iskoristila da opiše sliku koju je objavila. I, što se nas tiče bilo koja druga reč je suvišna!

Pogledajte!

PROČITAJTE I: Lepa Brena i Saša Popović zaprepastili ovom odlukom

https://www.instagram.com/p/B--feXMlduw/?igshid=wzrhw508043g

Lepa Brena i Boba Živojinović postupili su odgovorno u situaciji kada je čitav svet u zdravstvenoj krizi zbog pandemijekorona virusa!

Lepa Brena i Boba Živojinović koji su pre nekoliko nedelja doputovali iz Monaka shodno pravilima ispoštovali su izolaciju. Kako je Brena navela, bilo je potrebno da budu u karantinu 15 dana nakon povratka u Srbiju.

Lepa Brena i Boba Živojinović zbog korona virusa žele da ispoštuju sve procedure.

Lepa Brena i Boba Živojinović su ubedili i sinove da se vrate u porodični dom na Bežanijskoj kosi

Lepa Brena je za domaće medije potvrdila da je skoro cela porodica Živojinović bila u kućnoj izolaciji.

- Temperaturu putnika prate na svakom aerodromu, tako da smo sigurni u naše zdravstveno stanje. Ne treba paničiti, ali treba biti odgovoran prema sebi i drugima. Virus se širi tamo gde se ne shvata ozbiljno i gde se ljudi ne pridržavaju higijenskih uslova i socijalne kulture – objašnjava Lepa Brena i napominje da je zbog svega i celu kuću dezinfikovala:

NE PROPUSTITE: Ljube se preko stakla! Hajdi Klum i njen suprug šokirali potezom u samoizolaciji (video)

- Inače uvek u proleće radim generalno čišćenje kuće, tako da je ovo za mene redovna dezinfekcija.

Kao što su mnogi iskoristili vreme izolacije za porodično druženje, za više kvalitetnog vremena sa najmilijima, tako su i Lepa Brena i Boba Živojinović  srećni što su vreme proveli sa sinovima Stefanom i Viktorom.

- Porodično se družimo, što nam je najviše nedostajalo. Znate, zdravlje moje porodice mi je najbitnije. Sve sam otkazala za mart i čekam dalji razvoj situacije - odgovorna je Lepa Brena.

PROČITAJTE I: Lepa Brena i Boba Živojinović su organizovani i izolacija im ne pada teško

- Prava je stvar što je uvedeno vanredno stanje da se spreči epidemija virusa na celo stanovništvo, pogotovo na stare, nemoćne i bolesne ljude. Situacija je alarmantna, treba se pridržavati saveta lekara. Mi smo svi veoma organizovani i radimo poslove od kuće.

Ne propustite: Prirodom protiv korona virusa: Novakovih 10 pravila za jačanje imuniteta

- Ovaj narod je izdržao i mnogo veće nedaće, tako da uz veru, dobru organizaciju i strpljenje bićemo zdravi i nastavićemo naše normalne živote! – ispričala je Brena za Informer.

Pošto žele da budu apsolutno sigurni i Brenin sin Stefan se vratio u porodični dom iz stana koji je iznajmljivao.

Viktor je do pre nekoliko dana bio kod devojke, ali se i on vratio kod roditelja. Obojica su trenutno sa majkom i ocem i nigde ne izlaze.

Stefan i Viktor Živojinović se vratili u porodični dom - izolacija im ne pada teško

Ni jedan ni drugi nemaju problem s izolacijom. To vreme koriste kako bi kuvali i uživali s mamom i tatom u porodičnom okupljanju za trpezom.

Stefan je talentovan i kao kuvar, te se trudi da svoje ukućane u ovim teškim vremenima obraduje nekim lepim jelom.

- Upravo sam u kuhinji, hoću sve da iznenadim novim receptom. Vratio sam se u porodičnu kuću kad su mama i tata došli iz Monaka. Niko od nas nema simptome, ali ne izlazimo iz kuće. Osećamo strah kao i većina i poštujemo pravila. Ne idem na treninge, a Viktorov restoran ne radi – objasnio je Stefan za pomenuti list.

 

https://www.instagram.com/p/B-WjgxWh3IT/