Celebrity News

Biljana i Janko Tipsarević EKSKLUZIVNO za "Story" otkrili pol deteta!

Biljana i Janko Tipsarević EKSKLUZIVNO za "Story" otkrili pol deteta!

Dok željno iščekuje dolazak naslednika na svet, Biljana i Janko Tipsarević otkrivaju da je uporedo s Biljanom i Janko dobio na kilaži, da je njihova naslednica veoma brižna i zaštitnički nastrojena prema mami trudnici te da joj pomaže pri odabiru stvari za prinovu.

Bivši teniser Janko Tipsarević (35) i njegova supruga, modna kreatorka Biljana Tipsarević (36), nestrpljivo iščekuju rođenje sina, koji bi na svet trebalo da dođe u maju. Iako u sedmom mesecu trudnoće, ponosna mama još uvek nije otišla na trudničko bolovanje, a kako tvrdi, radiće sve do porođaja ako se bude osećala dobro. Dok ona koordinira modnom kompanijom, Janko uspešno vodi čak tri teniske akademije i jednu sportsku agenciju.

Nove fotografije trudne Biljane oduševile sve! (foto)

Uporedo s tim, skladni supružnici pripremaju kutak za naslednika, a fokusirani su i na to da njihova sedmogodišnja mezimica Emili lakše prihvati prinovu. Uključili su je u sve stavke koje se tiču trudnoće, a dozvoliće joj i da bratu odabere ime. Dva meseca pre nego što će uploviti u novo životno poglavlje bivši sportista i dizajnerka pristali su da se fotografišu za naš magazin i tom prilikom otkrili detalje vezane za trudnoću, njihov odnos, vaspitanje ćerke, a potom se osvrnuli na Jankovo zdravstveno stanje po okončanju teniske karijere.

Biljana Tipsarević o drugoj trudnoći: Emili priželjkuje sestru

Da li vam se ostvarila želja kada ste čuli da čekate muško dete ili ste ponovo priželjkivali devojčicu?

- Od samog početka sam verovala da nosim dečaka i nisam pogrešila. Budući da je moja sestra pre dve nedelje takođe rodila muško dete, obradovala sam se jer će Emi sada imati tri brata da je štite.

Biljo, da li biste voleli da Janko i ovoga puta prisustvuje porođaju?

Odgovor na ovo pitanje kao i ceo intervju pročitajte u najnovijem broju magazina "STORY" koje u prodaji od 18. pa sve do 24. marta!