Celebrity News

Doktorka Meredit Grej i "Čudesna žena" imaju važnu poruku za sve! (video)

Autor: | 17/03/2020

Doktorka Meredit Grej i "Čudesna žena" imaju važnu poruku za sve! (video)

Glumica Elen Pompeo, čuvena doktorka Meredit Grej iz serije "Uvod u anatomiju", kao i Gal Gadot, "Čudesna žena", imaju divnu poruku za sve koji se bore s korona virusom

DoktorkaMerdit Grej, koju vole svi oni koji prate seriju "Uvod u Anatomiju", a koju tumači glumica Elen Popeo, oglasila se na svom Instagramu.

Povod za ovaj post nije nova uloga, već je doktorka Meredit Grej želela da izrazi zahvalnost najhrabrijima u borbi s korona virusom.

Korona virus: Zašto neki pacijenti imaju teške simptome?

Predstavljamo jednostavan način kako sami da napravite sredstvo za dezinfekciju ruku

Oni koji su u prvim redovima odbrane su medicinski radnici - lekari, sestre, svo osoblje u ambulantama i bolnicama.

Elen se obratila svima sledećim rečima:

- Mnogi od nas imaju privilegiju da ostanu u karantinu ili izolaciji pokušavajući da sačuvaju zdravlje. Niko od vas, međutim, nema tu privilegiju.

Svi ste na prvoj liniji borbe i ono što je već sada strašno, tek će biti strašno za par nedelja… Ovo je moj znak zahvalnosti, i moje porodice. Cenimo vaš trud i volimo vas - poručila je doktorka Meredit Grej u svom kratkom video obraćanju javnosti.

Ono što je oduševilo sve njene fanove širom sveta je to što se Elen nije koristila filterima, a ni šminkom, već se snimila u svom prirodnom izdanju.

Potpuno bez mejkapa i filtera, doktorka Meredit Grej, koju baš zbog svoje prirodnosti vole širom planete

 

Poput Elen, oglasila se i čuvena junakinja Marvelovih filmova, Gal Gadot, koja je otelotvorila superhertoinu "Čudesnu ženu".

Gal je na svom Instagramu podelila fotografiju iz doma uz reči:

- Ostanak kod kuće je moja supermoć, ali i vaša! Molim vassve vodite računa o sebi, vašim voljenima i svima nama. Ova situacija ne treba da bude olako shvaćena.

Što se pre odlučimo da ostanemo kod kuće i zaštitimo se od ovog izuzetno zaraznog virusa, tim pre ćemo se vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima bez gubitaka života - poručila je lepa "Čudesna žena" uz hešteg #svismomijedno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gal Gadot (@gal_gadot) дана 16. Мар 2020. у 12:15 PDT

Gal je poručila i da ostanemo staloženi i mirni i posvetimo se onome što je najbitnije:

- Ujedinimo se svi, ostanimo kod kuće i pratimo uputstva na koji načinmožemo da zaštitimo sebe i druge. Uskoro će doći vreme kada će ćitav svet skinuti maske. Iskoristimo ovo vreme da razmiđšljamo, volimo i sanjamo - dodala je Čudesna žena.